frosch 12.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 andre , czujesz bluesa ? zazdroszcze veruni , uwielbiam muzyke z tamtych lat eeech.... mnie to jeszcze lata 50-te duszę łechcą mnie pewnie tez to kreci ,ale jeszcze nie wiem , ze to lata 50-te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze na hippiska chyba też możnaby nie? ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio ????????? Coś mi posta zeżarło, została tylko ta buźka teraz zauwazylam , ze tego nie pisalam czy to twoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu nurt hipisowski jakos najblizszy mej duszy. Kieckę wezmę od małej (chyba się zmieszczę , ona to nosi na biodrach, ja najwyżej będę miała na pasie), resztę poszukam w ciuchlandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze na hippiska chyba też możnaby nie? ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio ????????? Coś mi posta zeżarło, została tylko ta buźka teraz zauwazylam , ze tego nie pisalam czy to twoje ? nie skąd, to nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu nurt hipisowski jakos najblizszy mej duszy. Kieckę wezmę od małej (chyba się zmieszczę , ona to nosi na biodrach, ja najwyżej będę miała na pasie), resztę poszukam w ciuchlandzie mnie bardziej lezy kosmiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu nurt muszkieterowy - Trubadurzy nurt ludowy - NO TO CO no tak, ale co jo godom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 co tam stropy, ide w piatek na bal przebierańcow. taka integracyjna impreza z firmy Tematem przewodnim są lata 60-te. I w co ja mam się ubrac? Wtedy mnie jeszcze na świecie nie było wow..... ja jestem dzieciem lat 60-ych ( co prawda 9-tych ) pomysle ja mama byla ubrana na zdjeciach na bank dzwony na bank fryz natapirowany kolnierz dlugi spiczasty ja se cos przypomne to napisze na hippiska chyba też możnaby nie? ja tez ide w najblizszy weekend na karnawal , wlasciwe jade do Kolonii......to taka niemiecka odmiana Rio ????????? Coś mi posta zeżarło, została tylko ta buźka teraz zauwazylam , ze tego nie pisalam czy to twoje ? nie skąd, to nie moje nieeee? popatrz ktos mi sie na posta wbil ( wywale ten program antyszpiegowski , bo jest do kitu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 czy to teraz bum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć wieczorem kobity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 bum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu nurt muszkieterowy - Trubadurzy nurt ludowy - NO TO CO no tak, ale co jo godom... godej godej nurt bytomski - Karin Stanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 czy to teraz bum? cylnełaś pięknie, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 bum... cyk, cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu nurt muszkieterowy - Trubadurzy nurt ludowy - NO TO CO no tak, ale co jo godom... godej godej nurt bytomski - Karin Stanek Ale tych nurtow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 vera gatki ( 60-te lata ) http://www.mhf.krakow.pl/wystawy/karas/8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 do very : nurt hipisowski (fascynacja wschodem, Indiami,) nurt retro ("ludowy romantyzm" - włóczka, krajki,hafty itp) nurt kosmiczny (przypomnij sobie ABBE - srebrzyste kombinezony, wysokie kozaki, brokat, niebieskie błyszczące cienie do powiek perlowe szminki, mocno wytuszowane rzęsy). Cekiny, brokat,sztuczne rzęsy (także srebrne i złote), lakiery do wlosów z brokatem, malowanie kwiatków, znaczków, roślinek itp makijaz : oczywiscie gruba kreska na oku , blekitne cienie , kilo tuszu nurt muszkieterowy - Trubadurzy nurt ludowy - NO TO CO no tak, ale co jo godom... godej godej nurt bytomski - Karin Stanek Ale tych nurtow no ja za bardzo nie pamietam , bo lezal mi wtedy nurt becikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 STRESZCZENIEzrobię jak wroce za chwilę, paRANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 3022. inż. Mamoń - 2673. SławekD-żonka - 1954. verunia - 1475. Joanna i Janusz - 1426. kze - 1337. Olkalybowa - 1268. Whisper - 1199. fizyk - 9910. kasztanka - 9211. Majka - 8512. maksiu - 8413. Teska - 6514. Ania Wiśniewska - 6215. frosch - 5516. Sonika - 5317. badi - 5118. monka - 4419. andrzejka - 4120. Aga J.G - 4021. andre59, jea - 3722. Moniś, - 3624. facio, ew-ka, - 3526. zaba_gonia, - 3427. markus_gdynia, - 2928. Jezier, - 2829. Witos, Nefer - 2731. pp - 2632. marcel2000 - 2333. Funia, Trini - 2035. Maxtorka, tola - 1837. gaweł - 1738. Sylvia1 - 1639. Agniesia - 1440. joola, Karolkal - 1342. Jane, Wojty, prymasek - 1045. kasia64, duende, ania - 948. kolia, Zielonooka, jamles - 750. Januszz, tabaluga1, - 653. lafcadio, edzia, Paty, ave! - 556. Ewuś, Pawson, Marjucha- 458. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 365. Baba_budowniczy, Gryfpc - 267. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, beti555 - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 mykam moj nurt wrocil do domu narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 czy to teraz bum? jak najbardziej gratki i zamiast gaciorków... ciuchy http://www.pysznica.pl/starefotografie/068.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dobry wieczór Ja w sprawie lat 60-tych Sukienka może być o takim kroju jak andre pokazał ale dozwolone są grochy , kwiaty , wzory geometryczne . Makijaż - koniecznie gruba kreska na górnej powiece i opaska na włosy . Do tego okulary , koniecznie . http://digart.img.digart.pl/data/img/81/75/miniaturki400/445981.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts