marjucha 08.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I ja pięknie witam Ledwo sie z tego śniegu odkopałam U nas napadało jakby zima była , cy cuś a to juz z utęsknieniem wiosny wypatruję, a tu taki mróz i śnieg.... A Ty na pewno jesteś w Gdańsku ? Śnieg może i leży, ale tyle go co kot napłakał, a mrozu chyba nie ma. Lepiej powiedz, żebyś sobie na szkolenie do ciepłych krajów pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I ja pięknie witam Ledwo sie z tego śniegu odkopałam U nas napadało jakby zima była , cy cuś a to juz z utęsknieniem wiosny wypatruję, a tu taki mróz i śnieg.... A Ty na pewno jesteś w Gdańsku ? Śnieg może i leży, ale tyle go co kot napłakał, a mrozu chyba nie ma. Lepiej powiedz, żebyś sobie na szkolenie do ciepłych krajów pojechała ej, w soopocie jestem, ale nie wiem czy pamietasz pracuję na minus pierwszym piętrze, i tu niewiele słonka jak i śniegu widać jak szłam do pracy przed 8 to zmarzłam jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 U nas już ponad 10cm leży a cały czas z nieba leci i to jak Mam nadzieję że się z tej mojej wsi jakoś wydostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Lepiej powiedz, żebyś sobie na szkolenie do ciepłych krajów pojechała foty ze szkolenia widziałaś? są kilka stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Lepiej powiedz, żebyś sobie na szkolenie do ciepłych krajów pojechała foty ze szkolenia widziałaś? są kilka stron wcześniej te oficjalne, to były pokaż te drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Lepiej powiedz, żebyś sobie na szkolenie do ciepłych krajów pojechała foty ze szkolenia widziałaś? są kilka stron wcześniej te oficjalne, to były pokaż te drugie dobra, dobra.... ostrą cenzurę przeszły nie ma czego pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gdzie was wywiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 I ja pięknie witam Ledwo sie z tego śniegu odkopałam U nas napadało jakby zima była , cy cuś a to juz z utęsknieniem wiosny wypatruję, a tu taki mróz i śnieg.... A Ty na pewno jesteś w Gdańsku ? Śnieg może i leży, ale tyle go co kot napłakał, a mrozu chyba nie ma. Lepiej powiedz, żebyś sobie na szkolenie do ciepłych krajów pojechała ej, w soopocie jestem, ale nie wiem czy pamietasz pracuję na minus pierwszym piętrze, i tu niewiele słonka jak i śniegu widać jak szłam do pracy przed 8 to zmarzłam jak cholera... Zwracam honor. Byłem przed chwilą na zewnątrz i chyba jest delikatny mróz. Foty widziałem, ale czuć od nich cenzurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Foty widziałem, ale czuć od nich cenzurę no niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gdzie was wywiało? Mnie systematycznie przysypuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurka wodna... czy ten dzień dzisiaj cały będzie taki porąbany????? zaraz mnie tu kur... weźmie... a śniegu to pełno mamy i ciągle przybywa, mrozik tez jest... prawdziwa zima... dzis napale w kominku... może mi sie humorek w domu poprawi (no chyba że do domu nie dojade przez ten snieg ) ale chyba bym juz sie tym nie dołowała... po dzisiejszych przejściach.... no to żyję dalej, zobaczymy co sie jeszcze przytrafi... ale niebawem sobie kawke machne i bedzie przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gdzie was wywiało? Mnie systematycznie przysypuje A ja mam wolne, ale wciaż kursuje: dom, budowa, dom, budowa Do kompa siadam tylko w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gdzie was wywiało? Mnie systematycznie przysypuje Ja się plątam tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 08.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurka wodna... czy ten dzień dzisiaj cały będzie taki porąbany????? zaraz mnie tu kur... weźmie... a śniegu to pełno mamy i ciągle przybywa, mrozik tez jest... prawdziwa zima... dzis napale w kominku... może mi sie humorek w domu poprawi (no chyba że do domu nie dojade przez ten snieg ) ale chyba bym juz sie tym nie dołowała... po dzisiejszych przejściach.... no to żyję dalej, zobaczymy co sie jeszcze przytrafi... ale niebawem sobie kawke machne i bedzie przyjemnie A co Cie tak wkur......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dasz radę. Ważne,żeby był net. Najwyżej zrobisz sobie dzisiaj wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gdzie was wywiało? Mnie systematycznie przysypuje Ja się plątam tu i tam ja w między czasie pracuje, ale mam dzis mało robotki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dasz radę. Ważne,żeby był net. Najwyżej zrobisz sobie dzisiaj wolne Taaa , zrobiłam sobie wolne ..... do 12 Potem do auta i w drogę Nawet nie chcę mysleć co się na drogach wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurka wodna... czy ten dzień dzisiaj cały będzie taki porąbany????? zaraz mnie tu kur... weźmie... a śniegu to pełno mamy i ciągle przybywa, mrozik tez jest... prawdziwa zima... dzis napale w kominku... może mi sie humorek w domu poprawi (no chyba że do domu nie dojade przez ten snieg ) ale chyba bym juz sie tym nie dołowała... po dzisiejszych przejściach.... no to żyję dalej, zobaczymy co sie jeszcze przytrafi... ale niebawem sobie kawke machne i bedzie przyjemnie nie grzej się tak, po kawce będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ważne,żeby był net. o tak, Panie Duże B, nie dajmi doświadczyć tego dnia, kiedy nie będę on-line !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ważne,żeby był net. o tak, Panie Duże B, nie dajmi doświadczyć tego dnia, kiedy nie będę on-line !! Oj, nie fajne to uczucie, nie fajne Doświadczam tego zbyt często jak na moje potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts