frosch 13.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 mundzia , dawaj te slubna fotke witaj marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A tak z innej beczki. Są jakieś od Olki? zdjecia ? 4strony wczesniej jest usmiechniety Tomus , a przeszlo 150 stron wczesniej widzialam Tomcia jeszcze w brzuszku mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to się doczekałem i w końcu mogłem zobaczyć w gębach Jea. Inaczej go sobie wyobrażałem in plus czy minus? In plus, bo myślałem że zęby masz dłuższe i bardziej wystają, bo od tej marchwki to może tak się zrobić, no nie Maxi? A tak poważnie, to mam pytanko. Jesteś informatykiem? Nooo , od marchewki to mogą tak wystawać jak temu zającu A ja sobie jea tak właśnie wyobrażałam W okularach . Tylko mniej poważnego Ale to tylko zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 mundzia , dawaj te slubna fotke witaj marjucha Witaj Froschka. Zdążyłem się stęsknić Dzięki za pozdrowienia dla Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 13.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam tych, co nie witałem marjucha nie jestem informatykiem mundzia, może zrób sobie fote kamerką, a może z Poznania się znamy (17 lat temu spędziłem trochę czasu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to się doczekałem i w końcu mogłem zobaczyć w gębach Jea. Inaczej go sobie wyobrażałem in plus czy minus? In plus, bo myślałem że zęby masz dłuższe i bardziej wystają, bo od tej marchwki to może tak się zrobić, no nie Maxi? A tak poważnie, to mam pytanko. Jesteś informatykiem? Nooo , od marchewki to mogą tak wystawać jak temu zającu A ja sobie jea tak właśnie wyobrażałam W okularach . Tylko mniej poważnego Ale to tylko zdjęcie . ja wyobrazalam sobie , ze ma usmiech od ucha do ucha 24h na dobe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to byłem na 2778 stronce i rzeczywiście był tam Tomuś vel Marianek Cudne dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to byłem na 2778 stronce i rzeczywiście był tam Tomuś vel Marianek Cudne dziecko. sciemniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam tych, co nie witałem marjucha nie jestem informatykiem mundzia, może zrób sobie fote kamerką, a może z Poznania się znamy (17 lat temu spędziłem trochę czasu) No widzisz, a mi się skojarzyłeś właśnie z informatykiem. Ale co ja wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam tych, co nie witałem marjucha nie jestem informatykiem mundzia, może zrób sobie fote kamerką, a może z Poznania się znamy (17 lat temu spędziłem trochę czasu) No widzisz, a mi się skojarzyłeś właśnie z informatykiem. Ale co ja wiem mnie sie kojarzyl z.....krolikiem ...koniecznie usmiechnietym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam tych, co nie witałem marjucha nie jestem informatykiem mundzia, może zrób sobie fote kamerką, a może z Poznania się znamy (17 lat temu spędziłem trochę czasu) No widzisz, a mi się skojarzyłeś właśnie z informatykiem. Ale co ja wiem mnie sie kojarzyl z.....krolikiem ...koniecznie usmiechnietym froschka mnie się właśnie Ty tak kojarzysz - uśmiechnięta 24h na dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 probuje je zmniejszyc ale nie moge kamerki nie mam probuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam tych, co nie witałem marjucha nie jestem informatykiem mundzia, może zrób sobie fote kamerką, a może z Poznania się znamy (17 lat temu spędziłem trochę czasu) No widzisz, a mi się skojarzyłeś właśnie z informatykiem. Ale co ja wiem mnie sie kojarzyl z.....krolikiem ...koniecznie usmiechnietym froschka mnie się właśnie Ty tak kojarzysz - uśmiechnięta 24h na dobę serio ? rozczarowalabys sie .........jestem bardzo powazna osoba ty masz sliczny usmiech mistrzem usmiechu jest moja corka ( ale nie jest niestety do mnie wcale podobna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 probuje je zmniejszyc ale nie moge kamerki nie mam probuje dalej czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam tych, co nie witałem marjucha nie jestem informatykiem mundzia, może zrób sobie fote kamerką, a może z Poznania się znamy (17 lat temu spędziłem trochę czasu) hmmm... mialam wtedy 11 lat i nie bylam w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 [rozczarowalabys sie .........jestem bardzo powazna osoba Jakoś Ci nie wierzę Nie mówię żeby śmiać się na okrągło , wystarczy pogodny wyraz twarzy Tylko te zmarszczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 13.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 no mam nadzieje ze mi sie uda jakies zdjecie wkleic, ale moze zrobimy mały quiz... kto jak sobie mnie wyobraża :D:D:D ciekawa jestem :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Dzieńdoberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 [rozczarowalabys sie .........jestem bardzo powazna osoba Jakoś Ci nie wierzę Nie mówię żeby śmiać się na okrągło , wystarczy pogodny wyraz twarzy Tylko te zmarszczki masz racje .........koniec z rechotem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 no mam nadzieje ze mi sie uda jakies zdjecie wkleic, ale moze zrobimy mały quiz... kto jak sobie mnie wyobraża :D:D:D ciekawa jestem :D:D:D poznalam cie przy .........porodzie Oli i moze dlatego mysle , ze jestes do niej podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts