mundzia 14.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 tak, widziałam widziałam to zacięcie na twarzy u Ciebie jak ściskasz sa gitarę a jakie nowe utworki są??? jakaś walentynkowa ballada by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wieczorem zaprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 wieczorem zaprezentuję trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.02.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzień dobry, Walenty pozdrawia http://www.gify-kwiaty.pl-sms.pl/gify-kwiaty-duze/kwiaty-d-161.gif i karteczka z forum...taka budowlana http://img220.imageshack.us/img220/7108/walentynki1bc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.02.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzień dobry, Walenty pozdrawia http://www.gify-kwiaty.pl-sms.pl/gify-kwiaty-duze/kwiaty-d-161.gif i karteczka z forum...taka budowlana http://img220.imageshack.us/img220/7108/walentynki1bc4.jpg :D:D:D:D:D:D:D super ta karteczka :D:D:D: taka budowalno-walę-tynkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzień Dobry, tu Walentynka http://www.abcgospodyni.pl/walentynki1.jpg Zyczę Wam wszystkim duuuużo szczęścia w miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.02.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 a czy ktos tu dzisiaj serwował juz kawe??? mam taka z serduszkami na dzisiejszy dzionek http://opus-all.paris.iufm.fr/roma/img1/capuccino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzięki Ew-ka! Dla wszystkich wiśniowe, walentynkowe pozdrowienia! http://www.terminus.pl/~wando/walentynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzisiaj jestem pierwszy dzień w pracy po krótkim urlopie i jakoś mi się... dłuży Dziwne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ależ się tu miłośnie zrobiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ależ się tu miłośnie zrobiło..... Taki dzień to zawsze jakaś okazja do miłości A miłości nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja dzisiaj się lenię w pracy i cały dzień szukam informacji, które pomogą mi przebrnąć przez te cholerne papiery do pozwolenia na budowę Niestety efekty marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja dzisiaj się lenię w pracy i cały dzień szukam informacji, które pomogą mi przebrnąć przez te cholerne papiery do pozwolenia na budowę Niestety efekty marne A czego szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja dzisiaj się lenię w pracy i cały dzień szukam informacji, które pomogą mi przebrnąć przez te cholerne papiery do pozwolenia na budowę Niestety efekty marne A czego szukasz? Jak zmieścić dom,który mi się podoba na działce ograniczonej z jednej strony granicą działki a z drugiej linią energetyczną niskiego napięcia. Szukam jakichś wytycznych, które opisują minimalną odległość od takowej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ależ się tu miłośnie zrobiło..... Taki dzień to zawsze jakaś okazja do miłości A miłości nigdy za wiele A no pewnie.... Tylko ja swoją miłość mam 200km od siebie... Za to drugą mam bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja dzisiaj się lenię w pracy i cały dzień szukam informacji, które pomogą mi przebrnąć przez te cholerne papiery do pozwolenia na budowę Niestety efekty marne A czego szukasz? Jak zmieścić dom,który mi się podoba na działce ograniczonej z jednej strony granicą działki a z drugiej linią energetyczną niskiego napięcia. Szukam jakichś wytycznych, które opisują minimalną odległość od takowej linii. Ja też tak miałam. Mam dom wybudowany w określonej odległości od linii wysokiego napięcia. Zaraz sprawdzę, czy ja jeszcze mam te notatki dotyczące "paragrafów", w których mowa o liniach wysokiego napiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Tyle, że u mnie jest linia niskiego napięcia i szlag mnie trafia, że tak ogranicza mi powierzchnię zabudowy, a nie mam 15 tys. na przestawienie dwóch słupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.02.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Tyle, że u mnie jest linia niskiego napięcia i szlag mnie trafia, że tak ogranicza mi powierzchnię zabudowy, a nie mam 15 tys. na przestawienie dwóch słupów Bo zawsze jest tak fajnie, ze nie moze być tak, jak my chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Tyle, że u mnie jest linia niskiego napięcia i szlag mnie trafia, że tak ogranicza mi powierzchnię zabudowy, a nie mam 15 tys. na przestawienie dwóch słupów Bo zawsze jest tak fajnie, ze nie moze być tak, jak my chcemy Ale ja znajdę sposób na to, żeby postawić na tej działce dom, który mi się podoba. I niech mi ktoś zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A tak poza tym to śpiący dziś jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts