frosch 10.02.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 nie wiem dlaczego malolaty je lubia bylam przed chwila na gebach , ale gadka sie tam rozpetala kto jest piekny , kto glupi, kto stary .........paranoja ... ciesze sie dalam swoje male zdjecie , z bliska moge sie tylko tutaj pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 no...już jestem wszystko w porzo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 no...już jestem wszystko w porzo ? u mnie tak co jadlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 no...już jestem wszystko w porzo ? u mnie tak co jadlas? rano zrobiłam fasolkę po bretońsku ....ale ja robię w postaci zupy -nie lubie tej gęstej mazi -u mnie to raczej pomidorowo-fasolowa pikantna zupa boczkowo-parówkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 wróciłem gdzie byles ? co jadles? maluchy maja gdzies kolacje , wola grac w Pleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 no...już jestem wszystko w porzo ? u mnie tak co jadlas? rano zrobiłam fasolkę po bretońsku ....ale ja robię w postaci zupy -nie lubie tej gęstej mazi -u mnie to raczej pomidorowo-fasolowa pikantna zupa boczkowo-parówkowa u mnie wola gesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 wróciłem gdzie byles ? co jadles? maluchy maja gdzies kolacje , wola grac w Pleja ad1. przed chwilą w... haźlu ad2. szyneczkę z papryczką, chlebek z masełkiem, i popijałem herbatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ....do kolacji było po kielonku Finlandii Greifrut ....ale mi buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ad. 1 Na GĘBACH faktycznie wojna, ale ja nie widziałam tej słynnej "kotki" Ad. 2 Wolę fasolkę gęstą Ad. 3 Dobrze, ze nie dałam zdjecia na GĘBACH Ad. 4 Upiekłam drożdżowe Ad. 5 Nie mogę "kielonkować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Frosch mnie rozwala najpierw biegal z kablami po chacie , juz sama nie wiem co z nimi robil potem doszedl do wniosku , ze telewizor mu krzywo stoi , porozkrecal podstawe , wkurzyl sie bo jakis gwint mu sie zjechal , chwycil za wiertarke , cos tam swidrowal, wyslal chlopakow do piwnicy po jakas wyzynarke , ma banana na twarzy i mowi , ze......... telewizor naprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ....do kolacji było po kielonku Finlandii Greifrut ....ale mi buczy też bym se łyknął, ale jeszcze muszę po Piotrka jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Frosch mnie rozwala najpierw biegal z kablami po chacie , juz sama nie wiem co z nimi robil potem doszedl do wniosku , ze telewizor mu krzywo stoi , porozkrecal podstawe , wkurzyl sie bo jakis gwint mu sie zjechal , chwycil za wiertarke , cos tam swidrowal, wyslal chlopakow do piwnicy po jakas wyzynarke , ma banana na twarzy i mowi , ze......... telewizor naprawia Hahahaha To takie normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 oazalo sie , ze byla to jednak jakas przecinarka do metalu i na pytanie chlopakow po co mu to ?..........odpowiedzial , ze musi mala dziurke w ekranie wywiercic szkoda , ze nie widzicie min dzieci nie denerwuje sie , ale w zlewie mi iskrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Frosch mnie rozwala najpierw biegal z kablami po chacie , juz sama nie wiem co z nimi robil potem doszedl do wniosku , ze telewizor mu krzywo stoi , porozkrecal podstawe , wkurzyl sie bo jakis gwint mu sie zjechal , chwycil za wiertarke , cos tam swidrowal, wyslal chlopakow do piwnicy po jakas wyzynarke , ma banana na twarzy i mowi , ze......... telewizor naprawia Froschka, Ty to potrafisz obrazowo napisać żeby tak jeszcze po ślonzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ....do kolacji było po kielonku Finlandii Greifrut ....ale mi buczy też bym se łyknął, ale jeszcze muszę po Piotrka jechać Andre, co sobie będziemy załować http://www.hortex.com.pl/repository/images/soki/classic/classic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ad. 1 Na GĘBACH faktycznie wojna, ale ja nie widziałam tej słynnej "kotki" Ad. 2 Wolę fasolkę gęstą Ad. 3 Dobrze, ze nie dałam zdjecia na GĘBACH Ad. 4 Upiekłam drożdżowe Ad. 5 Nie mogę "kielonkować" ad. 1 widziałam Kotkę ad. 2 nie jedliście mojej ad 3 dałam zdjęcie -ale na 1 str ( tam nikt nie zagląda ) ad 4 upiekłam szarlotkę .... ad 5 zaraz będzimy pić dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 funia , co u ciebie ? czuje intuicyjnie , ze niezle powolutku ale teraz ma stresa bo złozyłam wypowiedzenie i wszytsko wskazuje na to że idę na swoje i jesetm przerazona!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Frosch mnie rozwala najpierw biegal z kablami po chacie , juz sama nie wiem co z nimi robil potem doszedl do wniosku , ze telewizor mu krzywo stoi , porozkrecal podstawe , wkurzyl sie bo jakis gwint mu sie zjechal , chwycil za wiertarke , cos tam swidrowal, wyslal chlopakow do piwnicy po jakas wyzynarke , ma banana na twarzy i mowi , ze......... telewizor naprawia Froschka, Ty to potrafisz obrazowo napisać żeby tak jeszcze po ślonzku Po ślonzku to Ona fajnie goda, mówie Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ....do kolacji było po kielonku Finlandii Greifrut ....ale mi buczy ja wczoraj przesadziłamz żurawinową i do 16 zdychałam dopiero niedawno mi odpuściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts