Beatka i Paweł 12.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam wszystkich plotkarzy wpadłam sie ytylko przywitać, może później sie odezwe... aaa , wiecie co? mam w biurze nowego kolegę , taki dziki na razie, bo pierwszy dzień jest z nami, ale juz my go rrozruszamy.... A fajny chociaż? a taki średni, chociaz nie chce po paru godzinach oceniać. żony nie ma, po trzydzestce, analityk, taki juak już napisałam...dziki, ale nie ma co sie dziwić, jak my cała zgrna piatka gadamy szyfrem i półsłówkami, a on biedaczek nowy i nie kuma .... a co do wyglądu? ciut poniżej może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.02.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Olka, to Tomek ma już zęby? Nie zaglądałam mu do paszczy, boję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Olka, to Tomek ma już zęby? Nie zaglądałam mu do paszczy, boję się. cykasz się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Olka, no ten Wasz Tomus jest po prostu przecudowany a do kogo podobny????? :D:D:D Różnie gadają jedni że do mnie drudzy,że do meża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Olka, to Tomek ma już zęby? Nie zaglądałam mu do paszczy, boję się. cykasz się... dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzieńdoberek Gratki Jea Olka jestem zauroczona i to nie ja jedna. Ucałuj swoje Cudeńko w piętki ode mnie. Ale Ci fajnie, takie ciepłe ciałko stale przy Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.02.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Olka jestem zauroczona i to nie ja jedna. Ucałuj swoje Cudeńko w piętki ode mnie. Ale Ci fajnie, takie ciepłe ciałko stale przy Tobie załatwione- to całowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzieńdoberek Gratki Jea Olka jestem zauroczona i to nie ja jedna. Ucałuj swoje Cudeńko w piętki ode mnie. Ale Ci fajnie, takie ciepłe ciałko stale przy Tobie dzięki ino to cykanie przed cyckaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ola, ten ból minie, tak jest tylko na początku karmienia.Wygoją się, przyzwyczają do usteczek Tomka i będzie dobrze.I tego się trzymaj. Tez tak miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ola, ten ból minie, tak jest tylko na początku karmienia. Wygoją się, przyzwyczają do usteczek Tomka i będzie dobrze. I tego się trzymaj. Tez tak miałam. Kłopot jest w tym,ze mały od początku był karmiony z butelki. Dostałam go w 3 dobie życia, chwyta pierś zbyt płasko i odpowiednio nie ściąga pokarmu. Potrafił ssać godzinę i spać 30 min. Nie najadał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 olus , nie martw sie ..dasz rade powinnam juz obiad podawac , ale chlopcy dopiero sniadanie zjedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jea ....podobajom ci sie te gatki , czy moze chcesz inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ola u mnie przy pierwszym i przy drugim dziecku było tak, że pokarm dostałam dopiero w piątej dobie po porodzie. Nie wiem, czemu tak.Też więc miały butelkę, ale ja walczyłam.Wolały smoczek, bo lepiej leci, a piersi nie chciały. Ale udało się, mimo że nieraz brakowało cierpliwości. Trzeba próbować, warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam wszystkich plotkarzy wpadłam sie ytylko przywitać, może później sie odezwe... aaa , wiecie co? mam w biurze nowego kolegę , taki dziki na razie, bo pierwszy dzień jest z nami, ale juz my go rrozruszamy.... A fajny chociaż? a taki średni, chociaz nie chce po paru godzinach oceniać. żony nie ma, po trzydzestce, analityk, taki juak już napisałam...dziki, ale nie ma co sie dziwić, jak my cała zgrna piatka gadamy szyfrem i półsłówkami, a on biedaczek nowy i nie kuma .... a co do wyglądu? ciut poniżej może być... ponizej czego, ze tak spytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 czesc tolusia juz zapomnialam , jak to jest z niemowleciem troche za szyb te dzieci rosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jea ....podobajom ci sie te gatki , czy moze chcesz inne ? Dziękuję, od Ciebie mi się wszystko podoba i przepraszam, że zapomniałem podankować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jea ....podobajom ci sie te gatki , czy moze chcesz inne ? Dziękuję, od Ciebie mi się wszystko podoba i przepraszam, że zapomniałem podankować spoko luz ....chcialam sie z toba troche podraznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 mam chwile luzu leby poszly na miasto , same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 frosch, a nie wiesz, że królików nie wolno drażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesia 12.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts