Maxtorka 06.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 A teraz chyba już pójdę Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No nie , teraz znowu Ewka jest pierwsza Chyba jakies omamy mam Przecież dziś o suchym pysku siedzę , tylko herbatkę piłam ufffffffffffffffffffffffffff zdrowa jestem wzrok - znaczy mam dobry - rzeczywiście nasze posty sie bujają - ogólny brak stabilizacji. jutro zobaczymy ! Wyszłam i weszłam ponownie Aktualnie gacie się Tobie należą a u mnie jako pierwszy jest post Ew-ki dobrej nocy Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.02.2007 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dzien doberek ale mnie wczoraj wywalilo , komp moich dzieci to zlom kawke pije i szykuje sie do wyjazdu http://www.presse-citron.net/dotclear/images/expresso.jpg dla tych , ktorzy lubia dluzej pospac zostawiam kawe izolowana http://www.danskdesign.nu/images/BernadotteThermos.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.02.2007 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 frosch miłej podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dzien doberek ale mnie wczoraj wywalilo , komp moich dzieci to zlom kawke pije i szykuje sie do wyjazdu http://www.presse-citron.net/dotclear/images/expresso.jpg dla tych , ktorzy lubia dluzej pospac zostawiam kawe izolowana http://www.danskdesign.nu/images/BernadotteThermos.gif Dzieńdoberek. Bezpiecznej podrózy i szybko wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dzieki jeszcze nie jade ...dzieci w nocy wymyslily , zebym im jeszcze lazanki zrobila , wiec jako glupia matka polecialam o 6-ej do sklepu i zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dzien doberek ale mnie wczoraj wywalilo , komp moich dzieci to zlom kawke pije i szykuje sie do wyjazdu http://www.presse-citron.net/dotclear/images/expresso.jpg dla tych , ktorzy lubia dluzej pospac zostawiam kawe izolowana http://www.danskdesign.nu/images/BernadotteThermos.gif Cześć wszystkim obecnym frosch ino uważaj na się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.02.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 a co ty taki ranny dzisiaj krolik ? na sie bede uwazac , na wspolpasazerow nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.02.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 dzieki jeszcze nie jade ...dzieci w nocy wymyslily , zebym im jeszcze lazanki zrobila , wiec jako glupia matka polecialam o 6-ej do sklepu i zrobilam nie głupia tylko troskliwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.02.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam w środeczek!!!!! czy kawunia sie jeszcze ostała?? chetnię się załapię na filiżankę trza sie trochę rozgrzać, bo skrobanie szyb było i śniegu strącanie z autka... ale ponoc dzis będzie bardzo dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 a co ty taki ranny dzisiaj krolik ? na sie bede uwazac , na wspolpasazerow nie jak będziesz na siebie uważać, to i współpasażerom nic się nie stanie Cześć dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.02.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim Z mężem juz sie pogodziłam A pokłócilismy sie o moje...... siedzenie na forum Wg Niego przesadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 07.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No, to chyba wczoraj był taki dzień ja się o forum nie kłóciłam tylko o koszulke, ale było krótko i treściwie, a potem juz normalnie o forum to też czasem słucham, ale siedze cicho, nic nie mowie, a i tak swoje robie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim Z mężem juz sie pogodziłam A pokłócilismy sie o moje...... siedzenie na forum Wg Niego przesadzam Przesadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim Z mężem juz sie pogodziłam A pokłócilismy sie o moje...... siedzenie na forum Wg Niego przesadzam cześć Ja też miałem kiedyś z tym problem... rozwiązanie było proste, wziąłem na konano i razem czytaliśmy do bólu teraz mam spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim Z mężem juz sie pogodziłam A pokłócilismy sie o moje...... siedzenie na forum Wg Niego przesadzam cześć Ja też miałem kiedyś z tym problem... rozwiązanie było proste, wziąłem na konano i razem czytaliśmy do bólu teraz mam spokój A mnie się nikt nie czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No, to chyba wczoraj był taki dzień ja się o forum nie kłóciłam tylko o koszulke, ale było krótko i treściwie, a potem juz normalnie o forum to też czasem słucham, ale siedze cicho, nic nie mowie, a i tak swoje robie :D:D:D może za długa była, ta koszulka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Na kolanach to bym posiedziała męzowi przed monitorem, ale o to chodzi, ze on zbyt szybko nudzi sie na forum, próbowałam go w to wciągnąć I ma pretensje, ze zamiast byc z Nim, jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Na kolanach to bym posiedziała męzowi przed monitorem, ale o to chodzi, ze on zbyt szybko nudzi sie na forum, próbowałam go w to wciągnąć I ma pretensje, ze zamiast byc z Nim, jestem z Wami znajdź momenta kiedy On nie jest z Tobą i też miej pretensje... np. kiedy ogląda mecz albo zajmuje się swoim hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 07.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Na kolanach to bym posiedziała męzowi przed monitorem, ale o to chodzi, ze on zbyt szybko nudzi sie na forum, próbowałam go w to wciągnąć I ma pretensje, ze zamiast byc z Nim, jestem z Wami No,ale Nas jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts