Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

ooooo....zapachniało kawusią :lol:

Mundzia ...jak boli Cie kręgosłup - najgorsza pozcja to siedząca ,bo najbardziej go obciąża .

Połóż sie na twardym -np podłodze i rób kocie grzbiety .

hmmm... a myślisz że nie będzie to śmiesznie wyglądało?? bo jestem w pracy :lol: :lol: :lol: no bo nie chce budzic pogejrzeń :lol: :lol: :lol: rozumiesz...

a rzeczywiscie jak wroce do domu i leze to mi sie wydaje ze mnie prawie nie boli... ale tu, z lezeniem to tak nie za bardzo... podłoga do tego nie jest za czysta i jeszcze bym miala trudny dostep do komputera :lol: :lol: :lol: i jak bym tu zaglądała??? :lol: :lol: :lol:

czesc dziewczyny i chlopaki :D

dzieki za kawke

moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin :lol: )

Dzieńdoberek Frosch :)

no to pięknie :)

jak sie ma te swoje Pociechy przy sobie to człowiek taki spokojniejszy się robi, no nie?? :):):)[/b]

jedna pociecha zostala w domu , ale o nia sie nie martwie bo po 1. chlopak , po 2. ma juz 19lat :D

czesc dziewczyny i chlopaki :D

dzieki za kawke

moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin :lol: )

Dzieńdoberek Frosch :)

no to pięknie :)

jak sie ma te swoje Pociechy przy sobie to człowiek taki spokojniejszy się robi, no nie?? :):):)[/b]

jedna pociecha zostala w domu , ale o nia sie nie martwie bo po 1. chlopak , po 2. ma juz 19lat :D

No, jak ma 19 lat to już Wielki Pociech jest :D

i ti rzcezywiście nie ejst nadopiekuńczość tylko naturalna, matczyna, instynktowna troska :) w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu :)

... ale tu, z lezeniem to tak nie za bardzo... podłoga do tego nie jest za czysta i jeszcze bym miala trudny dostep do komputera :lol: :lol: :lol: i jak bym tu zaglądała??? :lol: :lol: :lol:

Podłogę pozamiataj a komputer zestaw na podłoge, będziesz mogła zaglądać 8) :wink:

[

Niby racja ale niepokój zawsze zostaje :roll:

Co prawda można z tym żyć ale .......:roll:

Jak mój syn w zeszłym roku do Szkocji wyjechał na prawie 5m-cy te pierwsze dni były straszne . Na szczęście mamy XXI wiek i kontaktowaliśmy się codziennie , ale.....

Potem dzwoniliśmy co kilka dni .

Jak to mówią - czego oczy nie widzą tego sercu nie żal .

No to się doczekałem i w końcu mogłem zobaczyć w gębach Jea.

Inaczej go sobie wyobrażałem :wink:

in plus czy minus? :o

In plus, bo myślałem że zęby masz dłuższe i bardziej wystają, bo od tej marchwki to może tak się zrobić, no nie Maxi? :lol:

A tak poważnie, to mam pytanko. Jesteś informatykiem? :wink:

No tez sobie zdjęcie obejrzałam i też mam wrażenie że juz gdzies tego naszego jea widziałam.... jakbym normalnie znała... tylko skąd????? :roll: :roll: :roll:

a ja bym sie ujawniła ale mam tylko zdjęcia ze ślubu własnego więc nie jest takie "na codzień"... ale może to lepiej że jestem "odrobiona" :D:D:D:D:D