jea 08.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dzień dobry wszytskim zapowiada sie nie-pracowity dzionek będe miała czas poplotkowac Serwusik To kiedy na szkolenie jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam wszystkich dzień mam od rana fatalny źle się zaczął ale mam nadzieje ze to tylko złe dobrego początki... Kawki sie chetnie napije i serwuje gaciorki dla jea http://www.biust.pl/pasaz/foto/roza/bianka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 http://www.riototal.com.br/bocaboa/rec003-capuccino.jpg oooo, tego mi było trzeba... komu jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dzień dobry wszytskim zapowiada sie nie-pracowity dzionek będe miała czas poplotkowac Serwusik To kiedy na szkolenie jedziemy? szkolenie? ja ide jutro ale to takie jednodniowe, na miejscu a wyjazdy sie nie zapowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 08.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć [/quote noo witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 http://www.riototal.com.br/bocaboa/rec003-capuccino.jpg oooo, tego mi było trzeba... komu jeszcze??ja poproszę, i dorzucam torcik tiramisu http://img236.imageshack.us/img236/2250/przepis25lp6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam wszystkich dzień mam od rana fatalny źle się zaczął ale mam nadzieje ze to tylko złe dobrego początki... Kawki sie chetnie napije i serwuje gaciorki dla jea http://www.biust.pl/pasaz/foto/roza/bianka.jpg Cześć i dzięki Napij się kawy, pomyśl, oddychaj głęboko...od razu będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 08.02.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć beti555 witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć beti555 witam witam Wiat, witam, witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 08.02.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć Co u Ciebie słychać? jea cześć , pytasz co u mnie słychać? dziękuję wszystko dorze przynajmniej na razie dzisiaj bramę do garażu montują tak że za chwilkę będe musiała jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć Co u Ciebie słychać? jea cześć , pytasz co u mnie słychać? dziękuję wszystko dorze przynajmniej na razie dzisiaj bramę do garażu montują tak że za chwilkę będe musiała jechać eh, zazdroszczę, też bym juz chciała bramę montować, a nawet jeszcze dziura nie wykopana pod nasz domeczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć Co u Ciebie słychać? jea cześć , pytasz co u mnie słychać? dziękuję wszystko dorze przynajmniej na razie dzisiaj bramę do garażu montują tak że za chwilkę będe musiała jechać eh, zazdroszczę, też bym juz chciała bramę montować, a nawet jeszcze dziura nie wykopana pod nasz domeczek... a łopatke już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry. Cześć Co u Ciebie słychać? jea cześć , pytasz co u mnie słychać? dziękuję wszystko dorze przynajmniej na razie dzisiaj bramę do garażu montują tak że za chwilkę będe musiała jechać eh, zazdroszczę, też bym juz chciała bramę montować, a nawet jeszcze dziura nie wykopana pod nasz domeczek... a łopatke już masz? i jeszcze by się taczuszka przydała i do roboty pooddychałam, pomyślałam, kawunia wypita... ale nadal nie ma mojej rękawiczki moze któś znalazł czarną skorzana rękawiczkę, lewą, co to dostałam ja razem z prawa na gwiazdke od mojego męża (wtedy jeszcze nie męża) na Gwiazdkę 5 lat temu.... ???? uczciwego znalazcę wysoko wynagrodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 pooddychałam, pomyślałam, kawunia wypita... ale nadal nie ma mojej rękawiczki moze któś znalazł czarną skorzana rękawiczkę, lewą, co to dostałam ja razem z prawa na gwiazdke od mojego męża (wtedy jeszcze nie męża) na Gwiazdkę 5 lat temu.... ???? uczciwego znalazcę wysoko wynagrodzę... wiem ze to ci nie wynagrodzi straty, ale moze sie chociaz usmiechniesz http://img230.imageshack.us/img230/6216/11478mi9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 pooddychałam, pomyślałam, kawunia wypita... ale nadal nie ma mojej rękawiczki moze któś znalazł czarną skorzana rękawiczkę, lewą, co to dostałam ja razem z prawa na gwiazdke od mojego męża (wtedy jeszcze nie męża) na Gwiazdkę 5 lat temu.... ???? uczciwego znalazcę wysoko wynagrodzę... wiem ze to ci nie wynagrodzi straty, ale moze sie chociaz usmiechniesz http://img230.imageshack.us/img230/6216/11478mi9.jpg ooo, jakie ładne :D:D:D dziękuje bardzo no i nie tylko sie usmiechne ale teraz mi rece nie zmarzną dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 ooo, jakie ładne :D:D:D dziękuje bardzo no i nie tylko sie usmiechne ale teraz mi rece nie zmarzną dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim! Jea - świetne streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I ja pięknie witam Ledwo sie z tego śniegu odkopałam U nas napadało jakby zima była , cy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I ja pięknie witam Ledwo sie z tego śniegu odkopałam U nas napadało jakby zima była , cy cuś a to juz z utęsknieniem wiosny wypatruję, a tu taki mróz i śnieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts