andre59 12.02.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przelotna hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przelotna hejka Witaj Funcia Jesteś jeszcze czy przeleciałaś jak przeciag ? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie ja pamiętać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć dziewczęta. Pojawiam się i znikam Może wpadnę później! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przelotna hejka Witaj Funcia Jesteś jeszcze czy przeleciałaś jak przeciag ? [/b] jestem łypię sobie okiem i próbuje troszkę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie ja co nieco przez mgłę pamiętam, w końcu zjawiłem się na tym świecie w latach 50-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przelotna hejka Witaj Funcia Jesteś jeszcze czy przeleciałaś jak przeciag ? [/b] jestem łypię sobie okiem i próbuje troszkę popracować Oj żebyś zeza od tego łypania nie dostała Chociaż taki rozbieżny to nawet praktyczny jest - prawie jak oczy dookoła głowy Przy małych dzieciach wskazany Cześć Aniu Ty już lepiej nie wpadaj tylko jak człowiek przyjdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie ja co nieco przez mgłę pamiętam, w końcu zjawiłem się na tym świecie w latach 50-tych Ale bardzo pod koniec Można powiedzieć że te lata 50-te zębami za poprzeczkę złapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przelotna hejka Witaj Funcia Jesteś jeszcze czy przeleciałaś jak przeciag ? [/b] jestem łypię sobie okiem i próbuje troszkę popracować Oj żebyś zeza od tego łypania nie dostała Chociaż taki rozbieżny to nawet praktyczny jest - prawie jak oczy dookoła głowy Przy małych dzieciach wskazany ... oj tak zwłaszcza przy Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jestem łypię sobie okiem i próbuje troszkę popracować Oj żebyś zeza od tego łypania nie dostała podobno rozdzielną uwagę mają osoby urodzone owinięte pępowiną np ..ja mamcia moja zamowiła sobie jakąś ksiązkę i zrobiła mi test przez telefon ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami Ciiiiiii Ewcia , teraz to Ty mi o wiośnie nie mów . Ja właśnie z nart niedawno wróciłam i jak pogoda się utrzyma to jutro też tam pójdę , i pojutrze Mam stok blisko domu ( jakieś 10minut autem ) i zamierzam codziennie choćby na godzinkę wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 lata 60-te ?.....Cudowne lata -pamietacie taki film a co sukienek ? mogłabym nosić codziennie -te sztywne halki wystające spod sukienki .....bardzo sexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jestem łypię sobie okiem i próbuje troszkę popracować Oj żebyś zeza od tego łypania nie dostała podobno rozdzielną uwagę mają osoby urodzone owinięte pępowiną ja wiem tylko, ze urodzeni w poniedziałki są w życiu pracusiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami Ciiiiiii Ewcia , teraz to Ty mi o wiośnie nie mów . Ja właśnie z nart niedawno wróciłam i jak pogoda się utrzyma to jutro też tam pójdę , i pojutrze Mam stok blisko domu ( jakieś 10minut autem ) i zamierzam codziennie choćby na godzinkę wyskoczyć Zazdroszczę .... nie mam szans na narty w tym roku najbliżej mam do Jesennika ( 2 godz. jazdy ) ale wolne mam tylko niedziele a wtedy nie chce mi sie z domu wychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami Ciiiiiii Ewcia , teraz to Ty mi o wiośnie nie mów . Ja właśnie z nart niedawno wróciłam i jak pogoda się utrzyma to jutro też tam pójdę , i pojutrze Mam stok blisko domu ( jakieś 10minut autem ) i zamierzam codziennie choćby na godzinkę wyskoczyć Zazdroszczę .... nie mam szans na narty w tym roku najbliżej mam do Jesennika ( 2 godz. jazdy ) ale wolne mam tylko niedziele a wtedy nie chce mi sie z domu wychodzić Nie dziwię się . Ja się też długo zbierałam aż wreszcie wczoraj się zwlekłam z domu i ... przypomniało mi się jakie to fajne Byle tylko pogoda się nie skiepściła U nas co prawda teraz jest 0C ale mam nadzieję że w nocy lekki mrozek chwyci i śnieg się utrzyma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie ja co nieco przez mgłę pamiętam, w końcu zjawiłem się na tym świecie w latach 50-tych Ale bardzo pod koniec Można powiedzieć że te lata 50-te zębami za poprzeczkę złapałeś ale w pieluchy sikałem w latach 50-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami cześć Ewka, poproś Wiosnę aby do mnie też przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts