mirek_gdynia 20.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzień Zioberek wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 20.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Przyp. 14:2323. Każda mozolna praca przynosi zysk, lecz puste słowa powodują tylko straty.(BW) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Musze robić zamówienia, a tak mi się nie chce... Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Musze robić zamówienia, a tak mi się nie chce... Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce A jak mnie się nie chce A dopiero będę się do pracy zbierać Ale jak już się zabiorę to ciach , prach ......i do domeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.02.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A dopiero będę się do pracy zbierać A ja już liczę kiedy z pracy wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Musze robić zamówienia, a tak mi się nie chce... Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce A jak mnie się nie chce A dopiero będę się do pracy zbierać Ale jak już się zabiorę to ciach , prach ......i do domeczku To chyba urok tego dnia bo i mi się nic nie chce. No,ale zaraz do domku, a że w końcu mam wolne popołudnie to sobie trochę pobiegam, bo już dwa tygodnie sobie odpuściłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A dopiero będę się do pracy zbierać A ja już liczę kiedy z pracy wyjdę Dobrze masz Ale ja za to mogłam sobie wstać o 9.30 Coś za coś Ale wolę wstać wcześnie i popołudnie mieć wolne , choć caly tydzień tak się niestety nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 [No,ale zaraz do domku, a że w końcu mam wolne popołudnie to sobie trochę pobiegam, bo już dwa tygodnie sobie odpuściłem . To i za mnie pobiegaj Niespecjalnie to lubię , wolę inne formy aktywnego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.02.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 [No,ale zaraz do domku, a że w końcu mam wolne popołudnie to sobie trochę pobiegam, bo już dwa tygodnie sobie odpuściłem . To i za mnie pobiegaj Niespecjalnie to lubię , wolę inne formy aktywnego wypoczynku Ja też wolę zmagania z kuflem piwa, ale teraz mi nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 [No,ale zaraz do domku, a że w końcu mam wolne popołudnie to sobie trochę pobiegam, bo już dwa tygodnie sobie odpuściłem . To i za mnie pobiegaj Niespecjalnie to lubię , wolę inne formy aktywnego wypoczynku Ja też wolę zmagania z kuflem piwa, ale teraz mi nie wolno Eeee , to tylko zółty napój z pianką Da sie bez tego żyć , spokojnie Spadam już bo się spóźnię . MIłego popołudnia i udanego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 20.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Musze robić zamówienia, a tak mi się nie chce... Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce A jak mnie się nie chce A dopiero będę się do pracy zbierać Ale jak już się zabiorę to ciach , prach ......i do domeczku Zawodowym zabójcą jesteś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.02.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Jaka ja dzisiaj leniwa... Może kawa doda mi kopa Albo nie, najpierw wyskoczę połazić po sklepach Potem wróce do pracy i wypije kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Musze robić zamówienia, a tak mi się nie chce... Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce A jak mnie się nie chce A dopiero będę się do pracy zbierać Ale jak już się zabiorę to ciach , prach ......i do domeczku Zawodowym zabójcą jesteś ? Ciiiiszej, bo wydasz Maxi . To ja odpadam,bo zaraz zbieram się do domu. Miłego popołudnia i pamiętajcie, że śledzik lubi pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 witanko uff... dziń był miły ale duzo zajęć mam teraz troche czasu bo czekam na męża poczytam co to się działo jak tyrałam w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wróciłam. Jakoś nie chciało mi się łazić po sklepach Są chetni na kawę? http://www.laconchakeywest.com/graphics/Cup_Coffee_Lid.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Olka, no ponoc juz dziś ten eternit zabiorą... zamówili tego 300 ton ale mam nadzieję zę dziś juz tego tam nie ma... co za ludzie... a może ktos jest głodny?? http://www.sweetroll.com/pizza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ja z chęcią sobie podjem. Uwielbiam takie jedzenie Co prawda dzisiaj śledzik, ale... co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 no to może i śledzik na wieczór http://www.kulinaria.pl/foto/98-s2-04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 oczywiście do śledzika nie może zabraknąć czegos do popicia http://www.best.gliwice.pl/sc2004/img/wodka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 20.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dzień dobry popołudniowo! Jak tam chętni na śledzika są bo ja z chęcią coś przekąszę a przepić też mogę dlaczego nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts