premiumpremium 24.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Co tam u ciebie? Bo zgadnij gdzie ja jestem??? chyba nie w Bytomiu Ja jestem w Bytomiu wiem.....widziałem CO ? coś co miało jakieś 180cm i szło z Józkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dobra, żartowałem czytam taką ksiażkę "RW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja w warszawie ... w pracy no to mamy cos wspolnego bo ja tez w warszawie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nic tak jakoś nie wiem o co wam chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nic tak jakoś nie wiem o co wam chodziło? Ja też nie, ale zrobiło się ciekawie Za to do Wawki we wtorek muszę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja w warszawie ... w pracy no to mamy cos wspolnego bo ja tez w warszawie w pracy Na tzw dyżurze bo ja mam służbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nic tak jakoś nie wiem o co wam chodziło? Ja też nie, ale zrobiło się ciekawie Za to do Wawki we wtorek muszę jechać Ja też i pozostałe dni robocze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 PP a dlaczego ??? , przecież to takie fajne i całkiem duże miasto jak spiewała Beatka Kozidrak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 PP a dlaczego ??? , przecież to takie fajne i całkiem duże miasto jak spiewała Beatka Kozidrak Bo ja nie lubię tego miasta.... Studiowałam tam 5 lat i jakoś się nie przekonałam. Chociaz spacery wiosną po Starówce i kupowanie tulipanów było szalenie miłym zajeciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 PP a dlaczego ??? , przecież to takie fajne i całkiem duże miasto jak spiewała Beatka Kozidrak Bo ja nie lubię tego miasta.... Studiowałam tam 5 lat i jakoś się nie przekonałam. Chociaz spacery wiosną po Starówce i kupowanie tulipanów było szalenie miłym zajeciem Wiem coś o tym ja nie cierpie Poznania też tam stydiowałem. Może to jakas prawidłowość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 PP a dlaczego ??? , przecież to takie fajne i całkiem duże miasto jak spiewała Beatka Kozidrak Bo ja nie lubię tego miasta.... Studiowałam tam 5 lat i jakoś się nie przekonałam. Chociaz spacery wiosną po Starówce i kupowanie tulipanów było szalenie miłym zajeciem Wiem coś o tym ja nie cierpie Poznania też tam stydiowałem. Może to jakas prawidłowość??? No może Ale sentyment do miasta mam Mieszkałam np obok bloku, gdzie mieszkali Anita Lipnicka z Johnem Porterem (że się pochwalę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 PP a dlaczego ??? , przecież to takie fajne i całkiem duże miasto jak spiewała Beatka Kozidrak Bo ja nie lubię tego miasta.... Studiowałam tam 5 lat i jakoś się nie przekonałam. Chociaz spacery wiosną po Starówce i kupowanie tulipanów było szalenie miłym zajeciem Wiem coś o tym ja nie cierpie Poznania też tam stydiowałem. Może to jakas prawidłowość??? No może Ale sentyment do miasta mam Mieszkałam np obok bloku, gdzie mieszkali Anita Lipnicka z Johnem Porterem (że się pochwalę ) To chyba od niedawna nie mieszkasz w warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja w warszawie ... w pracy no to mamy cos wspolnego bo ja tez w warszawie w pracy Na tzw dyżurze bo ja mam służbe tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 24.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 PP a dlaczego ??? , przecież to takie fajne i całkiem duże miasto jak spiewała Beatka Kozidrak Bo ja nie lubię tego miasta.... Studiowałam tam 5 lat i jakoś się nie przekonałam. Chociaz spacery wiosną po Starówce i kupowanie tulipanów było szalenie miłym zajeciem Wiem coś o tym ja nie cierpie Poznania też tam stydiowałem. Może to jakas prawidłowość??? No może Ale sentyment do miasta mam Mieszkałam np obok bloku, gdzie mieszkali Anita Lipnicka z Johnem Porterem (że się pochwalę ) To chyba od niedawna nie mieszkasz w warszawie? W zeszłym roku skończyłam studia A nie mieszkam tam dokładnie rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Nic tak jakoś nie wiem o co wam chodziło? Ja też nie, ale zrobiło się ciekawie Za to do Wawki we wtorek muszę jechać Ja też i pozostałe dni robocze też ja tez, ale tylko we wtorek a reszte dni roboczych wolne a potem dopiero sobota i niedziela nocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja w warszawie ... w pracy no to mamy cos wspolnego bo ja tez w warszawie w pracy Na tzw dyżurze bo ja mam służbe tak I jak tam spokojnie? Ja jeszce swoje sprawy pracowe musiałem podgonic cały dzien przy kompie nawet na net nie mialem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ja w warszawie ... w pracy no to mamy cos wspolnego bo ja tez w warszawie w pracy Na tzw dyżurze bo ja mam służbe tak I jak tam spokojnie? Ja jeszce swoje sprawy pracowe musiałem podgonic cały dzien przy kompie nawet na net nie mialem czasu a to ty od rana tak siedzisz ????? ja dopiero od 19:30 zaczalem i to po tygodniowym urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Gawelku a na spotkanie grupowe sie jutro wybierasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts