andre59 10.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 miałam malą przerwę w żyiorysie muratorowym - o co chodzi z kotką? Wszyscy sie nia na GĘBACH zachwycają, ze taka młoda i piękna a szczególnie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ad. 6. dobrze trzymalam frosch zadowolony , mowi , ze taki stabilny to nigdy nie byl ......................telewizor Spadłam z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ad. 1 Na GĘBACH faktycznie wojna, ale ja nie widziałam tej słynnej "kotki" Ad. 2 Wolę fasolkę gęstą Ad. 3 Dobrze, ze nie dałam zdjecia na GĘBACH Ad. 4 Upiekłam drożdżowe Ad. 5 Nie mogę "kielonkować" ad. 1 widziałam Kotkę ad. 2 nie jedliście mojej ad 3 dałam zdjęcie -ale na 1 str ( tam nikt nie zagląda ) ad 4 upiekłam szarlotkę .... ad 5 zaraz będzimy pić dalej ad.1.widzaialam kotke ad.2.juz pisalam ad.3.ja widzialam ..pierwsza strone ad.4.upieklam pieczen na jutro ad.5.pije drugiego bumbelka ad.6. mom mu cos trzimac !!!(froschowi) boja sie ad1. Eeeechhh.... ad2. smaczne było ad3. chyba je usunę, swoje znaczy sie ad4. do tej pory ciastem w domu pachnie, drżdżowym wg jakiegoś nowego przepisu zarobione ciasto zostało wrzucone do garnka z ciepła wodą, potem wypłynęło na wierzch a potem nie wiem ad5. idę po soczek pomarańczowy ad6. nie ściskaj za mocno ad.1 przesadzasz ad.3 nawet sie nie waz !!!! ad.4 daj cynk czy dobre ad.5. leja mi jeszcze ad.6 bylam delikatna 7.jest zly , bo cos mu sie tam jeszcze rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 miałam malą przerwę w żyiorysie muratorowym - o co chodzi z kotką? Wszyscy sie nia na GĘBACH zachwycają, ze taka młoda i piękna a szczególnie panowie Fakt, pominęłam ten istotny szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ad. 6. dobrze trzymalam frosch zadowolony , mowi , ze taki stabilny to nigdy nie byl ......................telewizor Spadłam z krzesła uwazaj na juzka mowi : tak , Gosiu ..............z chwile stawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 miałam malą przerwę w żyiorysie muratorowym - o co chodzi z kotką? Wszyscy sie nia na GĘBACH zachwycają, ze taka młoda i piękna a szczególnie panowie ale jej fotki nie widzę - słabo szukam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 7.jest zly , bo cos mu sie tam jeszcze rusza Musi się ruszać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 zaraz wracam padla komenda : chodz pomozesz mi go postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 miałam malą przerwę w żyiorysie muratorowym - o co chodzi z kotką? Wszyscy sie nia na GĘBACH zachwycają, ze taka młoda i piękna a szczególnie panowie ale jej fotki nie widzę - słabo szukam? Nie, tam zdrapka jest. Ja też mam takie szczęście - wszyscy widzieli, a ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 zaraz wracam padla komenda : chodz pomozesz mi go postawic Musisz nam wersję obrazkową tej historii zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ad. 1 Na GĘBACH faktycznie wojna, ale ja nie widziałam tej słynnej "kotki" Ad. 2 Wolę fasolkę gęstą Ad. 3 Dobrze, ze nie dałam zdjecia na GĘBACH Ad. 4 Upiekłam drożdżowe Ad. 5 Nie mogę "kielonkować" ad. 1 widziałam Kotkę ad. 2 nie jedliście mojej ad 3 dałam zdjęcie -ale na 1 str ( tam nikt nie zagląda ) ad 4 upiekłam szarlotkę .... ad 5 zaraz będzimy pić dalej ad.1.widzaialam kotke ad.2.juz pisalam ad.3.ja widzialam ..pierwsza strone ad.4.upieklam pieczen na jutro ad.5.pije drugiego bumbelka ad.6. mom mu cos trzimac !!!(froschowi) boja sie ad1. Eeeechhh.... ad2. smaczne było ad3. chyba je usunę, swoje znaczy sie ad4. do tej pory ciastem w domu pachnie, drżdżowym wg jakiegoś nowego przepisu zarobione ciasto zostało wrzucone do garnka z ciepła wodą, potem wypłynęło na wierzch a potem nie wiem ad5. idę po soczek pomarańczowy ad6. nie ściskaj za mocno ad.1 przesadzasz ad.3 nawet sie nie waz !!!! ad.4 daj cynk czy dobre ad.5. leja mi jeszcze ad.6 bylam delikatna 7.jest zly , bo cos mu sie tam jeszcze rusza ad1. podoba mi się ad3. nie ruszę ad4. wyśmienite, jak zawsze Złote ręcę ma moja żonka ad5. też sobie dolałem ad6. to się chwali ad7. to dobrze, że sie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 jadę po Piotrka, na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 jadę po Piotrka, na razie Proszę, jak Piotrek ma dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 STOI!!!! w miedzy czasie slyszalam: nie chce wejsc zlap za podstawe kurde, krzywo wchodzi dasz rade ? wlazlo stoi !!!!! na moje oko stoi , tak jak przedtem , ale niech mu bedzie , ze jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 STOI!!!! w miedzy czasie slyszalam: nie chce wejsc zlap za podstawe kurde, krzywo wchodzi dasz rade ? wlazlo stoi !!!!! na moje oko stoi , tak jak przedtem , ale niech mu bedzie , ze jest lepiej Ja myślę, że wszystko się zmieniło o 180 stopni a Ty tego nie doceniasz A teraz się z wami pozegnam, gdyż wygania mnie brat. Kiedy wreszcie będę miała swój internet, w swoim kompie, w swoim pokoju, w swoim domu......??????? Miłego wieczorku, miłego trzymania, miłego wchodzenia i w ogóle PAPA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 http://ru.fishki.net/picsw/022007/08/asses/01_asses_42673.jpg Gratki i gatki Ale gaciory mi się trafiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 jadę po Piotrka, na razie Proszę, jak Piotrek ma dobrze dzinnikarzuje w lokalnej gazecie i portalu internetowym, o tu: http://kutno.net.pl/ teraz będzie zmiana warty może jeszcze zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Sobota, późny wieczór...karnawał wszyscy na baletach pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts