gawel 14.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No dobraz zmykam Dobranoc wszystkim Inaczej trzeba bedzie rano defibrylator odpalic żebym wstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ale sliczne te pierniczki ( chiba ) u mnie byly dzisiaj paczki w ksztalcie serca polane rozowym lukrem a na dowod mej szczerej prawdziwej milosci zrobilami Froschowi makowki (kiedys mi powiedzial , ze moglby je jesc caly rok ,ja uznaje je jednak tylko w Swieta Bozego Narodzenia ......dowiedzialam sie , ze gdybym go kochala zrobilabym wyjatek ) ten frosch to ma z Tobą dobrze rozpieszczasz go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 andre..bardzo nastrojowa muzyczka przypominaja mi sie Kormorany czy grasz w jakims zespole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ale sliczne te pierniczki ( chiba ) u mnie byly dzisiaj paczki w ksztalcie serca polane rozowym lukrem a na dowod mej szczerej prawdziwej milosci zrobilami Froschowi makowki (kiedys mi powiedzial , ze moglby je jesc caly rok ,ja uznaje je jednak tylko w Swieta Bozego Narodzenia ......dowiedzialam sie , ze gdybym go kochala zrobilabym wyjatek ) ten frosch to ma z Tobą dobrze rozpieszczasz go nie bardziej niz on mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ale sliczne te pierniczki ( chiba ) u mnie byly dzisiaj paczki w ksztalcie serca polane rozowym lukrem a na dowod mej szczerej prawdziwej milosci zrobilami Froschowi makowki (kiedys mi powiedzial , ze moglby je jesc caly rok ,ja uznaje je jednak tylko w Swieta Bozego Narodzenia ......dowiedzialam sie , ze gdybym go kochala zrobilabym wyjatek ) Ty to sie znasz na rzeczy! mowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 mało nas, a ja taki fajny utworek mam na podorędziu w sam raz na Walentynki dawaj u mnie w domu 6osob bedzie to sluchalo , wiec publika juz jest dobra, tu jest: http://piotrala.republika.pl/andre59-monacu.mp3 plik ma 3 MB. No Andre ! To jest super to temat ze starej francuskiej piosenki szkoda, że to nie ja go napisałem Wiesz nie przejmuj sie o ile pamieć mnie nie zawodzi to Candy Dulfer nie mogła darować Hojnackiemu że nazwał swoja płyte SAX and SEX, i że ona na taki tytuł nie wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ale sliczne te pierniczki ( chiba ) u mnie byly dzisiaj paczki w ksztalcie serca polane rozowym lukrem a na dowod mej szczerej prawdziwej milosci zrobilami Froschowi makowki (kiedys mi powiedzial , ze moglby je jesc caly rok ,ja uznaje je jednak tylko w Swieta Bozego Narodzenia ......dowiedzialam sie , ze gdybym go kochala zrobilabym wyjatek ) ten frosch to ma z Tobą dobrze rozpieszczasz go nie bardziej niz on mnie zakochani szczęściarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 andre..bardzo nastrojowa muzyczka przypominaja mi sie Kormorany czy grasz w jakims zespole ? kiedyś miałem rockowy, potem dancingowy, stare dzieje... całkiem z wprawy wyszedłem co jakiś czas będę podsyłał różne "kawałki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 andre..bardzo nastrojowa muzyczka przypominaja mi sie Kormorany czy grasz w jakims zespole ? Własnie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No dobraz zmykam Dobranoc wszystkim Inaczej trzeba bedzie rano defibrylator odpalic żebym wstał dobranocka ja czekam na kunkrety walentynkowe , ale dzeciaki jeszcze szaleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 andre..bardzo nastrojowa muzyczka przypominaja mi sie Kormorany czy grasz w jakims zespole ? kiedyś miałem rockowy, potem dancingowy, stare dzieje... całkiem z wprawy wyszedłem co jakiś czas będę podsyłał różne "kawałki" szkoda zagrasz na moim weselu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Papapap juz na prawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No dobraz zmykam Dobranoc wszystkim Inaczej trzeba bedzie rano defibrylator odpalic żebym wstał dobranocka ja czekam na kunkrety walentynkowe , ale dzeciaki jeszcze szaleja no to ja idę się do tych kunkretów wyszykować bo mam nadzieje że jakies bendom mój książe zaraz się zamelduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 kurde ... ja potrafie tylko na nerwach grac ale czasem spiewam ..................przy goleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zagrasz na moim weselu ? pod warunkiem ze całe RW obstawia wokal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No dobraz zmykam Dobranoc wszystkim Inaczej trzeba bedzie rano defibrylator odpalic żebym wstał dobranocka ja czekam na kunkrety walentynkowe , ale dzeciaki jeszcze szaleja no to ja idę się do tych kunkretów wyszykować bo mam nadzieje że jakies bendom mój książe zaraz się zamelduje daj znac jutro jak sie zameldowal konkretnych kunkretow zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zagrasz na moim weselu ? pod warunkiem ze całe RW obstawia wokal po wzmacniaczach moze byc kunktretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No dobraz zmykam Dobranoc wszystkim Inaczej trzeba bedzie rano defibrylator odpalic żebym wstał dobranocka ja czekam na kunkrety walentynkowe , ale dzeciaki jeszcze szaleja no to ja idę się do tych kunkretów wyszykować bo mam nadzieje że jakies bendom mój książe zaraz się zamelduje daj znac jutro jak sie zameldowal konkretnych kunkretow zycze na razie to kot się w łóżku zameldował ok. zamelduje sie na zdanie raportu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 andre..bardzo nastrojowa muzyczka przypominaja mi sie Kormorany czy grasz w jakims zespole ? kiedyś miałem rockowy, potem dancingowy, stare dzieje... całkiem z wprawy wyszedłem co jakiś czas będę podsyłał różne "kawałki" szkoda zagrasz na moim weselu ? nie wiem czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zmykam Miłych wrażeń Walentynkowych wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts