premiumpremium 17.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 może przez tę możliwość imprezowania, budowa domu tak się wlecze [/b] bez tej mozliwosci , nie szloby nic do przodu Z tego, co pamiętam, to Wasz dom będzie jedną wielką imprezownią z powodu braku takowej w Waszym przyszłym miejscu zamieszkania masz dobra pamiec ciekawe co na to zwierzatka z pobliskiego rezerwatu ? fajnie by bylo jakby sarenki wpadaly do mnie na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 może przez tę możliwość imprezowania, budowa domu tak się wlecze [/b] bez tej mozliwosci , nie szloby nic do przodu Z tego, co pamiętam, to Wasz dom będzie jedną wielką imprezownią z powodu braku takowej w Waszym przyszłym miejscu zamieszkania masz dobra pamiec ciekawe co na to zwierzatka z pobliskiego rezerwatu ? fajnie by bylo jakby sarenki wpadaly do mnie na piwo Zapewne Ale myśle, ze byłoby to całkiem ciekawe przeżycie Gratki Froszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też pomaluje tez Froschowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też pomaluje tez Froschowi I klonom też. Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też o to, to paznokcie zostaw białe, a stopy pomaluj na zielono w końcu żaba jesteś, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też pomaluje tez Froschowi I klonom też. Wszystkim dziewczyny kupily sobie sztuczne ( jedna czarne , druga rozowe.....laza w nich juz od 3 dni ) chlopaki nie dadza sie wkrecic ( wiesz dlaczego ) Frosch ja bedzie mial dobry humor to da se bez problemu pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też o to, to paznokcie zostaw białe, a stopy pomaluj na zielono w końcu żaba jesteś, no nie? zimno by mi bylo na bosaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 http://www.zalotna.pl/images/axami_biustonoszV411_stringiV418_.jpg Froszka, takie wiosenne gaciorki znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też o to, to paznokcie zostaw białe, a stopy pomaluj na zielono w końcu żaba jesteś, no nie? zimno by mi bylo na bosaka To powiedz Froszowi, zeby Cię nosił na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 RANKINGUM REKORDUM 1. Jajcek - 302 2. inż. Mamoń - 270 3. SławekD-żonka - 195 4. verunia - 147 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 126 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Teska - 65 14. Ania Wiśniewska - 63 15. frosch - 57 16. Sonika - 53 17. badi - 51 18. monka - 44 19. andrzejka - 41 20. Aga J.G - 40 21. jea, andre59 - 39 23. Moniś, - 36 24. facio, ew-ka, - 35 26. zaba_gonia, - 34 27. markus_gdynia, - 29 28. Jezier, pp - 28 30. Witos, Nefer - 27 32. marcel2000 - 23 33. Funia, Trini - 20 35. Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka, jamles - 7 50. Januszz, tabaluga1, - 6 53. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś - 5 58. Pawson, Marjucha- 4 60. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2 - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc - 2 67. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21, beti555, mundzia - 1 obchodzono Swiatowy Dzien Kota , ustalano kiedy przypada Swiatowy Dzien Parapetowek obchodzony przez 100-latkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 zimno by mi bylo na bosaka dobra, to tak: nakładasz japonki, trzy numery za duże. Okładasz stopy takimi żelami rozgrzewajacymi, jak mają narciarze. Stopa na zielono ale z wierzchu i okręcasz przezroczystą folią jak żabią błoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też o to, to paznokcie zostaw białe, a stopy pomaluj na zielono w końcu żaba jesteś, no nie? zimno by mi bylo na bosaka To powiedz Froszowi, zeby Cię nosił na rękach zalamalby sie biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 zimno by mi bylo na bosaka dobra, to tak: nakładasz japonki, trzy numery za duże. Okładasz stopy takimi żelami rozgrzewajacymi, jak mają narciarze. Stopa na zielono ale z wierzchu i okręcasz przezroczystą folią jak żabią błoną Matko, Tola..... Aż mi się dzieciak obudził, tak się zaczęłam śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 zimno by mi bylo na bosaka dobra, to tak: nakładasz japonki, trzy numery za duże. Okładasz stopy takimi żelami rozgrzewajacymi, jak mają narciarze. Stopa na zielono ale z wierzchu i okręcasz przezroczystą folią jak żabią błoną wy macie swietne pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 moje dziewczyny wlasnie przyniosly mi swiezy zielony lakier do pazurkow co wy na to? Będziesz w nim pięknie wyglądać..... Na stopach też o to, to paznokcie zostaw białe, a stopy pomaluj na zielono w końcu żaba jesteś, no nie? zimno by mi bylo na bosaka To powiedz Froszowi, zeby Cię nosił na rękach zalamalby sie biedaczek Eeeeeeeeeeeetam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a tak na powaznie..chcialam sobie kupic zielone buty ,ale frosch i dzieci zabronily mi tego , twierdzac , ze jak mnie znaja bede potem w nich chodzic na co dzien fakt......juz 2 x razy mi wyrzucano zielony lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 zimno by mi bylo na bosaka dobra, to tak: nakładasz japonki, trzy numery za duże. Okładasz stopy takimi żelami rozgrzewajacymi, jak mają narciarze. Stopa na zielono ale z wierzchu i okręcasz przezroczystą folią jak żabią błoną Matko, Tola..... Aż mi się dzieciak obudził, tak się zaczęłam śmiać sorry PP przeproś Juzka ode mnie idę do garów, jakoś zapełnić je muszę, choć nie jest to zajęcie które kocham wolę przez ogródek do serca, ale cóż martwy sezon trzymajta się dziewuchi - jak mawia mój emerytowany sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tola ...mam wielgachny gar bigosu ......chcesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tola ...mam wielgachny gar bigosu ......chcesz ? jeszcze pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts