Anna Wiśniewska 10.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Pepe! Co u Józka słychać? Hejaski Wczoraj poszaleliśmy do 1 w nocy, więc pierwszy raz juzek poszedł spać o 2. Tzn podejrzewam, ze miał mnie i moich znajomych w "głębokim poważaniu" i sam sobie poszedł spać dużo wcześniej, gdyż nie dostałam wieczornej porcji ciosów On już sobie doskonale sam radzi Chodzi spać kiedy chce, a nie kiedy mamusia by tego chciała To jest mój negatyw Jak ja idę spać, to on wtedy zaczyna swoje rządy Wyobrażam go sobie wtedy i kompletnie mnie to rozśmiesza. Taki mały człowieczek, a z jaką pasją daje o sobie znać Mnie Paweł bardzo rozbawił, gdy już pod koniec ciąży, leżąc w łóżku ośmieliłam się przeciągnąć. Spojrzałam na brzuszysko i zaniemiałam, bo mały też wtedy rozprostował nóżki i z brzucja wystawały mi dwie śmieszne, małe stópki. Trwało to dwie sekundy, ale pamiętam wrażenie do dziś Ja sie nastawiam na obserwowanie kończyn mojego dziecka wystających z mojego brzucha, bo to już w sumie całkiem niedługo. Chociaż jak leżę na boku i dokładam rękę do brzucha, to lekko wyczuwam jego ruchy. Widzisz, jaka ja jestem MONOTEMATYCZNA Tobie wolno Kobiety w ciąży należy traktować ulgowo Mnie nawet raz panowie w banku w kolejce przepuścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ale się ze mnie monotematyczna mamuśka zrobiła Wstyd!! Że tak o dzieciach ciągle...? Nie martw sie, ja też wchodzę w ten etap Ale Ty pewnie nie krzyczałaś publicznie, że jak się podejmuje pewne zobowiazania zawodowe, to nie wypada potem zmieniać orientacji o 180 stopni gdy się urodzi dziecko, bo to nielojalne I że w związku z tym macierzyństwo nie za bardzo mnie interesuje Widzisz, widzisz Życie ciągle zaskakuje I uczy Ja już nie jestem tak kategoryczna w swoich poglądach. I łaskawszym okiem patrzę na małe brzdące Ja jako pajdagog zawsze na nie łaskawym okiem patrzyłam i będę patrzeć Ale podejrzewam, ze juzek samodzielny jeszcze zmieni moje podejscie do wielu rzeczy Jak na dzień dzisiejszy już sie nie mogę go doczekać A teraz muszę iść sprzątać Jak skończę, to tu zajrzę. Miłego dnia Aniu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 A my uciekamy na zakupy. Pa Pepe! I wzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No dobra, wysprzątane, dzieciak mi się rozszalał na czas odkurzania, teraz mam spokój, to przyszłam do Was A Was nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No dobra, wysprzątane, dzieciak mi się rozszalał na czas odkurzania, teraz mam spokój, to przyszłam do Was A Was nie ma..... słabo się rozglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres o cześc dawno cię nie było. Do sklepu zaraz zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 podoba wam sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres o cześc dawno cię nie było. Do sklepu zaraz zajrzę no owszem bo siedzialam i wklepywalam produkty do sklepu hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 podoba wam sie? sklep mi się podoba, tylko ceny mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 podoba wam sie? sklep mi się podoba, tylko ceny mniej oferujemy stalym klientom rabaty a jak bardzo ci sie nie podobaja ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 verunia co sie stalo ze juz nie bedziesz mieszkac w swoim pieknym domku? ;O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hallllllllooo jest to ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hallllllllooo jest to ktos? I'm back GGadałam z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres A nie masz takich nozyc do strzyzenia dużych psów? Większość z Twoich produktów moje psiaki rozniosłyby w 5 minut Ale asortyment - bardzo fajny. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 10.02.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres A nie masz takich nozyc do strzyzenia dużych psów? Większość z Twoich produktów moje psiaki rozniosłyby w 5 minut Ale asortyment - bardzo fajny. Życzę powodzenia mamy ale jeszcze nie wklepane a potrzebujesz? dlaczego by rozniosly w 5minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 hejka ludziska zapraszam do odwiedzenia mojego sklepu w stopce adres A nie masz takich nozyc do strzyzenia dużych psów? Większość z Twoich produktów moje psiaki rozniosłyby w 5 minut Ale asortyment - bardzo fajny. Życzę powodzenia mamy ale jeszcze nie wklepane a potrzebujesz? dlaczego by rozniosly w 5minut? Bo to banda 5 owczarków niemieckich, w tym 2 szczeniaków, które targają wszystko, co im staje na drodze Potrzebuję właśnie takie nożyce, ale nie mam pojecia ile kosztują. Szukałam na allegro, ale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.02.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzieńdoberek Pewnie nikogo teraz nie ma więc się przywitam i poczytam co tam naskrobaliście przez te dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Dzieńdoberek Pewnie nikogo teraz nie ma więc się przywitam i poczytam co tam naskrobaliście przez te dwa dni Doberek Ja będę za jakieś 20 minut. Z ciastem drożdżowym - o ile nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 dzien wieczor dobry wypisze rachunki , rozlicze sie z fiskusem i wroce do was ania , gacie dla ciebie http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/97677a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts