Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

A czy Wy wiecie co dzisiaj za dzień ?????

MAXTORKA MA URODZINY !!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

http://www.polishamericancenter.org/Pictures/StoLat.gif

http://kartki.onet.pl/_i/d/hurra.jpg

http://www.webdesignskolan.com/photoshop/alla_bilder/roses.jpg

Maxi -Niech Dobre Anioły Mają Nad Tobą Czuwanie

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś?

wyglada to tak :

- dzialke mamy

- projekt sie robi

- kanaliza juz zrobiona

- woda sie robi

- prad sie robi :D

a ty ? :roll:

A ja mam część papierów do pozwolenia na budowę, działka rodziców, która po zrobieniu stanu zero zostanie podzielona, wybudowany budynek gospodarczy(sie pochwalę, że wszystko zrobiłem sam, nawet projekt), żeby istniejący można było wyburzyć i w to miejsce postawić dom.

Prąd mam na działce :evil: (cholerne dwa słupy), kanaliza przy działce, woda również więc z podłączeniem problemu nie ma.

Projekt wybrany, ale nie kupiony, bo nie wiem czy zmieści(przez te cholerne słupy).

Pozwolenie chciałem uzyskać we wrześniu 2006 roku, ale po rozstaniu z narzeczoną brakowało mi motywacji.

No ale jest Ania i motywacja wraca :wink:

Oczywiście żartuję, bo jak na razie chcę budować dla siebie, a jak będzie czas pokaże.

Froszka -bierz ile uniesiesz tego słonka :lol:

wczoraj ...zagadałam sie z Heniem i juz nie zajrzałam na forum a tu takie spotkanie sie odbywało :wink:

musiala to byc powazna rozmowa 8) :lol:

ja wczoraj biegalam z dziewczynami po sklepach , a dzisiaj powtorka z rozrywki :o :D ( na szczescie to lubie :oops: :D )

bylam padnieta na mordke ( no i tez rozmawialam z Froschem :roll: ....dlugo :wink: )

Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś?

wyglada to tak :

- dzialke mamy

- projekt sie robi

- kanaliza juz zrobiona

- woda sie robi

- prad sie robi :D

a ty ? :roll:

A ja mam część papierów do pozwolenia na budowę, działka rodziców, która po zrobieniu stanu zero zostanie podzielona, wybudowany budynek gospodarczy(sie pochwalę, że wszystko zrobiłem sam, nawet projekt), żeby istniejący można było wyburzyć i w to miejsce postawić dom.

Prąd mam na działce :evil: (cholerne dwa słupy), kanaliza przy działce, woda również więc z podłączeniem problemu nie ma.

Projekt wybrany, ale nie kupiony, bo nie wiem czy zmieści(przez te cholerne słupy).

Pozwolenie chciałem uzyskać we wrześniu 2006 roku, ale po rozstaniu z narzeczoną brakowało mi motywacji.

No ale jest Ania i motywacja wraca :wink:

Oczywiście żartuję, bo jak na razie chcę budować dla siebie, a jak będzie czas pokaże.

bedzie dobrze , dobrze , ze masz przy sobie motywacje :D

te slupy chcesz wywalic ?