Ew-ka 21.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A czy Wy wiecie co dzisiaj za dzień ????? MAXTORKA MA URODZINY !!!!! http://www.polishamericancenter.org/Pictures/StoLat.gif http://kartki.onet.pl/_i/d/hurra.jpg http://www.webdesignskolan.com/photoshop/alla_bilder/roses.jpg Maxi -Niech Dobre Anioły Mają Nad Tobą Czuwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ew-ka zagladasz w moje mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam Was serdecznie w tak słonecznym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś? wyglada to tak : - dzialke mamy - projekt sie robi - kanaliza juz zrobiona - woda sie robi - prad sie robi a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ew-ka zagladasz w moje mysli ????? tak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 witam Was serdecznie w tak słonecznym dniu dawaj troche tego slonka , bo u mnie chmurzyska nad glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 - woda sie robi - prad sie robi : masz zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ew-ka zagladasz w moje mysli ????? tak ??? to w Plusie tez wszystko mozliwe dobrze , ze myslalam o maxi .....w dodatku bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froszka -bierz ile uniesiesz tego słonka wczoraj ...zagadałam sie z Heniem i juz nie zajrzałam na forum a tu takie spotkanie sie odbywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 - woda sie robi - prad sie robi : masz zdolności ja ? to Frosch jest Mc Giver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś? wyglada to tak : - dzialke mamy - projekt sie robi - kanaliza juz zrobiona - woda sie robi - prad sie robi a ty ? A ja mam część papierów do pozwolenia na budowę, działka rodziców, która po zrobieniu stanu zero zostanie podzielona, wybudowany budynek gospodarczy(sie pochwalę, że wszystko zrobiłem sam, nawet projekt), żeby istniejący można było wyburzyć i w to miejsce postawić dom. Prąd mam na działce (cholerne dwa słupy), kanaliza przy działce, woda również więc z podłączeniem problemu nie ma. Projekt wybrany, ale nie kupiony, bo nie wiem czy zmieści(przez te cholerne słupy). Pozwolenie chciałem uzyskać we wrześniu 2006 roku, ale po rozstaniu z narzeczoną brakowało mi motywacji. No ale jest Ania i motywacja wraca Oczywiście żartuję, bo jak na razie chcę budować dla siebie, a jak będzie czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froszka -bierz ile uniesiesz tego słonka wczoraj ...zagadałam sie z Heniem i juz nie zajrzałam na forum a tu takie spotkanie sie odbywało musiala to byc powazna rozmowa ja wczoraj biegalam z dziewczynami po sklepach , a dzisiaj powtorka z rozrywki ( na szczescie to lubie ) bylam padnieta na mordke ( no i tez rozmawialam z Froschem ....dlugo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Froschka a na jakim etapie budowy Ty jesteś? wyglada to tak : - dzialke mamy - projekt sie robi - kanaliza juz zrobiona - woda sie robi - prad sie robi a ty ? A ja mam część papierów do pozwolenia na budowę, działka rodziców, która po zrobieniu stanu zero zostanie podzielona, wybudowany budynek gospodarczy(sie pochwalę, że wszystko zrobiłem sam, nawet projekt), żeby istniejący można było wyburzyć i w to miejsce postawić dom. Prąd mam na działce (cholerne dwa słupy), kanaliza przy działce, woda również więc z podłączeniem problemu nie ma. Projekt wybrany, ale nie kupiony, bo nie wiem czy zmieści(przez te cholerne słupy). Pozwolenie chciałem uzyskać we wrześniu 2006 roku, ale po rozstaniu z narzeczoną brakowało mi motywacji. No ale jest Ania i motywacja wraca Oczywiście żartuję, bo jak na razie chcę budować dla siebie, a jak będzie czas pokaże. bedzie dobrze , dobrze , ze masz przy sobie motywacje te slupy chcesz wywalic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 21.02.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 MAXI Wsystkiego najlepszego zyczę!!! http://www.pmkamsterdam.nl/obrazki/bukiet.gif http://files.myopera.com/Bezdna/albums/11654/thumbs/tort.jpg_thumb.jpg http://www.ipfon.pl/images/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 bedzie dobrze , dobrze , ze masz przy sobie motywacje te slupy chcesz wywalic ? Chętnie bym wywalił, ale to dużo kasy. Jak rozmawiałem w czerwcu to jakiś 16tys. za dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 21.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 bedzie dobrze , dobrze , ze masz przy sobie motywacje te slupy chcesz wywalic ? Chętnie bym wywalił, ale to dużo kasy. Jak rozmawiałem w czerwcu to jakiś 16tys. za dwa. aż tyle?? o kurcze to nie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja wczoraj biegalam z dziewczynami po sklepach , a dzisiaj powtorka z rozrywki ( na szczescie to lubie ) ) u mnie nazywa się to SPORTY EKSTREMALNE ....bieganie po sklepach do upadłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 21.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ja wczoraj biegalam z dziewczynami po sklepach , a dzisiaj powtorka z rozrywki ( na szczescie to lubie ) ) u mnie nazywa się to SPORTY EKSTREMALNE ....bieganie po sklepach do upadłego sporty ekstremalne to bieganie po sklepach z coraz cięższymi siatkami... tzw. siatkówka ekstremalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 21.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 no ale tak w sumie to juz nie pamietam kiedy na ten miły przeciez sport miałam czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts