marjucha 17.02.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim obecnym i obecnym inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tola - złość piękności szkodzi trzeba być pięknym, żeby mogło zaszkodzić latwo sie tak pisze , jak sie jest Misska dzien doberek marjucha , co z twoimi wynikami? bo sie martwie caly czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tola - złość piękności szkodzi trzeba być pięknym, żeby mogło zaszkodzić latwo sie tak pisze , jak sie jest Misska dzien doberek marjucha , co z twoimi wynikami? bo sie martwie caly czas Dziękuję,ale nie musisz się martwić. Na 90 procent mam wirusowe zapalenie wątroby typu C. W przyszłym tygodniu idę do specjalistycznej przychodni robić wyniki potwierdzające, ale to tylko dla upewnienia. Ja już staram się nie martwić, bo to nic nie da. Tylko sobie będę humor psuł. Najdziwniejsze jest to, że wszystkie wyniki mam naprawdę świetne, tylko próba na przeciwciała wyszła dodatnio i bilirubina za wysoka Teraz żyję moim mottem ze stopki Dzięki za troskę i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 marjucha , nie chcialam ci popsuc dnia glowa do gory , w razie czego bedziemy trymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 marjucha , nie chcialam ci popsuc dnia glowa do gory , w razie czego bedziemy trymac kciuki I nie popsułaś Nie tak łatwo mi zepsuć dzień,gdy mam wizję, że za kilka godzin się znowu spotkam z Ania A jak przygotowania do maskarady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 naturalnie pozdrow ja ode mnie stroje gotowe , jutro wyruszamy z samego rana dzieciai beda pierwszy raz i nie moga sie doczekac dzisiaj jest w Düsseldorfie karnawal na ulicach , ale znajomi mi odradzali , ze jest glupio i politycznie , wiec zostaniemy przy Köln , bo tam naprawde jest swietnie ( oczywiscie jesli ktos lubi takie maskarady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzieńdoberek ranne ptaszki U nas dziś jest cudnie , lekki mrozek , słoneczko a ja do pracy muszę Na szczęście na krótko . Miłego dzionka , wpadnę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 milego maxi u mnie slonce ( i 21st w nim np.wczoraj , dzisiaj zapowiada sie podobnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Dzieńdoberek ranne ptaszki U nas dziś jest cudnie , lekki mrozek , słoneczko a ja do pracy muszę Na szczęście na krótko . Miłego dzionka , wpadnę wieczorem U mnie podobnie. I z pogodą i z pracą . Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 witam Koleżanki i Kolegę u mnie tak jak Maxi słonecznie i lekko mroźno ( - 3st) zaraz jadę oddać sie rozkoszom masażu niestety moje wiązadła podtrzymujące głowę są nadwyrężone i wymagaja ratunku . Ale na szczęście jest Pan Andrzej z cudownymi rękami ,który wieczorami odwiedza mnie w domu i doprowadza do nieziemskich przyjemności ( pod okiem mojego męża -naturalnie ) disiaj jadę do jego gabinetu na jakies tajemnicze zabiegi ..... miłego dnia FROSZKA baw sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 i jeszcze jedno dzisiaj jest DZIEŃ KOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 witam Koleżanki i Kolegę u mnie tak jak Maxi słonecznie i lekko mroźno ( - 3st) zaraz jadę oddać sie rozkoszom masażu niestety moje wiązadła podtrzymujące głowę są nadwyrężone i wymagaja ratunku . Ale na szczęście jest Pan Andrzej z cudownymi rękami ,który wieczorami odwiedza mnie w domu i doprowadza do nieziemskich przyjemności ( pod okiem mojego męża -naturalnie ) disiaj jadę do jego gabinetu na jakies tajemnicze zabiegi ..... miłego dnia FROSZKA baw sie dobrze , Heniu jedzie z toba ? wspolczuje ci ....nienawidze , jak mnie cokolwiek gdziekolwiek strzyka ide robic bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 i jeszcze jedno dzisiaj jest DZIEŃ KOTA powaznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 witam Koleżanki i Kolegę u mnie tak jak Maxi słonecznie i lekko mroźno ( - 3st) zaraz jadę oddać sie rozkoszom masażu niestety moje wiązadła podtrzymujące głowę są nadwyrężone i wymagaja ratunku . Ale na szczęście jest Pan Andrzej z cudownymi rękami ,który wieczorami odwiedza mnie w domu i doprowadza do nieziemskich przyjemności ( pod okiem mojego męża -naturalnie ) disiaj jadę do jego gabinetu na jakies tajemnicze zabiegi ..... miłego dnia FROSZKA baw sie dobrze Kolega wita Koleżankę Przyjemnego i skutecznego masażu. Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a dlaczego nie ma dnia psa , albo...........zaby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Cześć wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Cześć wszystkim! Cześć Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki U mnie jest tak słonecznie, jakby wiosna przyszła A wyglądam prez okno i widzę oszronioną trawę i auta na parkingu. Dzień Kota??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 i jeszcze jedno dzisiaj jest DZIEŃ KOTA http://www.koty-brytyjskie.republika.pl/home/Koty%20brytyjskie%20-%20hodowla%20NILFGAARD_bingo3.jpg To wszystkiego najlepszego wszystkim kotom Każdy pretekst jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 17.02.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Cześć dziewczyny i chłopaki U mnie jest tak słonecznie, jakby wiosna przyszła A wyglądam prez okno i widzę oszronioną trawę i auta na parkingu. Dzień Kota??? Cześć dziewczyno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts