Maxtorka 12.02.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Cześć froschka Co Cię tu o tej porze przygnało ? Gasić światełko i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 zapalam światełko, wstawać śpiochy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dzień dobry Cześć andre, królewny zaspały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dzień dobry serdecznie wszystkim dzień kolejny, wtorek ponoć, zalewam kawunie i szperam w necie.... krzyż mnie boli, szczegolnie jak siedze, nie przestaje kurde, a mialo byc juz dzisiaj lepiej... i tak do wieczorka sobie bede marudziała... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 no... nie ładnie by było się kawunia nie podzielic.... prosze dla wszystkich.... http://www.virtualbay.co.nz/totallyroasted/pics/cappucino---new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 kawę przyniesłam http://img77.imageshack.us/img77/8252/kawazlaptopemcu5.jpg witam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ooooo....zapachniało kawusią Mundzia ...jak boli Cie kręgosłup - najgorsza pozcja to siedząca ,bo najbardziej go obciąża . Połóż sie na twardym -np podłodze i rób kocie grzbiety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ooooo....zapachniało kawusią Mundzia ...jak boli Cie kręgosłup - najgorsza pozcja to siedząca ,bo najbardziej go obciąża . Połóż sie na twardym -np podłodze i rób kocie grzbiety . hmmm... a myślisz że nie będzie to śmiesznie wyglądało?? bo jestem w pracy no bo nie chce budzic pogejrzeń rozumiesz... a rzeczywiscie jak wroce do domu i leze to mi sie wydaje ze mnie prawie nie boli... ale tu, z lezeniem to tak nie za bardzo... podłoga do tego nie jest za czysta i jeszcze bym miala trudny dostep do komputera i jak bym tu zaglądała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czesc dziewczyny i chlopaki dzieki za kawke moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czesc dziewczyny i chlopaki dzieki za kawke moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin ) Dzieńdoberek Frosch no to pięknie jak sie ma te swoje Pociechy przy sobie to człowiek taki spokojniejszy się robi, no nie?? :)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czesc dziewczyny i chlopaki dzieki za kawke moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin ) Dzieńdoberek Frosch no to pięknie jak sie ma te swoje Pociechy przy sobie to człowiek taki spokojniejszy się robi, no nie?? :)[/b] jedna pociecha zostala w domu , ale o nia sie nie martwie bo po 1. chlopak , po 2. ma juz 19lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 [ jak sie ma te swoje Pociechy przy sobie to człowiek taki spokojniejszy się robi, no nie?? :)[/b] Święta prawda I to wcale nie jest objaw tego że jest się nadopiekuńczą kwoką Dzieńdoberek Szanownemu Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 czesc dziewczyny i chlopaki dzieki za kawke moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin ) Dzieńdoberek Frosch no to pięknie jak sie ma te swoje Pociechy przy sobie to człowiek taki spokojniejszy się robi, no nie?? :)[/b] jedna pociecha zostala w domu , ale o nia sie nie martwie bo po 1. chlopak , po 2. ma juz 19lat No, jak ma 19 lat to już Wielki Pociech jest i ti rzcezywiście nie ejst nadopiekuńczość tylko naturalna, matczyna, instynktowna troska w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ... ale tu, z lezeniem to tak nie za bardzo... podłoga do tego nie jest za czysta i jeszcze bym miala trudny dostep do komputera i jak bym tu zaglądała??? Podłogę pozamiataj a komputer zestaw na podłoge, będziesz mogła zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 [ jedna pociecha zostala w domu , ale o nia sie nie martwie bo po 1. chlopak , po 2. ma juz 19lat Niby racja ale niepokój zawsze zostaje Co prawda można z tym żyć ale ....... Jak mój syn w zeszłym roku do Szkocji wyjechał na prawie 5m-cy te pierwsze dni były straszne . Na szczęście mamy XXI wiek i kontaktowaliśmy się codziennie , ale..... Potem dzwoniliśmy co kilka dni . Jak to mówią - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam wszystkich. Nareszcie w pracy(w końcu dostęp do neta) Idę trochę poczytać co tu powypisywaliście od czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to się doczekałem i w końcu mogłem zobaczyć w gębach Jea. Inaczej go sobie wyobrażałem Ja też sobie inaczej wyobrażałam Jea Ale widząc Twoje zdjęcie, miałam wrażenie, że od dawna Cię znam. Nie często tak się zdarza. To może znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to się doczekałem i w końcu mogłem zobaczyć w gębach Jea. Inaczej go sobie wyobrażałem in plus czy minus? In plus, bo myślałem że zęby masz dłuższe i bardziej wystają, bo od tej marchwki to może tak się zrobić, no nie Maxi? A tak poważnie, to mam pytanko. Jesteś informatykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No tez sobie zdjęcie obejrzałam i też mam wrażenie że juz gdzies tego naszego jea widziałam.... jakbym normalnie znała... tylko skąd????? a ja bym sie ujawniła ale mam tylko zdjęcia ze ślubu własnego więc nie jest takie "na codzień"... ale może to lepiej że jestem "odrobiona" :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A tak z innej beczki.Są jakieś od Olki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts