premiumpremium 24.02.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Zmykam spać! PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 nie uwierzycie jaką historię dzisiaj usłyszałam na rodzinnym spotkaniu Mój wujek jest kierowcą w miejscowym składzie węgla ( firma prywatna ) ...otóż niedawno przyszedł do nich Facet pytając czy przywożą węgiel do domu ( trafił na samego właściciela składu ) - oczywiście ,że przywozili więc Facet poprosił o załadunek 5 ton I gatunku węgla po czym razem z właścicielem składu udał sie do niedalekiej miejscowości ( ok 5km) i tam na posesji zrzucił węgiel . Nagle pada pytanie A koks też macie ? mamy ....to niech pan przywiezie jeszcze 3 tony koksu ....Właściciel pojechał ...wraca z koksem ....zrzuca koło węgla .....z domu wychodzi gospodarz ....i pyta po co ten koks ? no ...zamówiony był -odpowieda właściciel składu i prosi o rozliczenie ...Jaki rachunek ? dziwi sie gospodarz ,,,,pańskiemu koledze zapłaciłem - właściciel składu - jakiemu koledze ? to nie był nikt od pana ? Nie - mówił ,że ze Śląska węgiel wożą -tanio chciał Wujek mówił ,że najgorsze było to wrzucanie koksu łopatami na samochód Ludzie to maja tupet i fantazje malo z krzesla nie spadlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Zmykam spać! PA! PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ludzie to maja pomysły niestety - trzeba to nagłaśniać bo może to być działanie nagminne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Zmykam spać! PA! PA ululaj Juzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Przychodzi facet do lekarza, rozpona rozporek i bez słowa kładzi interes na brzegu stołu. Lekarz zaskoczony pyta? - Co, boli? - Nie. - Za mały? - Nie. - Za duży??? - Nie. - No to jaki??? - Fajny, nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Przychodzi facet do lekarza, rozpona rozporek i bez słowa kładzi interes na brzegu stołu. Lekarz zaskoczony pyta? - Co, boli? - Nie. - Za mały? - Nie. - Za duży??? - Nie. - No to jaki??? - Fajny, nie! Cie na noc wzielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 ano wzielo muszę czekać - trza sie rozbudzać coby nie zasnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Wraca informatyk do domu, patrzy, a żona leży goła w łóżku z jakimś obcym facetem. A oczy u nich jakies takie chytre. Rzuca się do komputera, faktycznie: zmienili hasło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Muhamed codziennie spóźniał się do pracy. Pewnego dnia jego szef nie wytrzymał i wziął go na dywanik. - Słuchaj no: tego już za wiele. Dlaczego notorycznie spóźniasz się do pracy? - Szefie to nie moja wina. Rano jak wstaję to tak mnie wszystkie bolą kości, mięśnie, stawy i kręgosłup, że nie mogę się podnieść. - Wiesz co, mam dla ciebie dobrą radę. Od czasu do czasu też mam takie dolegliwości, wtedy proszę moją żonę, żeby zrobiła mi laskę. Mówię ci jak ręką odjął. Następnego dnia Muhamed nie spóźnił się do pracy. Pracował za trzech, więc szef zadowolony podchodzi do niego i mówi: - A nie mówiłem. Na to Muhamed: - Miał szef rację, a poza tym niezłą ma szef chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Facet, który przyszedł do fryzjera i zamówił golenie, skarży się, że ostatnio na policzkach pozostały mu kępki zarostu. Fryzjer odpowiada, że ma sposób na dokładniejsze golenie i wyciąga z szuflady drewnianą kulkę. Każe ją facetowi włożyć w usta i rzeczywiście, perfekcyjnie goli napreżoną w ten sposób skórę policzków. Zadowolony z efektu klient płaci za usługę i szykując się do wyjścia pyta: - A co by się stało, gdybym przez przypadek połknął tę kulkę? - Nic strasznego - uspokoił go fryzjer - przyniósłby pan ją jutro. A bo to mało razy się tak już zdarzyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Spotykają się kumple i jedem mówi: - Wiesz właśnie wróciłem z Norwegii, staaary czego ja tam nie widziałem: niedzwiedzie, renifery po prostu wszystko... Drugi mówi: - A fiordy widziałeś? widziałeś fiordy? widziałeś? A ten na to: - Staaaary, fiordy to mi z ręki jadły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 - Jasiu, gdzie pracuje twój ojciec? - pyta nauczycielka Jasia. - W prostytucji. - Ależ co ty mówisz?! - No tak prosze pani. Zawsze rano jak wychodzi do pracy powtarza: "Idę już do tego burdelu", a mama mu odpowiada: "Żeby te kurwy chociaż dobrze płaciły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 pobudka !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Cześć!! Ew-ka, aleś dowcipną noc miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 25.02.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Aniu, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEGO PAWCIA http://www.zabawki.info.pl/galerie/ea2a99511436b9cb521facc4a97fb6be5736.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Gdzie sa wszyscy??? Zaczynam sie martwić... Nie ma Froszki ani pp, ani Andre ani Ewki Kurdeblaszka, co jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.02.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam ponownie Jak nadrobiłam w końcu zaległościo to nikogo tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 25.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Cześć Aga Pracę domową odrobiłem, jest w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts