premiumpremium 17.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a dlaczego nie ma dnia psa , albo...........zaby ? Dnia Żaby nie znalazłam, ale wpadło mi w oko takie cuś 10 PRZYKAZAŃ WIELKIEJ ŻABY 1. Nie będziesz miał Żab innych przede mną. 2. Nie będziesz brał imienia Żaby bo Żaba nie ma imienia. 3. Czcij Żabę swoją jak siebie samego. 4. Pamiętaj, byś dzień Żaby opijał. 5. Nie kumkaj (chyba, że po piątym piwie) 6. Nie rechocz (chyba, że z dobrego kawału) 7. Nie cudzożab (chyba, że chcesz) 8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciwko Żabie swojej. 9. Nie pożądaj Żaby bliźniego swego, albowiem taka sama ona jak i twoja, tylko za mało jeszcze wypiłeś. 10. Nie będziesz dmuchał żab słomką w odbyt, bo i ciebie to może spotkać, zwłaszcza przy kompresorze na stacji benzynowej. TAKO RZECZE ŻABA! Z przykazania 4 wynika jednak, że takowy dzień istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 dobre , musze sobie to wydrukowac czesc ania i pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam StukaczyPodlasie słoneczne, aż w oczy drapie, mróz szczypie w uszy, jest pięknie. Marjucha, na pewno lekarz najlepiej Ci wyjaśni co i jak w związku z tym wirusem.Ja powiem tylko tyle, przyjaciółka mojej mamy jest nosicielką tego wirusa od 15 lat. Dba o siebie, robi regularnie badania i czuje się doskonale, pomimo swego wieku.Jeśli będziesz dbał o swoje zdrowie, wszystko będzie dobrze. Dziś są już tak dobre leki osłaniające, że naprawdę nie trzeba się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ale tu pustki, no no Froszka, na kiedy przypadnie Dzień Żaby? Ustaliłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ale tu pustki, no no Froszka, na kiedy przypadnie Dzień Żaby? Ustaliłaś już? pewnie przypadnie na parapetowke w naszym nowym domu ( czyli za 100lat )....jeszcze nie skonczylismy ze stropem , a juz mnie wkurza rodzaj ogrzewania ( dobrze przynajmniej , ze koncepcja projektu domu zostala zaakceptowana .... nie do konca , bo jeszcze okna przestawiam ) czesc tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 pewnie przypadnie na parapetowke w naszym nowym domu ( czyli za 100lat ) ten termin jest zarezerwowany na moją przeprowadzkę ale mogę się nim podzielić, będzie nam razem raźniej doczekać tego terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To jak ten Wasz FROSCHOWY DOM będzie wyglądał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 pewnie przypadnie na parapetowke w naszym nowym domu ( czyli za 100lat ) ten termin jest zarezerwowany na moją przeprowadzkę ale mogę się nim podzielić, będzie nam razem raźniej doczekać tego terminu Za 100 lat dopiero, mówicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A Ty myślisz, że dlaczego tak o siebie dbamy Trzeba zrobić wszystko, by sie rączki nie trzęsły przy serwowaniu szampana przeprowadzkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 pewnie przypadnie na parapetowke w naszym nowym domu ( czyli za 100lat ) ten termin jest zarezerwowany na moją przeprowadzkę ale mogę się nim podzielić, będzie nam razem raźniej doczekać tego terminu ale u ciebie mozna juz imprezowac w ogrodzie ( przepieknym zreszta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To jak ten Wasz FROSCHOWY DOM będzie wyglądał? jak zobacze twoj zrewanzuje sie tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 może przez tę możliwość imprezowania, budowa domu tak się wlecze [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A Ty myślisz, że dlaczego tak o siebie dbamy Trzeba zrobić wszystko, by sie rączki nie trzęsły przy serwowaniu szampana przeprowadzkowego dbamy dbamy pepitka , widzialas mnie , wiec wiesz juz , ze ludzie tak dlugo zyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To jak ten Wasz FROSCHOWY DOM będzie wyglądał? jak zobacze twoj zrewanzuje sie tym samym No przecież mój na muratorze widziałaś Chyba, że chcesz go w realu zobaczyć - nie ma sprawy, tylko do Piotrkowa musisz się kulnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 może przez tę możliwość imprezowania, budowa domu tak się wlecze [/b] bez tej mozliwosci , nie szloby nic do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A Ty myślisz, że dlaczego tak o siebie dbamy Trzeba zrobić wszystko, by sie rączki nie trzęsły przy serwowaniu szampana przeprowadzkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To jak ten Wasz FROSCHOWY DOM będzie wyglądał? jak zobacze twoj zrewanzuje sie tym samym No przecież mój na muratorze widziałaś Chyba, że chcesz go w realu zobaczyć - nie ma sprawy, tylko do Piotrkowa musisz się kulnąć widzialam i musze powiedziec , ze z zewnatrz podobny troche do naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 może przez tę możliwość imprezowania, budowa domu tak się wlecze [/b] bez tej mozliwosci , nie szloby nic do przodu Z tego, co pamiętam, to Wasz dom będzie jedną wielką imprezownią z powodu braku takowej w Waszym przyszłym miejscu zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 To jak ten Wasz FROSCHOWY DOM będzie wyglądał? jak zobacze twoj zrewanzuje sie tym samym No przecież mój na muratorze widziałaś Chyba, że chcesz go w realu zobaczyć - nie ma sprawy, tylko do Piotrkowa musisz się kulnąć widzialam i musze powiedziec , ze z zewnatrz podobny troche do naszego Bo też ma ściany, dach i okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts