tola 08.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Na szczęście masz Juzka i męża "w domyśle" Też zmykam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.02.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 witam wszystkich radośnie w piateczek nadal jestem bez jednaj rekawiczki wszystko śnieg zasypał i nie znalazłam ale ogólnie to jest pięknie biało :) no i piję kawusie http://www.coastmed.com/images/cappuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.02.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witajcie w piątek Ale sie tu wczoraj działo Az fajnie poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 dzien doberek ozdrawiam was z samego rana mykam do pracy , potem musze chatke przygotowac na przyjazd potworow .znow sie zacznie .......2 tygodnie Eldorado :syf , ciasnota i wojny o farsz do krokietow (ciekawe czy ktos jeszcze pamieta moj fotoreportaz ? ) zartuje .....ciesze sie , ze Smerfy przyjezdzaja ....ale sie bedzie dzialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witajcie w piątek Ale sie tu wczoraj działo Az fajnie poczytac dodam jeszcze , ze po pozegnaniu sie z wszystkimi , poszlam sie kapac (dziewczyny , nazbieralam troche wody w brodziku ), wchodze d lazienki ........a tam waz polmetrowy w umywalce ....dostalam ataku smiechu (Frosch sie nudzil i wymienial se zawory w grzejnikach , nie powiem nowe maja cudowny ksztalt i spuszczal tym wezem wode ..kurde z rana mam juz takie glupie mysli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.02.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czekaj, froszka właśnie ci kawę robięhttp://www.gastroline.ch/catering/bilderkaff/lavazza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 czekaj, froszka właśnie ci kawę robię http://www.gastroline.ch/catering/bilderkaff/lavazza.gif kurde , ale goraca ...dzieki verunia ..........calkiem calkiem ta przyprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Froschka w swoich streszczeniach robi ze mnie zboczeńca Ech... wszystkie do mężów uciekają... A ja biedna co?? a nie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Dzień choć nadal bez lewej rekawiczki zaczął się ciekawie, bo moja koleżanka przyszła do pracy zezłamanym obcasem :D:D bedzie wracała w klapkach do domu :D:D:D ah, ta zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Dzień choć nadal bez lewej rekawiczki zaczął się ciekawie, bo moja koleżanka przyszła do pracy zezłamanym obcasem :D:D bedzie wracała w klapkach do domu :D:D:D ah, ta zima kup jej mentosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć! A ja wczoraj spóściłam sobie wielki kawał drewna z sękiem na stopę i teraz siedzę z bułą wysmarowaną altacetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć! A ja wczoraj spóściłam sobie wielki kawał drewna z sękiem na stopę i teraz siedzę z bułą wysmarowaną altacetem biedactwo Aniu ....jak masz białą kapustę ....to zrób sobie okłady ze zbitych liści na posmarowaną kremem -stopę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć! A ja wczoraj spóściłam sobie wielki kawał drewna z sękiem na stopę i teraz siedzę z bułą wysmarowaną altacetem amputować, problem nie będzie się powtarzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 09.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć! A ja wczoraj spóściłam sobie wielki kawał drewna z sękiem na stopę i teraz siedzę z bułą wysmarowaną altacetem amputować, problem nie będzie się powtarzał... tak :D:D grunt to załatwic sprawe raz na zawsze PS. mentosa proponowalam, bo zawsze mam przy sobie (chociaz nie chodze nw obcasach) ale nie chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1482463,11,item.html koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witajcie w piątek Ale sie tu wczoraj działo Az fajnie poczytac dodam jeszcze , ze po pozegnaniu sie z wszystkimi , poszlam sie kapac (dziewczyny , nazbieralam troche wody w brodziku ), wchodze d lazienki ........a tam waz polmetrowy w umywalce ....dostalam ataku smiechu (Frosch sie nudzil i wymienial se zawory w grzejnikach , nie powiem nowe maja cudowny ksztalt i spuszczal tym wezem wode ..kurde z rana mam juz takie glupie mysli ) To na pewno za to, ze robisz ze mnie zboczeńca w streszczeniach Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Froschka w swoich streszczeniach robi ze mnie zboczeńca Ech... wszystkie do mężów uciekają... A ja biedna co?? a nie jestes ? Jaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????? Gdzie tam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1482463,11,item.html koniec świata Nie dość, ze rozwód, to jeszcze wybranek córki jest z SLD.... Zaraz się zaczną domysły ze strony koalicjantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Cześć pp Jak gady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts