Ew-ka 08.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 aha ...cynamonu nie dałam za dużo -lepiej dac tę przyprawę Kamisa ...i jabłka wymieszać z ciastem ( kiedyś ułożyłam je na dnie i dopiero zalałam ciastem -zostały na dnie po upieczeniu -to był niewypał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 aha ...cynamonu nie dałam za dużo -lepiej dac tę przyprawę Kamisa ...i jabłka wymieszać z ciastem ( kiedyś ułożyłam je na dnie i dopiero zalałam ciastem -zostały na dnie po upieczeniu -to był niewypał ) Wiesz co, ja chyba też dziś upiekę to ciasto Takiej mi narobiłyscie ochoty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 302 2. inż. Mamoń - 266 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 146 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 61 15. Sonika - 53 16. badi - 51 17. frosch - 49 18. monka - 44 19. andrzejka - 41 20. Aga J.G - 40 21. Moniś, andre59 - 36 22. facio, ew-ka, jea - 35 24. zaba_gonia, - 34 26. markus_gdynia, - 29 27. Jezier, - 28 28. Witos, Nefer - 27 31. pp - 25 32. marcel2000 - 23 33. Trini - 20 34. Funia , Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka - 7 50. Januszz, tabaluga1, jamles - 6 53. lafcadio, edzia, Paty, ave! - 5 56. Ewuś, Pawson, Marjucha- 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, beti555 -1 Cudów ciąg dalszy, znikające RW, fatalnie się zaczęło ale kawa, ciastka i rękawiczki poprawiły nastrój, luzik w pracy, to ploteczki oczywiście też, foty bez cenzury miały być ale nie było. Zytulina witaj miło. kołysankahttp://piotrala.republika.pl/andre59-kolysanka.mp3 piosenka na zlothttp://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Aniu, chciałam się zapytać, od jakiego czasu chodzisz z synkiem na basen? Czy to są zajęcia zorganizowane czy tak sama sobie z Pawłem pływasz? Pepe, na basen chodzimy od 5 tygodni. Są to zajęcia zorganizowane, dla niemowlaków. Najmłodsze dziecko w grupie miało w momencie rozpoczęcia niecałe 4 miesiące, więc my to prawie starszaki Kurs obejmuje 12 zajęc, po pół godziny w wodzie. Podgrzewanej do potrzeb maluchów. Super sprawa, bo Paweł od zawsze uwielbiał chlapać się w wannie. Na basenie jest zachwycony i bardzo się wyżywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Aniu, chciałam się zapytać, od jakiego czasu chodzisz z synkiem na basen? Czy to są zajęcia zorganizowane czy tak sama sobie z Pawłem pływasz? Pepe, na basen chodzimy od 5 tygodni. Są to zajęcia zorganizowane, dla niemowlaków. Najmłodsze dziecko w grupie miało w momencie rozpoczęcia niecałe 4 miesiące, więc my to prawie starszaki Kurs obejmuje 12 zajęc, po pół godziny w wodzie. Podgrzewanej do potrzeb maluchów. Super sprawa, bo Paweł od zawsze uwielbiał chlapać się w wannie. Na basenie jest zachwycony i bardzo się wyżywa Ja bardzo lubię pływać i chciałabym z juzkiem moim na basen chodzić, jak tylko odłączony ode mnie będzie mógł wierzgać w wodzie Muszę się dowiedzieć w naszych piotrkowskich basenach, czy jest taka mozliwość. Dzieki wielkie za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Cudów ciąg dalszy, znikające RW, fatalnie się zaczęło ale kawa, ciastka i rękawiczki poprawiły nastrój, luzik w pracy, to ploteczki oczywiście też, foty bez cenzury miały być ale nie było. Zytulina witaj miło. bez cenzury miały być? no nie wiem... pojedziemy sie podszkolić to bedziemy miec foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! dzisiaj na wszystkim mozna zrobić kase :D:D:D:D wystarcz tylko rozpowszechnic że to jest teraz na topie, że jest trendi i tłumy będą :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! te obdziabdziane będą się najlepiej wypożyczały taki trynd bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! dzisiaj na wszystkim mozna zrobić kase :D:D:D:D wystarcz tylko rozpowszechnic że to jest teraz na topie, że jest trendi i tłumy będą :D:D:D:D hahaha, juz to widzę no to nieźle, nie ma nic modniejszego, niż "używane gacie" ! jeszcze modniejsze sa "wielokrotnie używane gacie" !! a szczytem marzeń każdej modnej laski są "niezawsze uprane przed oddaniem uzywane gacie" !!! noooo, interes jakich mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! te obdziabdziane będą się najlepiej wypożyczały taki trynd bedzie eeeej, ja mam zbyt bujną wyobraźnie na takie teksty.... błe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! dzisiaj na wszystkim mozna zrobić kase :D:D:D:D wystarcz tylko rozpowszechnic że to jest teraz na topie, że jest trendi i tłumy będą :D:D:D:D hahaha, juz to widzę no to nieźle, nie ma nic modniejszego, niż "używane gacie" ! jeszcze modniejsze sa "wielokrotnie używane gacie" !! a szczytem marzeń każdej modnej laski są "niezawsze uprane przed oddaniem uzywane gacie" !!! noooo, interes jakich mało Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 :D:D:D:D no ta moja wyobraźnia :D:D:D:D normalnie konam tu ze śmiechu :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! dzisiaj na wszystkim mozna zrobić kase :D:D:D:D wystarcz tylko rozpowszechnic że to jest teraz na topie, że jest trendi i tłumy będą :D:D:D:D hahaha, juz to widzę no to nieźle, nie ma nic modniejszego, niż "używane gacie" ! jeszcze modniejsze sa "wielokrotnie używane gacie" !! a szczytem marzeń każdej modnej laski są "niezawsze uprane przed oddaniem uzywane gacie" !!! noooo, interes jakich mało Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym jea, Ty nie dość że mas ztyle gaci to jeszcze łep do interesów!!!! czuje ze z tego nowa chata bedzie :D:D:D tyle kasy!!!!!! :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym ta, będzi sie mogło zeskrobać niespodziankę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! te obdziabdziane będą się najlepiej wypożyczały taki trynd bedzie eeeej, ja mam zbyt bujną wyobraźnie na takie teksty.... błe... Beatko miche jakoś se przytargaj, bo bedzie chiba jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym ta, będzi sie mogło zeskrobać niespodziankę !!!! nie zeskrobać ino swoje dowalić, byle kunkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym ta, będzi sie mogło zeskrobać niespodziankę !!!! nie zeskrobać ino swoje dowalić, byle kunkretnie zeskrobać i zabrać do domu a dowalić swoje dla następnych miska stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! dzisiaj na wszystkim mozna zrobić kase :D:D:D:D wystarcz tylko rozpowszechnic że to jest teraz na topie, że jest trendi i tłumy będą :D:D:D:D hahaha, juz to widzę no to nieźle, nie ma nic modniejszego, niż "używane gacie" ! jeszcze modniejsze sa "wielokrotnie używane gacie" !! a szczytem marzeń każdej modnej laski są "niezawsze uprane przed oddaniem uzywane gacie" !!! noooo, interes jakich mało Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym jea, Ty nie dość że mas ztyle gaci to jeszcze łep do interesów!!!! czuje ze z tego nowa chata bedzie :D:D:D tyle kasy!!!!!! :D:D:D a mówicie, że to gówniany interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts