jea 08.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dasz radę. Ważne,żeby był net. Najwyżej zrobisz sobie dzisiaj wolne Taaa , zrobiłam sobie wolne ..... do 12 Potem do auta i w drogę Nawet nie chcę mysleć co się na drogach wyprawia u mnie spokojnie, lekko deszczyk siąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jadę do sklepu. Zrobię ciasto Ewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mnie z netem coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mnie z netem coś się dzieje Normalka , koniec stronki się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jadę do sklepu. Zrobię ciasto Ewki To cynamonowe ? Pochwal się Aniu jak zrobisz , tez mam na nie ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mnie z netem coś się dzieje Normalka , koniec stronki się zbliża No i wszystko jasne. A ja myślałem, że to przez ten Twój śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 i tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurka wodna... czy ten dzień dzisiaj cały będzie taki porąbany????? zaraz mnie tu kur... weźmie... a śniegu to pełno mamy i ciągle przybywa, mrozik tez jest... prawdziwa zima... dzis napale w kominku... może mi sie humorek w domu poprawi (no chyba że do domu nie dojade przez ten snieg ) ale chyba bym juz sie tym nie dołowała... po dzisiejszych przejściach.... no to żyję dalej, zobaczymy co sie jeszcze przytrafi... ale niebawem sobie kawke machne i bedzie przyjemnie A co Cie tak wkur......? Zaspałam. śnieg i odśnieżanie auta, zgubione ukochane rekawiczki, po drodze jadac jedna zanalazlam pod sklepem w ktorym wczoraj bylam, mokra ale zyje, ale drugiej nie ma. korki, jeszcze wieksze spoznienie do pracy, w pracy -kolezanka sie rozchorowala i musze za mnią przygotowac zajecia, a mam kuuupe swojej roboty, w co władowala mnie inna "kochana" kolezanka z pracy i pada caly czas a ja mam pol buty i bede cala mokra, nie wiem jaka fryzure mam sobie zrobic, nie mam śniadania a szef jest i se nie moge isc kupic.... ale ogolnie dopiero 12 wiec moze bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jadę do sklepu. Zrobię ciasto Ewki To cynamonowe ? Pochwal się Aniu jak zrobisz , tez mam na nie ochotę Dobrze Ogromnie apetycznie wygląda, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dasz radę. Ważne,żeby był net. Najwyżej zrobisz sobie dzisiaj wolne Taaa , zrobiłam sobie wolne ..... do 12 Potem do auta i w drogę Nawet nie chcę mysleć co się na drogach wyprawia u mnie spokojnie, lekko deszczyk siąpi Sama juz nie wiem co wolę , ten śnieżek czy jesienną pluchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 będzie? co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 będzie? co będzie? Bum było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 i tak będzie... Będzie będzie Gatki! http://photofile.ru/photo/fishki_net/2442159/44528507.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jadę do sklepu. Zrobię ciasto Ewki To cynamonowe ? Pochwal się Aniu jak zrobisz , tez mam na nie ochotę Dobrze Ogromnie apetycznie wygląda, prawda? Mmmmm , a jak smakuje Gaciorki pjearonie http://www.linternaute.com/femmes/luxe_mode/0409lingerie/images/romantique/chantelle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio http://62.181.0.222/model/miniatury/1166787544.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jadę do sklepu. Zrobię ciasto Ewki To cynamonowe ? Pochwal się Aniu jak zrobisz , tez mam na nie ochotę Dobrze Ogromnie apetycznie wygląda, prawda? Aniu, chciałam się zapytać, od jakiego czasu chodzisz z synkiem na basen? Czy to są zajęcia zorganizowane czy tak sama sobie z Pawłem pływasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 będzie? co będzie? Bum było było było, a ja przespaałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jadę do sklepu. Zrobię ciasto Ewki To cynamonowe ? Pochwal się Aniu jak zrobisz , tez mam na nie ochotę cześc dziewczyny robiłam to ciasto kilka razy ...jest łatwe i szybkie w wykonaniu.........Równie dobrze smakuje na ciepło jak i na zimno a zapach ??? niebo w gebie kiedyś odwiedził nas kolega -kawaler z odzysku - a własnie upiekłam to ciasto - powiedział wtedy ,że tak pachnie prawdziwy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts