Beatka i Paweł 08.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 miska stoi... to znaczy kosz na śmieci.... ale pusty nie licząc resztek kawy które do niego wyjewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ty jea ale masz tych gratek ostatnio Jea sklep z bielizną niedługo otworzy wypożyczał będę o fu, wypożyczalnia gaci!!! dzisiaj na wszystkim mozna zrobić kase :D:D:D:D wystarcz tylko rozpowszechnic że to jest teraz na topie, że jest trendi i tłumy będą :D:D:D:D hahaha, juz to widzę no to nieźle, nie ma nic modniejszego, niż "używane gacie" ! jeszcze modniejsze sa "wielokrotnie używane gacie" !! a szczytem marzeń każdej modnej laski są "niezawsze uprane przed oddaniem uzywane gacie" !!! noooo, interes jakich mało Jeszcze mam pomysła żeby wprowadzić takie z niespodzianką tzn. z pozostałościami po wypożyczającym jea, Ty nie dość że mas ztyle gaci to jeszcze łep do interesów!!!! czuje ze z tego nowa chata bedzie :D:D:D tyle kasy!!!!!! :D:D:D a mówicie, że to gówniany interes od razu gówniany niespodziankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a ile kasujesz za sztukę z niespodzianką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 i znów wszytskich wywiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jestem jestem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 i znów wszytskich wywiało.... ja strategie podbijania rynku pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 i znów wszytskich wywiało.... ja strategie podbijania rynku pisałem no to może zaprezentujes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jea, a pracownika do wypożyczalni nie potrzebujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jestem jestem jestem a aj amam dziś taki luzik, ze sie moge naplotkować na zapaqs a wy zwiewacie co chwile dobrze, ze to nie jedyne zaprzyjaźnione forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 i znów wszytskich wywiało.... ja strategie podbijania rynku pisałem no to może zaprezentujes? jea nie podawaj biznes planu!! bo Cie wygryzą jeszcze!!!! chociaz masz tyle gaci, ze i tak bedziesz liderem na rynku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jea, a pracownika do wypożyczalni nie potrzebujesz??? a w jakim charakterze? przymierzacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jestem jestem jestem a aj amam dziś taki luzik, ze sie moge naplotkować na zapaqs a wy zwiewacie co chwile dobrze, ze to nie jedyne zaprzyjaźnione forum Beatka, to Ty nas z kims zdradzasz?????? toż to cios w serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jea, a pracownika do wypożyczalni nie potrzebujesz??? a w jakim charakterze? przymierzacza ? oceniacza czy dobrze leży :D:D:D:D:D na klientach oczywisćie :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jestem jestem jestem a aj amam dziś taki luzik, ze sie moge naplotkować na zapaqs a wy zwiewacie co chwile dobrze, ze to nie jedyne zaprzyjaźnione forum Beatka, to Ty nas z kims zdradzasz?????? toż to cios w serce właściwie, to ja ich zdradzam z wami weselnik na forum trójmiasto, mój nałóg z którego sie lecze i wyleczyć nie moge ale że tematy slubno weselne coraz mniej mnie obchodzą, a domek staruje powoli to przytuliłam sie do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 08.02.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 no, to już trochę lepiej... ąz tak nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jestem jestem jestem a aj amam dziś taki luzik, ze sie moge naplotkować na zapaqs a wy zwiewacie co chwile dobrze, ze to nie jedyne zaprzyjaźnione forum Beatka, to Ty nas z kims zdradzasz?????? toż to cios w serce właściwie, to ja ich zdradzam z wami weselnik na forum trójmiasto, mój nałóg z którego sie lecze i wyleczyć nie moge ale że tematy slubno weselne coraz mniej mnie obchodzą, a domek staruje powoli to przytuliłam sie do was no i powiem, że dooobrze mi tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kto robi kawe?ja mam merci, to sie podziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jea, a pracownika do wypożyczalni nie potrzebujesz??? a w jakim charakterze? przymierzacza ? dowalacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 http://img100.imageshack.us/img100/708/merci20czekoladkiwd8.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/708/merci20czekoladkiwd8.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/708/merci20czekoladkiwd8.jpg jeszcze komuś?http://img100.imageshack.us/img100/708/merci20czekoladkiwd8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 08.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jea, a pracownika do wypożyczalni nie potrzebujesz??? a w jakim charakterze? przymierzacza ? dowalacza producenta niespodzianek może? ładneij brzmi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts