tola 08.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Pa Aniu uwielbiam streszczenia Froszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dzieki za gatki cos mi zimno sie zrobilo ....ide sie przykryc ....Froschem ciao !!!.......dobranoc .... buziaki ode mnie i Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 08.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 słuchajcie -spotkało mnie dzis zupełnie coś nieprawdopodobnego otóż jak coś zgubiłam -podczas szukania zawsze pomagała mi modlitwa do św.Antoniego - znacie to chyba ,ale podczas ostatniego babskiego spotkania -koleżanka mowiła mi ,że podczas szukania pomaga ------uwaga -----odwrócony kubek do góry dnem .......... ...czysty zabobon Ale dzisiaj -nie mogłam w pracy znaleśc pewnego dokumentu -przeszukaliśmy wszyscy całew biuro ,nawet śmietnik -NIE MA ....PO PROSTU ZAPADŁ SIE POD ZIEMIE ....i wedy przypomniał mi sie kubek -a co mi tam ......postawiłam odwrotnie kubek na biurku ......nie minęła minuta -otwieram szufladę -JEST !!!! prawie na wierzchu jest dokument ,którego szukaliśmy jak te głupie i co wy na to ??? no ciekawe muszę kiedyś spróbować często czegoś szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Pa Aniu uwielbiam streszczenia Froszki fajne, prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mam nadzieję, że się znajdzie, pamiętasz przypadek z telefonem komórkowym? pamiętam, bransoletkę gubiłam kilkakrotnie w wielu różnych miejscach, kiedyś nawet na drodze przed bramką wejściową na działkę...znalazła ją teściowa mojej sąsiadki, która tam spacerowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 spadam ....do łózeczka ...mąż wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 spadam ....do łózeczka ...mąż wrócił a mój jutro wyjeżdża i na noc nie wróci niegrzecznej nocy Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Froschka w swoich streszczeniach robi ze mnie zboczeńca Ech... wszystkie do mężów uciekają... A ja biedna co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ech... wszystkie do mężów uciekają... A ja biedna co?? ...telefon do przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ech... wszystkie do mężów uciekają... A ja biedna co?? ...telefon do przyjaciela Nie chcę telefonu do przyjaciela, chcę męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.02.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nie chcę telefonu do przyjaciela, chcę męża PP odwróć szklankę, może zadziała i mąż się znajdzie dobrze mi mówić, jutro ja będę tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz już złączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nie chcę telefonu do przyjaciela, chcę męża PP odwróć szklankę, może zadziała i mąż się znajdzie dobrze mi mówić, jutro ja będę tęsknić Ja mogę nawet wszystkie szklanki i kubki w domu poodwracać, byle ten mój mąż sie szybko odnalazł Dziennie sobie powtarzam, że jeszcze tylko 3 miesiące...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 idę myju,myju i spać, dobranoc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz już złączona Nieźle Ci poradziłam, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 idę myju,myju i spać, dobranoc dziewczyny Dobranoc Panu Słodkich snów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kurdeblaszka , neostrada mi się rozłączyła Złącz już złączona Nieźle Ci poradziłam, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dobra, ja też spadam. Poprzytulam sie do poduszki, juzio mi zapoda kilka kopniaczków i pójdziemy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts