Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A my jutro idziemy odwiedzić urodzoną miesiąc temu Karolinkę - kruszynkę. Jak się urodziła, ważyła 2900. Ja się śmieję mówiac do Pawła, że on tyle ważył w 6 miesiącu ciaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć! o 9-tej powinnam byc w szkole, a jest 10:01 a ja przy kompie jeszcze siedze.. od 9 powinnam być w pracy .....ale robię sobie wagary .....najwyżej szef mnie nagani ....mam to w nosie ...sypiam z nim więc mi może ...... ...kupić żel ananasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dziś jedziemy zaszaleć w sklepie dzieckowymi kupić malutkiej jakąś prześliczną sukieneczkę. W końcu coś babskiego mogę kupić. Do tej pory same chłopaki się wkoło mnie rodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dziś jedziemy zaszaleć w sklepie dzieckowymi kupić malutkiej jakąś prześliczną sukieneczkę. W końcu coś babskiego mogę kupić. Do tej pory same chłopaki się wkoło mnie rodziły Tylko uważaj z tym szaleństwem, bo jest tyle rozkosznych ubranek, ze głowa zaczyna boleć w trakcie oglądania i wybierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ale się ze mnie monotematyczna mamuśka zrobiła Wstyd!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dziś jedziemy zaszaleć w sklepie dzieckowymi kupić malutkiej jakąś prześliczną sukieneczkę. W końcu coś babskiego mogę kupić. Do tej pory same chłopaki się wkoło mnie rodziły Tylko uważaj z tym szaleństwem, bo jest tyle rozkosznych ubranek, ze głowa zaczyna boleć w trakcie oglądania i wybierania Wiem, wiem, ale Paweł mnie będzie mobilizował do szybkich zakupów. Jako prawdziwy mężczyzna nie za bardzo je lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Bum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Hejaski Wczoraj poszaleliśmy do 1 w nocy, więc pierwszy raz juzek poszedł spać o 2. Tzn podejrzewam, ze miał mnie i moich znajomych w "głębokim poważaniu" i sam sobie poszedł spać dużo wcześniej, gdyż nie dostałam wieczornej porcji ciosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ale się ze mnie monotematyczna mamuśka zrobiła Wstyd!! Że tak o dzieciach ciągle...? Nie martw sie, ja też wchodzę w ten etap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Hejaski Wczoraj poszaleliśmy do 1 w nocy, więc pierwszy raz juzek poszedł spać o 2. Tzn podejrzewam, ze miał mnie i moich znajomych w "głębokim poważaniu" i sam sobie poszedł spać dużo wcześniej, gdyż nie dostałam wieczornej porcji ciosów On już sobie doskonale sam radzi Chodzi spać kiedy chce, a nie kiedy mamusia by tego chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ale się ze mnie monotematyczna mamuśka zrobiła Wstyd!! Że tak o dzieciach ciągle...? Nie martw sie, ja też wchodzę w ten etap Ale Ty pewnie nie krzyczałaś publicznie, że jak się podejmuje pewne zobowiazania zawodowe, to nie wypada potem zmieniać orientacji o 180 stopni gdy się urodzi dziecko, bo to nielojalne I że w związku z tym macierzyństwo nie za bardzo mnie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 3022. inż. Mamoń - 2663. SławekD-żonka - 1954. verunia - 1465. Joanna i Janusz - 1426. kze - 1337. Olkalybowa - 1268. Whisper - 1199. fizyk - 9910. kasztanka - 9211. Majka - 8512. maksiu - 8413. Teska - 6514. Ania Wiśniewska - 6215. Sonika - 5316. frosch -5216. badi - 5118. monka - 4419. andrzejka - 4120. Aga J.G - 4021. Moniś, andre59, jea - 3622. facio, ew-ka, - 3524. zaba_gonia, - 3426. markus_gdynia, - 2927. Jezier, - 2828. Witos, Nefer - 2731. pp - 2632. marcel2000 - 2333. Funia, Trini - 2035. Maxtorka, tola - 1837. gaweł - 1738. Sylvia1 - 1639. Agniesia - 1440. joola, Karolkal - 1342. Jane, Wojty, prymasek - 1045. kasia64, duende, ania - 948. kolia, Zielonooka - 750. Januszz, tabaluga1, jamles - 653. lafcadio, edzia, Paty, ave! - 556. Ewuś, Pawson, Marjucha- 458. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 365. Baba_budowniczy, Gryfpc - 267. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, beti555 _ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 BUM! Gaciorki i gratki Aniu http://ru.fishki.net/picsw/022007/08/asses/50_asses_111257.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 O kurcze Pepe! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Hejaski Wczoraj poszaleliśmy do 1 w nocy, więc pierwszy raz juzek poszedł spać o 2. Tzn podejrzewam, ze miał mnie i moich znajomych w "głębokim poważaniu" i sam sobie poszedł spać dużo wcześniej, gdyż nie dostałam wieczornej porcji ciosów On już sobie doskonale sam radzi Chodzi spać kiedy chce, a nie kiedy mamusia by tego chciała To jest mój negatyw Jak ja idę spać, to on wtedy zaczyna swoje rządy Wyobrażam go sobie wtedy i kompletnie mnie to rozśmiesza. Taki mały człowieczek, a z jaką pasją daje o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ale się ze mnie monotematyczna mamuśka zrobiła Wstyd!! Że tak o dzieciach ciągle...? Nie martw sie, ja też wchodzę w ten etap Ale Ty pewnie nie krzyczałaś publicznie, że jak się podejmuje pewne zobowiazania zawodowe, to nie wypada potem zmieniać orientacji o 180 stopni gdy się urodzi dziecko, bo to nielojalne I że w związku z tym macierzyństwo nie za bardzo mnie interesuje Widzisz, widzisz Życie ciągle zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Hejaski Wczoraj poszaleliśmy do 1 w nocy, więc pierwszy raz juzek poszedł spać o 2. Tzn podejrzewam, ze miał mnie i moich znajomych w "głębokim poważaniu" i sam sobie poszedł spać dużo wcześniej, gdyż nie dostałam wieczornej porcji ciosów On już sobie doskonale sam radzi Chodzi spać kiedy chce, a nie kiedy mamusia by tego chciała To jest mój negatyw Jak ja idę spać, to on wtedy zaczyna swoje rządy Wyobrażam go sobie wtedy i kompletnie mnie to rozśmiesza. Taki mały człowieczek, a z jaką pasją daje o sobie znać Mnie Paweł bardzo rozbawił, gdy już pod koniec ciąży, leżąc w łóżku ośmieliłam się przeciągnąć. Spojrzałam na brzuszysko i zaniemiałam, bo mały też wtedy rozprostował nóżki i z brzucja wystawały mi dwie śmieszne, małe stópki. Trwało to dwie sekundy, ale pamiętam wrażenie do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ale się ze mnie monotematyczna mamuśka zrobiła Wstyd!! Że tak o dzieciach ciągle...? Nie martw sie, ja też wchodzę w ten etap Ale Ty pewnie nie krzyczałaś publicznie, że jak się podejmuje pewne zobowiazania zawodowe, to nie wypada potem zmieniać orientacji o 180 stopni gdy się urodzi dziecko, bo to nielojalne I że w związku z tym macierzyństwo nie za bardzo mnie interesuje Widzisz, widzisz Życie ciągle zaskakuje I uczy Ja już nie jestem tak kategoryczna w swoich poglądach. I łaskawszym okiem patrzę na małe brzdące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Hejaski Wczoraj poszaleliśmy do 1 w nocy, więc pierwszy raz juzek poszedł spać o 2. Tzn podejrzewam, ze miał mnie i moich znajomych w "głębokim poważaniu" i sam sobie poszedł spać dużo wcześniej, gdyż nie dostałam wieczornej porcji ciosów On już sobie doskonale sam radzi Chodzi spać kiedy chce, a nie kiedy mamusia by tego chciała To jest mój negatyw Jak ja idę spać, to on wtedy zaczyna swoje rządy Wyobrażam go sobie wtedy i kompletnie mnie to rozśmiesza. Taki mały człowieczek, a z jaką pasją daje o sobie znać Mnie Paweł bardzo rozbawił, gdy już pod koniec ciąży, leżąc w łóżku ośmieliłam się przeciągnąć. Spojrzałam na brzuszysko i zaniemiałam, bo mały też wtedy rozprostował nóżki i z brzucja wystawały mi dwie śmieszne, małe stópki. Trwało to dwie sekundy, ale pamiętam wrażenie do dziś Ja sie nastawiam na obserwowanie kończyn mojego dziecka wystających z mojego brzucha, bo to już w sumie całkiem niedługo. Chociaż jak leżę na boku i dokładam rękę do brzucha, to lekko wyczuwam jego ruchy. Widzisz, jaka ja jestem MONOTEMATYCZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts