Nefer 11.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) witaj kochana , dawno niewidziana aczkolwiek jak zwykle mile widziana gadaj jak bylo w Zakopcu Ja też się cieszę , że Cię widzę Droga Froschko Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. A jutro do roboty A tam niezły burdel - będzie co prostować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Froszka i Beatka, naprawdę ze mną zamieszkajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochane jesteście Froszka - a poznam go po tej rozmowie?? Beatka - czuję sie chyba tak po prostu źle, jakiś mam gorszy dzień. Spałam dużo a i tak jestem śpiaca, brzuch mam wielki wyjatkowo, juzek mnie kopie od rana niemalze bez przerwy.... Jakiś kryzys dziś chyba mnie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ladny film .........szkoda , ze urwany we w koncu z im i gdzie byl? Chyba nie chciałybyśmy wiedzieć chyba sie nie dowiedział z kim, ale zadzwonił z tego zdobycznego telefonu pod ostatni łączony numer... by jakoś zlokalizowac właściciela komórki, i sie dowiedział, że był w Tropsie, co było zlekka zaskoczeniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. Nic wiecej mi nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) Dobry wieczór You dobry wieczór YOU TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 chyba sie nie dowiedział z kim, ale zadzwonił z tego zdobycznego telefonu pod ostatni łączony numer... by jakoś zlokalizowac właściciela komórki, i sie dowiedział, że był w Tropsie, co było zlekka zaskoczeniem.... A cóż to?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) witaj kochana , dawno niewidziana aczkolwiek jak zwykle mile widziana gadaj jak bylo w Zakopcu Ja też się cieszę , że Cię widzę Droga Froschko Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. A jutro do roboty A tam niezły burdel - będzie co prostować fajnie , ze odpoczelas dobrze , ze u ciebie ne pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. Nic wiecej mi nie mów Twoje Maleństwo niedługo wylezie na świat i też będziesz hulać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 fajnie , ze odpoczelas dobrze , ze u ciebie ne pracuje Oj tak. Praca pod moim kierownictwem to nie jebajka :) Jestem jak matka - sprawiedliwa - a z tego co widzę potrzeba tam już Superniani - znowu :) I gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. Nic wiecej mi nie mów Twoje Maleństwo niedługo wylezie na świat i też będziesz hulać :) No tak, ale najpierw, jak sama mówisz, wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 chyba sie nie dowiedział z kim, ale zadzwonił z tego zdobycznego telefonu pod ostatni łączony numer... by jakoś zlokalizowac właściciela komórki, i sie dowiedział, że był w Tropsie, co było zlekka zaskoczeniem.... A cóż to?????? o jej, przepraszam, zapomniałam, ze nie każdy jest z trójmiasta trops to klub studencki należący do Gdańskiego AWF na Żabiancce, (Gdańsku Żabiance) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. Nic wiecej mi nie mów Twoje Maleństwo niedługo wylezie na świat i też będziesz hulać :) No tak, ale najpierw, jak sama mówisz, wylezie Wylezianiem sie nie przejmuj - porody są przereklamowane - to naprawdę fajna imprezka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis po jakimu wy godocie? INO NIE RóBCIE WIOCHY, JO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) witaj kochana , dawno niewidziana aczkolwiek jak zwykle mile widziana gadaj jak bylo w Zakopcu Ja też się cieszę , że Cię widzę Droga Froschko Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. A jutro do roboty A tam niezły burdel - będzie co prostować fajnie , ze odpoczelas dobrze , ze u ciebie ne pracuje Froschka Gratki! I gatki (pomimo, iż boję się Twojego streszczenia ) http://www.intymna.bptnet.pl/konrad/naomisx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis po jakimu wy godocie? INO NIE RóBCIE WIOCHY, JO !!!! my som sam ze slunska i godomy se po ślunsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wylezianiem sie nie przejmuj - porody są przereklamowane - to naprawdę fajna imprezka :) hahaha, znowu oplulam ekran !!! mąż mnie kiedyś wygoni od jego ukochanego laptopka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. Nic wiecej mi nie mów Twoje Maleństwo niedługo wylezie na świat i też będziesz hulać :) No tak, ale najpierw, jak sama mówisz, wylezie Wylezianiem sie nie przejmuj - porody są przereklamowane - to naprawdę fajna imprezka :) Mówisz.... To jak imprezka, no to super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 my som sam ze slunska i godomy se po ślunsku ahaaa, ze slunska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts