andre59 23.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moja 4-letnia młodziez dzisiaj w nocy kilkakrotnie wymiotowała Tak wiec nocke mamy nieprzespaną, Malwinka jest wymęczona a ja... musze ją zostawić z dziadkiem i.......... iść, tak jak jej tata, do pracy Co za czasy nastały Emancypacja i równouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 czesc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.02.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Olka Gratulacje! ciut spóznione...ale dawno mnie nie było..tzn jak byłam to Ty jeszcze byłas dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moja 4-letnia młodziez dzisiaj w nocy kilkakrotnie wymiotowała Tak wiec nocke mamy nieprzespaną, Malwinka jest wymęczona a ja... musze ją zostawić z dziadkiem i.......... iść, tak jak jej tata, do pracy Co za czasy nastały Emancypacja i równouprawnienie Andre, mi chodziło o to, ze nie mozna wziąć zwolnienia lekarskiego, bo pracodawca źle na to patrzy, nie o to, ze kobiety muszą pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Cześć wszystkim U mnie zimno i do tego wieje Olka śnieg nie dotarł frosch dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moja 4-letnia młodziez dzisiaj w nocy kilkakrotnie wymiotowała Tak wiec nocke mamy nieprzespaną, Malwinka jest wymęczona a ja... musze ją zostawić z dziadkiem i.......... iść, tak jak jej tata, do pracy Co za czasy nastały Emancypacja i równouprawnienie Andre, mi chodziło o to, ze nie mozna wziąć zwolnienia lekarskiego, bo pracodawca źle na to patrzy, nie o to, ze kobiety muszą pracować Wiem, wiem, ale niestety jak człowiek staje się pracodawcą to trochę inaczej patrzy na takie przypadki niż pracobiorca. Małym dzieciom często zdarzają się takie kłopoty jak Twojej Malwince. Przerabiałem ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moja 4-letnia młodziez dzisiaj w nocy kilkakrotnie wymiotowała Tak wiec nocke mamy nieprzespaną, Malwinka jest wymęczona a ja... musze ją zostawić z dziadkiem i.......... iść, tak jak jej tata, do pracy Co za czasy nastały Emancypacja i równouprawnienie Andre, mi chodziło o to, ze nie mozna wziąć zwolnienia lekarskiego, bo pracodawca źle na to patrzy, nie o to, ze kobiety muszą pracować Wiem, wiem, ale niestety jak człowiek staje się pracodawcą to trochę inaczej patrzy na takie przypadki niż pracobiorca. Małym dzieciom często zdarzają się takie kłopoty jak Twojej Malwince. Przerabiałem ten temat. Taaak... Masz napewno rację, ale... mnie w takich wypadkach krew zalewa, tym bardziej, ze... odkąd pracuję w tej firmie (11 lat), nie brałam jeszcze żadnego zwolnienia... Chyba żeby policzyć macierzyński urlop ( a to też nie był cały bo Pani Prezes wymogła na mnie powrót do pracy po upływie 13 tygodni...) Dlatego tak mówie.. I co? Idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Moja 4-letnia młodziez dzisiaj w nocy kilkakrotnie wymiotowała Tak wiec nocke mamy nieprzespaną, Malwinka jest wymęczona a ja... musze ją zostawić z dziadkiem i.......... iść, tak jak jej tata, do pracy Co za czasy nastały Emancypacja i równouprawnienie Andre, mi chodziło o to, ze nie mozna wziąć zwolnienia lekarskiego, bo pracodawca źle na to patrzy, nie o to, ze kobiety muszą pracować Wiem, wiem, ale niestety jak człowiek staje się pracodawcą to trochę inaczej patrzy na takie przypadki niż pracobiorca. Małym dzieciom często zdarzają się takie kłopoty jak Twojej Malwince. Przerabiałem ten temat. Taaak... Masz napewno rację, ale... mnie w takich wypadkach krew zalewa, tym bardziej, ze... odkąd pracuję w tej firmie (11 lat), nie brałam jeszcze żadnego zwolnienia... Chyba żeby policzyć macierzyński urlop ( a to też nie był cały bo Pani Prezes wymogła na mnie powrót do pracy po upływie 13 tygodni...) Dlatego tak mówie.. I co? Idę do pracy Podobno kobiety prezesi są bardziej w tych kwestiach wymagający od prezesów mężczyzn... Rozchmurz się, weekend za pasem Malwinka prześpi teraz pół dnia i bedzię dobrze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 23.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 witam wszystkich!zapraszam na:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1657511#1657511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Olka Gratulacje! ciut spóznione...ale dawno mnie nie było..tzn jak byłam to Ty jeszcze byłas dwa w jednym Dziękujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Olka śnieg nie dotarł no tak, na Pocztę to już liczyć nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 chyba,ze coś pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 czy ktoś sie przyłaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 czajniki wyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 jea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 verunia wpada około 16stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 męczące to trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 wiecie co?kostke kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 taką kostkę co ja się kładzie na działce, nie cielęca czy kurzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts