premiumpremium 11.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis po jakimu wy godocie? INO NIE RóBCIE WIOCHY, JO !!!! my som sam ze slunska i godomy se po ślunsku Mój juzek to pół-ślązak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wylezianiem sie nie przejmuj - porody są przereklamowane - to naprawdę fajna imprezka :) zwłaszcza jak sie patrzy na ... cudzo baba ( położnica) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 a ja pół kaszubka, pół śledź białostocki, urodzony na mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja tylko : Dobry Wieczór All :) witaj kochana , dawno niewidziana aczkolwiek jak zwykle mile widziana gadaj jak bylo w Zakopcu Ja też się cieszę , że Cię widzę Droga Froschko Było super Spałam do południa, jadłam dużo dobrego, kochałam się do czwartej nad ranem, piłam piwo i niezłego grzańca ( 1/3 wiśniówki, 2/3 wina grzanego ) i odpoczęłam. A jutro do roboty A tam niezły burdel - będzie co prostować fajnie , ze odpoczelas dobrze , ze u ciebie ne pracuje GRATKI ! http://24underwear.com/images/fullsize/02724260000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 302 2. inż. Mamoń - 267 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 146 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 62 15. frosch - 54 16. Sonika - 53 17. badi - 51 18. monka - 44 19. andrzejka - 41 20. Aga J.G - 40 21. andre59 - 37 22. Moniś, jea - 36 24. facio, ew-ka, - 35 26. zaba_gonia, - 34 27. markus_gdynia, - 29 28. Jezier, - 28 29. Witos, Nefer - 27 31. pp - 26 32. marcel2000 - 23 33. Funia, Trini - 20 35. Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka, jamles - 7 50. Januszz, tabaluga1, - 6 53. lafcadio, edzia, Paty, ave! - 5 56. Ewuś, Pawson, Marjucha- 4 58. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, beti555 - 1 stronke otworzyl andre po czym wpadla jak burza beatka , wieszajac psy i ...pi pi pi ....na profesorze, ktoremu wpadla wyjatkowo w oko, nastepnie sie luzowalismy (beatka, ja, pp ,Krzys, Lulasz,Gawel,Neferka, Bogus_g )Absolutem , az do momentu mycia zebow kremem do stop i butow , pluczac je paliwem .efektem byl kac gigant zakonczony jazda na ztuningowanym rowerze z tamponami i cudzymi komorkami w kieszeni ale jazda to dopiero bedzie jutro jak Neferka wroci do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Wylezianiem sie nie przejmuj - porody są przereklamowane - to naprawdę fajna imprezka :) zwłaszcza jak sie patrzy na ... cudzo baba ( położnica) Ale, że co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis a jakos zapitka i zagrycha ? bodzio....wiysz jak g.....ol przilazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 nastepnie sie luzowalismy (beatka, ja, pp ,Krzys, Lulasz,Gawel,Neferka, Bogus_g )Absolutem Noooo, ja to się luzowałam... W dodatku Absolutem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 stronke otworzyl andre po czym wpadla jak burza beatka , wieszajac psy i ...pi pi pi ....na profesorze, ktoremu wpadla wyjatkowo w oko, nastepnie sie luzowalismy (beatka, ja, pp ,Krzys, Lulasz,Gawel,Neferka, Bogus_g )Absolutem , az do momentu mycia zebow kremem do stop i butow , pluczac je paliwem .efektem byl kac gigant zakonczony jazda na ztuningowanym rowerze z tamponami i cudzymi komorkami w kieszeni ale jazda to dopiero bedzie jutro jak Neferka wroci do pracy nie no, to był maksa, komputer opluty, ja na ziemi leże i za brzuszek sie trzymam JESZCZE, JESZCZE, JESZCZE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis po jakimu wy godocie? INO NIE RóBCIE WIOCHY, JO !!!! po naszymu dziolcha ucz sie jezykow pepitka sie juz ucz , wiec i ty mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 stronke otworzyl andre po czym wpadla jak burza beatka , wieszajac psy i ...pi pi pi ....na profesorze, ktoremu wpadla wyjatkowo w oko, nastepnie sie luzowalismy (beatka, ja, pp ,Krzys, Lulasz,Gawel,Neferka, Bogus_g )Absolutem , az do momentu mycia zebow kremem do stop i butow , pluczac je paliwem .efektem byl kac gigant zakonczony jazda na ztuningowanym rowerze z tamponami i cudzymi komorkami w kieszeni ale jazda to dopiero bedzie jutro jak Neferka wroci do pracy nie no, to był maksa, komputer opluty, ja na ziemi leże i za brzuszek sie trzymam JESZCZE, JESZCZE, JESZCZE!!!!! W otoczeniu Froszki nie tylko Ty tak reagujesz A ja mam zamiar jeszcze sie z nią spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 po naszymu dziolcha ucz sie jezykow pepitka sie juz ucz , wiec i ty mozesz No dokładnie. Umiem już takie fajne coś: Jo Ci przoja i chce prasnąć kusika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis po jakimu wy godocie? INO NIE RóBCIE WIOCHY, JO !!!! po naszymu dziolcha ucz sie jezykow pepitka sie juz ucz , wiec i ty mozesz moge, na to wygląda że musze biję się w piersi (tak je szumnie nazwijmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Żegnam się z Wami gorąco, gdyż pokój mojego brata opanowali jego wyrośnięci koledzy, będący jednocześnie moimi kolegami. A ponieważ przebywanie w jednym pomieszczeniu z trzema 18letnimi mężczyznami jest dla mnie traumą, to idę Buziaki! PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dzieki sliczne za gatki ciag dalszy streszczenia bedzie jak mi pozwolicie stronke zdobyc pisze z doskoku , bo dzieciaki ciagle pytaja : a co to jest ? ( pora kapieli ..... sami rozumecie ) latem np. moj syn wypryskal sie np. lakierem do wlosow , bo mu jakos tak mesko pachnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Żegnam się z Wami gorąco, gdyż pokój mojego brata opanowali jego wyrośnięci koledzy, będący jednocześnie moimi kolegami. A ponieważ przebywanie w jednym pomieszczeniu z trzema 18letnimi mężczyznami jest dla mnie traumą, to idę Buziaki! PAPA papa pochajaj juzka ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 11.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Żegnam się z Wami gorąco, gdyż pokój mojego brata opanowali jego wyrośnięci koledzy, będący jednocześnie moimi kolegami. A ponieważ przebywanie w jednym pomieszczeniu z trzema 18letnimi mężczyznami jest dla mnie traumą, to idę Buziaki! PAPA ja też sie żegnam kochani wrócił z tułaczki mój mąż (hehe, jakj zwykle był kopac piłkę) wiec idziemy coś zjeśc, i spac, do juterka, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 milej nocy ja tez do kolacji ( czemu te malolaty tak pozno jedza i jeszcze pozniej chodza spac ? ) papapa do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.02.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dobrynawieczór tak sobie na absoluta absolutnie wpadłem ... jutro opowiem wam film ... witej z pustymi rencami zes prziszol ? flaszka była , szolki tyz wiync na sępa żech sie wcis a jakos zapitka i zagrycha ? bodzio....wiysz jak g.....ol przilazisz no tóż pyrsk ... http://img170.imageshack.us/img170/8574/dsc00005au2.jpg podobajom mi sie wasze gatki , może mi docie kiedy, bo z gołą p... to trocha za zimno po nocy lotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 11.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 yoyoyo piekna noca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts