frosch 11.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to ja was troche rozbawie ( mam nadzieje , ze beatke , najbardzej , bo tego dziewczyna potrzebuje ) wczoraj wieczorem , przechodzac obok lazienki (drzwi byly otwarte ) zauwazylam , ze syn Froscha zabiera sie do mycia zebow ( trzyma szczoteczke i odkreca tubke z pasta ) , niby od niechcenia powiedzialam do niego : Lukasz... wez sobie ta paste i wskazalam mu tubke , podziekowal a ja poszlam do sypialni chlopak skonczyl sie myc i pyta w czym ta pasta jest lepsza od tamtej moja odp.: w tym , ze tamta to krem do stop juz wiedza , ze trzeba sie uczyc jezykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ale mega WIELKIE gacie !!!! Fajne, co fajne, fajne, tylko cikawe po co ? Dla zasady hahaha, chyba tylko po to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 moja odp.: w tym , ze tamta to krem do stop no rozbawiłeś mnie na maksa, dzięki a ile syn frosha ma latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to ja was troche rozbawie ( mam nadzieje , ze beatke , najbardzej , bo tego dziewczyna potrzebuje ) wczoraj wieczorem , przechodzac obok lazienki (drzwi byly otwarte ) zauwazylam , ze syn Froscha zabiera sie do mycia zebow ( trzyma szczoteczke i odkreca tubke z pasta ) , niby od niechcenia powiedzialam do niego : Lukasz... wez sobie ta paste i wskazalam mu tubke , podziekowal a ja poszlam do sypialni chlopak skonczyl sie myc i pyta w czym ta pasta jest lepsza od tamtej moja odp.: w tym , ze tamta to krem do stop juz wiedza , ze trzeba sie uczyc jezykow Nie poniosłaś zadnych konsekwencji swego czynu?????? Hahahahahahahahaha (spadłam z krzesła, uważam na juzka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 moja odp.: w tym , ze tamta to krem do stop no rozbawiłeś mnie na maksa, dzięki a ile syn frosha ma latek? 17 w maju konczy nasze dzieci sa obecnie na feriach zimowych u nas i wiekszosc kosmetykow i art. spozywczych posiada naklejki w jezyku niemieckim co chwile sa jakies wpadki , bo oni ani me ani be nie sprechaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Uwielbiam swojego męża. Rozmawiam z nim na GG, piszę, ze kiepsko się dziś czuję, jestem w marnym nastroju, jestem zmęczona, to mnie boli, to kłuje, brzuch dziś mam jak balon.... (żeby była jasność, oczekuję jakiegokolwiek wsparcia, pocieszenia) A on: że dostał namiar na tańsze paliwo i jutro rano jedzie auto zatankować, bo to dobra okazja.... Zabić go czy dać pastę do stóp, żeby sobie zęby umył??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to ja was troche rozbawie ( mam nadzieje , ze beatke , najbardzej , bo tego dziewczyna potrzebuje ) wczoraj wieczorem , przechodzac obok lazienki (drzwi byly otwarte ) zauwazylam , ze syn Froscha zabiera sie do mycia zebow ( trzyma szczoteczke i odkreca tubke z pasta ) , niby od niechcenia powiedzialam do niego : Lukasz... wez sobie ta paste i wskazalam mu tubke , podziekowal a ja poszlam do sypialni chlopak skonczyl sie myc i pyta w czym ta pasta jest lepsza od tamtej moja odp.: w tym , ze tamta to krem do stop juz wiedza , ze trzeba sie uczyc jezykow Nie poniosłaś zadnych konsekwencji swego czynu?????? Hahahahahahahahaha (spadłam z krzesła, uważam na juzka ) nic sie nie stalo , tylko caly dzien mamy beke coby to bylo jakbym akurat w tamtym momencie nie przechodzila kolo lazienki , albo gdyby drzwi do niej byly zamkniete mwilam wam , ze sie boje ich przyjazdu zawsze sa jakies jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to ja tez wam opowiem przychodze do szkoły, kolega na kacu gigancie, jak zdjęty z krzyża dosłownie... i opowiada, obudziłem sie bo coś mnie uciskało w żebro zaglądam do kieszeni a tam paczka tamponów....... zdziwienie, i "gdzie ja sie szlajałem...?" ręka w drugą kieszeń a tam widelec....... jeszcze większe zdziwko.... do kolejnej kieszeni, a tam .... telefon.... cudzy..... myśli że już chyba nic nie zawinął poprzedniego wieczoru, wstaje, otwiera drzwi a tam...... ROWER !!!! w kształcie, jakby go odwijał ze słupa..... i wtedy zauważył potłuczone kolana i zdarte ręce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Uwielbiam swojego męża. Rozmawiam z nim na GG, piszę, ze kiepsko się dziś czuję, jestem w marnym nastroju, jestem zmęczona, to mnie boli, to kłuje, brzuch dziś mam jak balon.... (żeby była jasność, oczekuję jakiegokolwiek wsparcia, pocieszenia) A on: że dostał namiar na tańsze paliwo i jutro rano jedzie auto zatankować, bo to dobra okazja.... Zabić go czy dać pastę do stóp, żeby sobie zęby umył??? fajny kolo nalej mu paliwa do kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Uwielbiam swojego męża. Rozmawiam z nim na GG, piszę, ze kiepsko się dziś czuję, jestem w marnym nastroju, jestem zmęczona, to mnie boli, to kłuje, brzuch dziś mam jak balon.... (żeby była jasność, oczekuję jakiegokolwiek wsparcia, pocieszenia) A on: że dostał namiar na tańsze paliwo i jutro rano jedzie auto zatankować, bo to dobra okazja.... Zabić go czy dać pastę do stóp, żeby sobie zęby umył??? za tak wyjątkową empatię to mu do BUTóW daj !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to ja tez wam opowiem przychodze do szkoły, kolega na kacu gigancie, jak zdjęty z krzyża dosłownie... i opowiada, obudziłem sie bo coś mnie uciskało w żebro zaglądam do kieszeni a tam paczka tamponów....... zdziwienie, i "gdzie ja sie szlajałem...?" ręka w drugą kieszeń a tam widelec....... jeszcze większe zdziwko.... do kolejnej kieszeni, a tam .... telefon.... cudzy..... myśli że już chyba nic nie zawinął poprzedniego wieczoru, wstaje, otwiera drzwi a tam.... ROWER !!!! w kształcie, jakby go odwijał ze słupa..... i wtedy zauważył potłuczone kolana i zdarte ręce... ladny film .........szkoda , ze urwany we w koncu z im i gdzie byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Uwielbiam Was. Zamieszkajcie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 to ja tez wam opowiem przychodze do szkoły, kolega na kacu gigancie, jak zdjęty z krzyża dosłownie... i opowiada, obudziłem sie bo coś mnie uciskało w żebro zaglądam do kieszeni a tam paczka tamponów....... zdziwienie, i "gdzie ja sie szlajałem...?" ręka w drugą kieszeń a tam widelec....... jeszcze większe zdziwko.... do kolejnej kieszeni, a tam .... telefon.... cudzy..... myśli że już chyba nic nie zawinął poprzedniego wieczoru, wstaje, otwiera drzwi a tam.... ROWER !!!! w kształcie, jakby go odwijał ze słupa..... i wtedy zauważył potłuczone kolana i zdarte ręce... ladny film .........szkoda , ze urwany we w koncu z im i gdzie byl? Chyba nie chciałybyśmy wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) Dobry wieczór You Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Uwielbiam Was Zamieszkajcie ze mną nie zgadzalabym sie z K. , a nie jestem tak tolerancyjna ja ty chyba sie z nim umowie na Placu Kosciuszk i i powaznie z nim pogodom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) O Jezu ! Wszrli duch .... Wieki Cie tu nie było co sie działo przez ostatnie 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Uwielbiam swojego męża. Rozmawiam z nim na GG, piszę, ze kiepsko się dziś czuję, jestem w marnym nastroju, jestem zmęczona, to mnie boli, to kłuje, brzuch dziś mam jak balon.... (żeby była jasność, oczekuję jakiegokolwiek wsparcia, pocieszenia) A on: że dostał namiar na tańsze paliwo i jutro rano jedzie auto zatankować, bo to dobra okazja.... Zabić go czy dać pastę do stóp, żeby sobie zęby umył??? fajny kolo nalej mu paliwa do kubka haha, w końcu po okazyjnej cenie kupi a ode nie premiumpremium, czemu się tak źle czujesz? czy coś ci dolega? może połóż sie do łóżeczka, weź komputer ze sobą i leż wygodnie a teraz dla ciebie ode mnie : podusia pod plecki: http://img160.imageshack.us/img160/1792/88824144ph5.jpg termoforek na brzuszek: http://img443.imageshack.us/img443/4701/57900479cu0.jpg i herbatka do rączki: http://img443.imageshack.us/img443/4932/47052186dt0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) witaj kochana , dawno niewidziana aczkolwiek jak zwykle mile widziana gadaj jak bylo w Zakopcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts