andre59 12.02.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 jestem łypię sobie okiem i próbuje troszkę popracować Oj żebyś zeza od tego łypania nie dostała podobno rozdzielną uwagę mają osoby urodzone owinięte pępowiną ja wiem tylko, ze urodzeni w poniedziałki są w życiu pracusiami hmmm.... kto wie jaki dzień tygodnia był 11 marca 1959? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.02.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami cześć Ewka, poproś Wiosnę aby do mnie też przyszła hmmmm.....a jak pójdzie do Ciebie to co u mnie zostanie ? cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 witam wsiech ale u mnie dzisiaj śliczna pogoda była ....w słoneczku 15 st wiosna idzie wielkimi krokami cześć Ewka, poproś Wiosnę aby do mnie też przyszła hmmmm.....a jak pójdzie do Ciebie to co u mnie zostanie ? cześć andre no tak, o tym ja nie pomyślał izwinitie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 muszę oddać kompa na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 12.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 OLAAAA ale super fajny chlopak!GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 A wczoraj Karolka miała urodziny Może tu zajrzy Karolko Samych radosnych dni i życzliwych ludzi wkoło http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/009/921.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 12.02.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobry wieczór wpadłam sie przywitac, ale zaraz wskakuję do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dobranoc kochani padam na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 12.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dobranoc kochani padam na pysk dobrej nocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobry wieczór wpadłam sie przywitac, ale zaraz wskakuję do wanny miłego pluskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 12.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobry wieczór wpadłam sie przywitac, ale zaraz wskakuję do wanny miłego pluskania a dzięki, dzięki, jeszcze jestem, ale ciśnienie wody mam nieziemskie.... wiec czekac bede pewnie jeszcze kilka długich minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe no wlasnie ... kiedys chcielismy parterowke i nie bylo problemu teraz sie pozmienialo i Frosch kazal mi znalezc na Muratorze jai strop jest najlepszy, najtanszy , jakie wady , jakie zalety i takie tak pierdoly , na ktorych sie nie znam Tu nikt się na tym nie zna. To nie forum budowlane przecież. Nie jesteś tu od wczoraj - nie zauważyłaś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe no wlasnie ... kiedys chcielismy parterowke i nie bylo problemu teraz sie pozmienialo i Frosch kazal mi znalezc na Muratorze jai strop jest najlepszy, najtanszy , jakie wady , jakie zalety i takie tak pierdoly , na ktorych sie nie znam niech zrobią strop Teriva i po sprawie Froszka - nie słuchaj go. Teriva to system orynnowania, a nie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Pamiętam, w latach 60-tych były takie stojące bojlery do grzania wody na kąpiel. Najpierw trzeba było węgła przynieść, ogień napalić i dopiero mozna było z wanny skorzystać. Cały rytuał, nie to co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie ja co nieco przez mgłę pamiętam, w końcu zjawiłem się na tym świecie w latach 50-tych Andre - nie pieprz. Ludzie tak długo nie żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powiedzcie mi jakie macie stropy i dlaczego takie Ja mam drewniany bo poddasze jest nieużytkowe no wlasnie ... kiedys chcielismy parterowke i nie bylo problemu teraz sie pozmienialo i Frosch kazal mi znalezc na Muratorze jai strop jest najlepszy, najtanszy , jakie wady , jakie zalety i takie tak pierdoly , na ktorych sie nie znam niech zrobią strop Teriva i po sprawie Froszka - nie słuchaj go. Teriva to system orynnowania, a nie stropu skoro mówi, to pewnie wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć Maxi fajne te lata 60-te były, takie kobiece... A witojcie kumie Mody lat 60-tych zbyt dobrze nie pamiętam bo dziecięciem będąc jeszcze się nie malowałam ani nie stroiłam Ale same lata były fajne , takie beztroskie ja co nieco przez mgłę pamiętam, w końcu zjawiłem się na tym świecie w latach 50-tych Andre - nie pieprz. Ludzie tak długo nie żyją a Ciebie co napadło znowu defetyzm szerzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 zmykam, papatki wszystkim, którzy tu byli i będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.02.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts