Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A ja dzisiaj się lenię w pracy i cały dzień szukam informacji, które pomogą mi przebrnąć przez te cholerne papiery do pozwolenia na budowę :evil:

Niestety efekty marne :cry:

A czego szukasz? :)

Jak zmieścić dom,który mi się podoba na działce ograniczonej z jednej strony granicą działki a z drugiej linią energetyczną niskiego napięcia. Szukam jakichś wytycznych, które opisują minimalną odległość od takowej linii.

A ja dzisiaj się lenię w pracy i cały dzień szukam informacji, które pomogą mi przebrnąć przez te cholerne papiery do pozwolenia na budowę :evil:

Niestety efekty marne :cry:

A czego szukasz? :)

Jak zmieścić dom,który mi się podoba na działce ograniczonej z jednej strony granicą działki a z drugiej linią energetyczną niskiego napięcia. Szukam jakichś wytycznych, które opisują minimalną odległość od takowej linii.

Ja też tak miałam. Mam dom wybudowany w określonej odległości od linii wysokiego napięcia.

Zaraz sprawdzę, czy ja jeszcze mam te notatki dotyczące "paragrafów", w których mowa o liniach wysokiego napiecia :)

Tyle, że u mnie jest linia niskiego napięcia i szlag mnie trafia, że tak ogranicza mi powierzchnię zabudowy, a nie mam 15 tys. na przestawienie dwóch słupów :evil: :evil:

Bo zawsze jest tak fajnie, ze nie moze być tak, jak my chcemy :x :wink: :wink:

Ale ja znajdę sposób na to, żeby postawić na tej działce dom, który mi się podoba.

I niech mi ktoś zabroni :evil: :evil: :wink: