frosch 12.02.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe no wlasnie ... kiedys chcielismy parterowke i nie bylo problemu teraz sie pozmienialo i Frosch kazal mi znalezc na Muratorze jai strop jest najlepszy, najtanszy , jakie wady , jakie zalety i takie tak pierdoly , na ktorych sie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 w stropach ci nie pomoge bo do tej pory nie miałam tego problemu. Ale wiedza mi się przypada przy nowym domku. Jutro zapytam kolegi budowlańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 w stropach ci nie pomoge bo do tej pory nie miałam tego problemu. Ale wiedza mi się przypada przy nowym domku. Jutro zapytam kolegi budowlańca spytaj , spytaj a co u ciebie? corka juz nie placze , ze nie poszla na te osiemnastke ? moja jedzie wlasnie do mnie .......sama ......troche sie denerwuje ( nie wiem dlaczego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 w stropach ci nie pomoge bo do tej pory nie miałam tego problemu. Ale wiedza mi się przypada przy nowym domku. Jutro zapytam kolegi budowlańca spytaj , spytaj a co u ciebie? corka juz nie placze , ze nie poszla na te osiemnastke ? moja jedzie wlasnie do mnie .......sama ......troche sie denerwuje ( nie wiem dlaczego ) juz zapomniała , i tak sądziła że ją nie puszczę, badała tak tylko teren. Ja też się denerwuję jak jedzie sama do Warszawy. Dobrze że teraz są komorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć PP Spodobały sie gacie?? gacie muniu, muniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 w stropach ci nie pomoge bo do tej pory nie miałam tego problemu. Ale wiedza mi się przypada przy nowym domku. Jutro zapytam kolegi budowlańca spytaj , spytaj a co u ciebie? corka juz nie placze , ze nie poszla na te osiemnastke ? moja jedzie wlasnie do mnie .......sama ......troche sie denerwuje ( nie wiem dlaczego ) juz zapomniała , i tak sądziła że ją nie puszczę, badała tak tylko teren. Ja też się denerwuję jak jedzie sama do Warszawy. Dobrze że teraz są komorki. no , ale moja jedzie 1000km do Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe mam tak samo jak u Veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 verunia , najlepiej jakbys zobaczyla sobie "dirty dancing" , tam widac jak sie ubieraly laski w tych latach ta kiecka w groszki od Ew-ci moglaby byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było panienki takie ładne rozkloszowane kiecki miały i do tego białe pantofelki na szpiczastym obcasie i jeszcze małą torebkę i takie fajne skośne okulary i... więcej nie pamiętam Cześć Verunia jak ja Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 andre , czujesz bluesa ? zazdroszcze veruni , uwielbiam muzyke z tamtych lat eeech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe no wlasnie ... kiedys chcielismy parterowke i nie bylo problemu teraz sie pozmienialo i Frosch kazal mi znalezc na Muratorze jai strop jest najlepszy, najtanszy , jakie wady , jakie zalety i takie tak pierdoly , na ktorych sie nie znam niech zrobią strop Teriva i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 andre , czujesz bluesa ? zazdroszcze veruni , uwielbiam muzyke z tamtych lat eeech.... mnie to jeszcze lata 50-te duszę łechcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze na hippiska chyba też możnaby nie? ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Verunia jak ja Cię lubię to miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze na hippiska chyba też możnaby nie? ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe no wlasnie ... kiedys chcielismy parterowke i nie bylo problemu teraz sie pozmienialo i Frosch kazal mi znalezc na Muratorze jai strop jest najlepszy, najtanszy , jakie wady , jakie zalety i takie tak pierdoly , na ktorych sie nie znam niech zrobią strop Teriva i po sprawie ok ..przekaze szefowi , jak cos to bedzie na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze na hippiska chyba też możnaby nie? ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio ????????? Coś mi posta zeżarło, została tylko ta buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts