Anna Wiśniewska 08.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Froschka, wietrzny zakątek to nic wstydliwego, co Ty mnie się tu tak rumienisz? chyba ,że wietrzny kojarzy sie z wiatrami a to po naszymu bąki lewy kojarze z lewusem Ale tylko w dziedzinie prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dobry wieczór DUREXY! Mam jeszcze na dziś bojową misję wyciągnięcia wylinki węża z terrarium...... gdyż Kuba baluje co ty wyciagasz? frosch gada , ze jakas skore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Andre - wybacz, że ja nic zupełnie nie komentuję Twoich dzieł muzycznych, ale... ja nie mam głośników przy kompie to jest nas dwoje , ja też głosników przy kompie nie mam, korzystam ze słuchawek te utworki to takie moje brzdąkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Froschka, wietrzny zakątek to nic wstydliwego, co Ty mnie się tu tak rumienisz? chyba ,że wietrzny kojarzy sie z wiatrami a to po naszymu bąki lewy kojarze z lewusem Ale tylko w dziedzinie prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dobry wieczór DUREXY! Mam jeszcze na dziś bojową misję wyciągnięcia wylinki węża z terrarium...... gdyż Kuba baluje co ty wyciagasz? frosch gada , ze jakas skore Skórę z węża Boas się wylinił, zrzucił stary, za mały naskórek i muszę to jakoś wyciągnąć, zeby nie zeżarł i sie nie udusił. Tylko, ze ta skóra ma 170cm i jest oplątana wokół miski z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry to dawaj kamerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry Ładnie , ładnie.... A my z ave chciałyśmy sprzedawać wodę od Ciebie jako swięconą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dobry wieczór DUREXY! Mam jeszcze na dziś bojową misję wyciągnięcia wylinki węża z terrarium...... gdyż Kuba baluje co ty wyciagasz? frosch gada , ze jakas skore Skórę z węża Boas się wylinił, zrzucił stary, za mały naskórek i muszę to jakoś wyciągnąć, zeby nie zeżarł i sie nie udusił. Tylko, ze ta skóra ma 170cm i jest oplątana wokół miski z wodą niezla skora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry to dawaj kamerkę Andre zadba o fonię, a Froschka o wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry Ładnie , ładnie.... A my z ave chciałyśmy sprzedawać wodę od Ciebie jako swięconą nie kapalam sie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 zmykam już, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 te utworki to takie moje brzdąkanie Ja już swoje wiem, wszyscy się szczerze zachwycają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry to dawaj kamerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 zmykam już, papatki Andre....to są wagary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 słuchajcie -spotkało mnie dzis zupełnie coś nieprawdopodobnego otóż jak coś zgubiłam -podczas szukania zawsze pomagała mi modlitwa do św.Antoniego - znacie to chyba ,ale podczas ostatniego babskiego spotkania -koleżanka mowiła mi ,że podczas szukania pomaga ------uwaga -----odwrócony kubek do góry dnem .......... ...czysty zabobon Ale dzisiaj -nie mogłam w pracy znaleśc pewnego dokumentu -przeszukaliśmy wszyscy całew biuro ,nawet śmietnik -NIE MA ....PO PROSTU ZAPADŁ SIE POD ZIEMIE ....i wedy przypomniał mi sie kubek -a co mi tam ......postawiłam odwrotnie kubek na biurku ......nie minęła minuta -otwieram szufladę -JEST !!!! prawie na wierzchu jest dokument ,którego szukaliśmy jak te głupie i co wy na to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 musze sie ubierac ? frosch sie nie zgadza To Ty nago przed kompem siedzisz?? ..sorry to dawaj kamerkę Andre zadba o fonię, a Froschka o wizję a co z rurka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 zmykam już, papatki Andre....to są wagary wobec tego wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Mam obrazek z dzisiejszego dnia http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/%A6wi%EAta-i-po-%A6wi%EAtach/IM000315.sized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts