tola 16.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 -takie na raz do buzi - cudowne wspomnienia biedactwo tylko wspomnienia ? biedny jak biedny ale teraz to bym się zadławił ale z marchewką nieźle sobie radzisz Dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 16.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć pączkowcy Jak żyjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 No nie ale puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.02.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Wszystkich wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 E tam, wywiało dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.02.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 cześć wpadłam dzisiaj do lumpeksu i wynalazłam czaderską bluzkę- z motywem haftowanym indyjskim, rozciętymi rękawami , z płocienka. Taka typowo hippisiarska. Do tego torebka z dżinsu i opaska sznurkowa. Zapłaciłam za wszystko 6 zł Nieżle jak na stroj balowy. Spodnicę mam od corki, taką do ziemi , szyta z kawałkow materiału. Do tego jeszcze drewniane koraliki. I jak , będę wyglądać na lata 60-te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 E tam, wywiało dzień dobry A dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 cześć wpadłam dzisiaj do lumpeksu i wynalazłam czaderską bluzkę- z motywem haftowanym indyjskim, rozciętymi rękawami , z płocienka. Taka typowo hippisiarska. Do tego torebka z dżinsu i opaska sznurkowa. Zapłaciłam za wszystko 6 zł Nieżle jak na stroj balowy. Spodnicę mam od corki, taką do ziemi , szyta z kawałkow materiału. Do tego jeszcze drewniane koraliki. I jak , będę wyglądać na lata 60-te? super fajowo Verunia nie zapomnij zdjęcia cyknąć i pokazać no i dobrej zabawy już teraz życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 cześć wpadłam dzisiaj do lumpeksu i wynalazłam czaderską bluzkę- z motywem haftowanym indyjskim, rozciętymi rękawami , z płocienka. Taka typowo hippisiarska. Do tego torebka z dżinsu i opaska sznurkowa. Zapłaciłam za wszystko 6 zł Nieżle jak na stroj balowy. Spodnicę mam od corki, taką do ziemi , szyta z kawałkow materiału. Do tego jeszcze drewniane koraliki. I jak , będę wyglądać na lata 60-te? pewnie, do tego kwiatki we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 16.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 cześć wpadłam dzisiaj do lumpeksu i wynalazłam czaderską bluzkę- z motywem haftowanym indyjskim, rozciętymi rękawami , z płocienka. Taka typowo hippisiarska. Do tego torebka z dżinsu i opaska sznurkowa. Zapłaciłam za wszystko 6 zł Nieżle jak na stroj balowy. Spodnicę mam od corki, taką do ziemi , szyta z kawałkow materiału. Do tego jeszcze drewniane koraliki. I jak , będę wyglądać na lata 60-te? Bedzie suuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Będziesz Verunia królową balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj Tola miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj Andre Jak tam piątek upływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 cześć wpadłam dzisiaj do lumpeksu i wynalazłam czaderską bluzkę- z motywem haftowanym indyjskim, rozciętymi rękawami , z płocienka. Taka typowo hippisiarska. Do tego torebka z dżinsu i opaska sznurkowa. Zapłaciłam za wszystko 6 zł Nieżle jak na stroj balowy. Spodnicę mam od corki, taką do ziemi , szyta z kawałkow materiału. Do tego jeszcze drewniane koraliki. I jak , będę wyglądać na lata 60-te? bedzie super wstaw foto ( dobrze , ze za hippiske idziesz a nie za nudystke ) ja tez juz przygotowalam lachy ( idziemy na miasto w niedziele, chociaz leby juz od wczoraj lataja poprzebierane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witaj Andre Jak tam piątek upływa? upływa na czekaniu Zmontowałem ościeżnice, posmarowałem od spodu silikonem, teraz czekam aż silikon się utwardzi. No i czekam na odpowiednią pianke montażową, ma być w przyszłym tygodniu. W międzyczasie kombinuję wentylację w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 a i jeszcze mi wzmacniacz estradowy przynieśli do naprawy, gdzieś na strychu mam schemat, ale czy znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.02.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A co robicie w ostatki?Jakieś super balety, czy inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.02.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 widze , ze zalatany jestes andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.02.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 A co robicie w ostatki? Jakieś super balety, czy inne pomysły? ja siedzę w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts