andre59 13.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba ależ ja tylko tą stronkę miałem na myśli otwieram, a tu same panie.... sorki, jea na początku się pokazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 verka jak tam stroj karnawalowy ? moje laski jak narazie zaopatrzyly sie w sztuczne paznokcie i rzesy pazury oczywiscie juz sobie przykleily jeszcze myślę nad tym To ile masz lasek, myslałam że jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cześć dziewczyny czyżbym był jedynym facetem na tym forum? a jea ?, marjucha ? gawel ? czy wiesz cos , o czym powinnysmy wiedziec jamles i bodzio .....tez maksiu , jajcek i reszta ? No i Mamoń ..chyba ależ ja tylko tą stronkę miałem na myśli otwieram, a tu same panie.... sorki, jea na początku się pokazał uufff !!!!! ales mnie nastraszyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, żaba i mamoń szyfrem nadają Cześć żabko .... . .--- a .- b -... C -.-. D -.. E . F ..-. G --. H .... I .. J .--- k -.- l .-.. M -- n -. O --- p .--. Q --.- r .-. S ... T - u ..- v ...- w .-- x -..- y -.-- z --.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 verka jak tam stroj karnawalowy ? moje laski jak narazie zaopatrzyly sie w sztuczne paznokcie i rzesy pazury oczywiscie juz sobie przykleily jeszcze myślę nad tym To ile masz lasek, myslałam że jedną rodzona jedna , ale Frosch tez ma jedna ( moja imienniczke zreszta ) wiesz jak jest....wszystkie dzieci sa nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.02.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 idę na kolację wiec się czaić nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko .... . .--- A .- B -... C -.-. D -.. E . F ..-. G --. H .... I .. J .--- K -.- L .-.. M -- N -. O --- P .--. Q --.- R .-. S ... T - U ..- V ...- W .-- X -..- Y -.-- Z --.. już zakuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 idę na kolację wiec się czaić nie będę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 oho, Żaba i Mamoń szyfrem nadają Cześć Żabko .... . .--- A .- B -... C -.-. D -.. E . F ..-. G --. H .... I .. J .--- K -.- L .-.. M -- N -. O --- P .--. Q --.- R .-. S ... T - U ..- V ...- W .-- X -..- Y -.-- Z --.. już zakuwam powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 .... . .--- .- --.. .- -... .- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 pogadajcie sobie , spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.02.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nikogo nie ma ja przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 nikogo nie ma ja przyszłam i ja zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 widziałam ,że termin Zlotu już ustalony ciekawe ....ciekawe nowa formuła spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 ooooo....zapachniało kawusią Mundzia ...jak boli Cie kręgosłup - najgorsza pozcja to siedząca ,bo najbardziej go obciąża . Połóż sie na twardym -np podłodze i rób kocie grzbiety . hmmm... a myślisz że nie będzie to śmiesznie wyglądało?? bo jestem w pracy no bo nie chce budzic pogejrzeń rozumiesz... a rzeczywiscie jak wroce do domu i leze to mi sie wydaje ze mnie prawie nie boli... ale tu, z lezeniem to tak nie za bardzo... podłoga do tego nie jest za czysta i jeszcze bym miala trudny dostep do komputera i jak bym tu zaglądała??? rzeczywiście ....śmieszny obrazek mój mąż po operacji kręgosłupa wstawił w pomieszczeniu socjalnym leżankę i kika razy w ciągu pracy kładł się aby odciążyć kręgosłup . Jak mi teraz brakuje tej leżanki -czasem pprzydałaby sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 moja corka dojechala cala i zdrowa ( bebla juz od 3-ech godzin ) kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 uwaga.... wklejam http://foto3.m.onet.pl/_m/2c497015b8dafeb9163b83c05e742c6b,5,19,0.jpg to ja już mężatka fiu fiu fiu ....witaj w gronie najładniejszych lasek na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Hejka pezlotna bo teraz siedzimy z Hanią na nocniku oooo.. ......to bardzo ważne wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts