Ew-ka 11.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dzięki , ale fajne wnętrze mają te gatki ..........bo wnetrza zawsze są fajne Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.02.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ....do kolacji było po kielonku Finlandii Greifrut ....ale mi buczy ja wczoraj przesadziłamz żurawinową i do 16 zdychałam dopiero niedawno mi odpuściło to bardzo zdradliwy trunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Dobry wieczór, koniec sjesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ....do kolacji było po kielonku Finlandii Greifrut ....ale mi buczy ja wczoraj przesadziłamz żurawinową i do 16 zdychałam dopiero niedawno mi odpuściło to bardzo zdradliwy trunek A ja z niczym nie przesadziłam i nic mi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 witam! Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak tam u was ? dzień dybry . U mnie mróz znowu . wnocy było -17, tego co opowiada prognozy pogody w tv trzeba posadzic gołym tyłkiem w śnieg to może nie bedą bzdór opowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ja wczoraj tylko winko konsumowałam, ale też mi nieco wydlłużyło się trawienie mogę zaczynać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak tam u was ? dzień dybry . U mnie mróz znowu . wnocy było -17, tego co opowiada prognozy pogody w tv trzeba posadzic gołym tyłkiem w śnieg to może nie bedą bzdór opowiadac u nas też było zimno, zamarzła nam rura z doprowadzeniem wody, ale wystarczyło postawić obok grzejnik i puściło na szczęście tynki zdążyły wyschnąć, na co wpłynęło regularne palenie w kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny O TAK !!! . Dziś z Gabrysią poszlismy na sanki, ale wiał wiatr uszliśmy z 500 m i mi powiedziala że: chce już obiad, bedzie miala ospe i chce siku i kupke - wszystko na raz byle szybko do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 funia , co u ciebie ? czuje intuicyjnie , ze niezle powolutku ale teraz ma stresa bo złozyłam wypowiedzenie i wszytsko wskazuje na to że idę na swoje i jesetm przerazona!!!!!! i tak trzymac!!!!! a my trzymac kciuki !!!!!!!!!!! będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny O TAK !!! . Dziś z Gabrysią poszlismy na sanki, ale wiał wiatr uszliśmy z 500 m i mi powiedziala że: chce już obiad, bedzie miala ospe i chce siku i kupke - wszystko na raz byle szybko do domku Hahaha U nas na stawie lód, mogę lodowisko otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak tam u was ? dzień dybry . U mnie mróz znowu . wnocy było -17, tego co opowiada prognozy pogody w tv trzeba posadzic gołym tyłkiem w śnieg to może nie bedą bzdór opowiadac u nas też było zimno, zamarzła nam rura z doprowadzeniem wody, ale wystarczyło postawić obok grzejnik i puściło na szczęście tynki zdążyły wyschnąć, na co wpłynęło regularne palenie w kozie Nie ma co żałować na waszym miejscu to włączyłbym na noc jakaś farelke bo pare groszy za prąd (moze i wiecej ) ale nic potem nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny O TAK !!! . Dziś z Gabrysią poszlismy na sanki, ale wiał wiatr uszliśmy z 500 m i mi powiedziala że: chce już obiad, bedzie miala ospe i chce siku i kupke - wszystko na raz byle szybko do domku Hahaha U nas na stawie lód, mogę lodowisko otworzyć i na prawde zamrożone ze mozna chodzic??? Ja poszedlem na łąki na rozlewisko ale sie zalamalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny O TAK !!! . Dziś z Gabrysią poszlismy na sanki, ale wiał wiatr uszliśmy z 500 m i mi powiedziala że: chce już obiad, bedzie miala ospe i chce siku i kupke - wszystko na raz byle szybko do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 11.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak tam u was ? dzień dybry . U mnie mróz znowu . wnocy było -17, tego co opowiada prognozy pogody w tv trzeba posadzic gołym tyłkiem w śnieg to może nie bedą bzdór opowiadac u nas też było zimno, zamarzła nam rura z doprowadzeniem wody, ale wystarczyło postawić obok grzejnik i puściło na szczęście tynki zdążyły wyschnąć, na co wpłynęło regularne palenie w kozie Nie ma co żałować na waszym miejscu to włączyłbym na noc jakaś farelke bo pare groszy za prąd (moze i wiecej ) ale nic potem nie odpadnie cały czas jest włączony grzejnik olejowy i wszystkie dziury są zatkane wełną rura zxamarzła przez pół godziny otwartych drzwi, bo robotnikom nie chciało się ich zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak tam u was ? dzień dybry . U mnie mróz znowu . wnocy było -17, tego co opowiada prognozy pogody w tv trzeba posadzic gołym tyłkiem w śnieg to może nie bedą bzdór opowiadac u nas też było zimno, zamarzła nam rura z doprowadzeniem wody, ale wystarczyło postawić obok grzejnik i puściło na szczęście tynki zdążyły wyschnąć, na co wpłynęło regularne palenie w kozie Nie ma co żałować na waszym miejscu to włączyłbym na noc jakaś farelke bo pare groszy za prąd (moze i wiecej ) ale nic potem nie odpadnie cały czas jest włączony grzejnik olejowy i wszystkie dziury są zatkane wełną rura zxamarzła przez pół godziny otwartych drzwi, bo robotnikom nie chciało się ich zamknąć robotników tylko odstrzelic , U sasiadów robili wykonczeniówke rok temu i centralne bylo wlączone czujnik bezprzewodowy polozyli w otwartym oknie i kocioł chodzil pelna parą, aż monitoring shelgazu od butli zadzwonil do nich ze to niemozliwe ze takie jest zuzycie i podejrzewają wyciek. po tej wykonczeniówce mieli 4tys za gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny O TAK !!! . Dziś z Gabrysią poszlismy na sanki, ale wiał wiatr uszliśmy z 500 m i mi powiedziala że: chce już obiad, bedzie miala ospe i chce siku i kupke - wszystko na raz byle szybko do domku Hahaha U nas na stawie lód, mogę lodowisko otworzyć i na prawde zamrożone ze mozna chodzic??? Ja poszedlem na łąki na rozlewisko ale sie zalamalo Tak. Aż zdziwiona byłam http://preview.jjuzek.photosite.com/~photos/tn/8424007_348.ts1171217407000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 U nas też zima i też mróz. A mi sie chce wiosny O TAK !!! . Dziś z Gabrysią poszlismy na sanki, ale wiał wiatr uszliśmy z 500 m i mi powiedziala że: chce już obiad, bedzie miala ospe i chce siku i kupke - wszystko na raz byle szybko do domku Hahaha U nas na stawie lód, mogę lodowisko otworzyć mam gdzieś na strychu "hokejówki", poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts