frosch 15.02.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A co kobitki jeszcze tutej robita? Wieczorne cześć czekamy na ciebie nie inaczej trójkącik? nie lubisz ? szkoda ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Froschka no coś Ty, przed północą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A co kobitki jeszcze tutej robita? Wieczorne cześć czekamy na ciebie nie inaczej trójkącik? nie lubisz ? szkoda ide spac pomarzyć sobie lubię ale siły, to już brak ja też idę, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Froschka no coś Ty, przed północą? ok , poczekam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.02.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 A co kobitki jeszcze tutej robita? Wieczorne cześć czekamy na ciebie nie inaczej trójkącik? nie lubisz ? szkoda ide spac pomarzyć sobie lubię ale siły, to już brak ja też idę, papatki marzenia sie spelniaja dobranoc,pieknych marzen zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 pogubiłam się, nie wiem kto idzie, kto zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.02.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć wszystkim Widzę,że wczoraj długo mnie nikt nie mógł pobić, a to przecież nie był szczyt moich możliwości. Kiedyś się założyłem z kolegą, że zjem dziesięć pączków bez oblizywania, no i wygrałem. Najgorzej było zjeść pierwsze dwa i się nie oblizać. No i pobiłem rekord, bo zjadłem 16 ,zanim odpadłem. Przepraszam, za mój wczorajszy ostatni post, ale jakoś tak mnie to zdołowało. Już się poprawię Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć marjucha po pączku od razu lepiej Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć chłopaki Wpadłam się tylko przywitać i zaraz do pracy pędzę . Miłego dzionka marjucha , głowa do góry Będzie dobrze Nie ma wyjścia , musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 dzieki frosch tu w angli niema tlustego czwartku zato jest dzien nalesnikow ale jak porownuje je z naszymi to wydaje mi sie ze jak by kartke z papieru usmazyc to smakowalo by tak samo niby mleko a raczej troszke wiecej wopdy jajko i maka ale jakis smak inny zrobilem im polskie z ih produktow i jakos byli zaskoczeni ze inacxzej smakuje ze jakies lepsze swoich zezarli 5 polskich tylko 3 zeby sie najesc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 witam w deszczowy piątek może pączka ? http://m.onet.pl/_m/4426f8e3070bf1bea19cbb536f50cad1,5,12.jpg domowy wypiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wczoraj miałam okazję zjeść masę takich pączków mama naszego Przyjaciela smaży najlepsze pączki pod słońcem -sa małe -takie na raz do buzi -więc jedliśmy bez opamiętania ...... kupne pączki męczą żołądek ,a domowe nie - zauważyliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 wczoraj miałam okazję zjeść masę takich pączków mama naszego Przyjaciela smaży najlepsze pączki pod słońcem -sa małe -takie na raz do buzi -więc jedliśmy bez opamiętania ...... kupne pączki męczą żołądek ,a domowe nie - zauważyliście ? Cześć to określenie kojarzy mi się z zupełnie czymś innym ale zawsze wywołuje uśmiech i cudowne wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 -takie na raz do buzi - cudowne wspomnienia biedactwo tylko wspomnienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 16.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć wszystkim Widzę,że wczoraj długo mnie nikt nie mógł pobić, a to przecież nie był szczyt moich możliwości. Kiedyś się założyłem z kolegą, że zjem dziesięć pączków bez oblizywania, no i wygrałem. Najgorzej było zjeść pierwsze dwa i się nie oblizać. No i pobiłem rekord, bo zjadłem 16 ,zanim odpadłem. Przepraszam, za mój wczorajszy ostatni post, ale jakoś tak mnie to zdołowało. Już się poprawię Miłego dnia 16 pączków to całkiem niezły wynik, ale to zależy w jakiej wadze startujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 dzień dobry wszystkim serdecznie no musze się pochwalić, że zjadłam wczoraj 6 pączków i dwie karmelowe babeczki... :D:D:D dzis zjadłam juz jednego ale na tym poprzestane a jutro mili Państwo jest wielkie wydarzenie, bo przyjedzie do naszego domku dwoch nowych lokatorów :D:D długo wyczekiwanych to lodówka i płyta gazowa hura!!!! mam nadzieje ze dojedzie, bo bagno gliniaste u nas okropne czy już piliście?? http://abnyc.com/images/sicaffeinside3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Najgorzej było zjeść pierwsze dwa i się nie oblizać. No i pobiłem rekord, bo zjadłem 16 ,zanim odpadłem. 16 pączków to całkiem niezły wynik, ale to zależy w jakiej wadze startujesz. to nieoblizywanie jest najgorsze w jedzeniu pączków GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Najgorzej było zjeść pierwsze dwa i się nie oblizać. No i pobiłem rekord, bo zjadłem 16 ,zanim odpadłem. 16 pączków to całkiem niezły wynik, ale to zależy w jakiej wadze startujesz. to nieoblizywanie jest najgorsze w jedzeniu pączków GRATULUJĘ Dziękuję Najgorsze są pierwsze dwa, bo później to już jest taka skorupa na ustach, że jakoś idzie . Co wagi, to wtedy była super ciężka, a teraz chyba tylko ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 -takie na raz do buzi - cudowne wspomnienia biedactwo tylko wspomnienia ? biedny jak biedny ale teraz to bym się zadławił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 raport za wczoraj: pączków 7szt chrustów kilka albo kilkanaście i parę kropli nadzienia z Dębowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts