Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

nie uwierzycie jaką historię dzisiaj usłyszałam na rodzinnym spotkaniu :lol:

Mój wujek jest kierowcą w miejscowym składzie węgla ( firma prywatna ) ...otóż niedawno przyszedł do nich Facet pytając czy przywożą węgiel do domu ( trafił na samego właściciela składu )

- oczywiście ,że przywozili więc Facet poprosił o załadunek 5 ton I gatunku węgla po czym razem z właścicielem składu udał sie do niedalekiej miejscowości ( ok 5km) i tam na posesji zrzucił węgiel . Nagle pada pytanie A koks też macie ? mamy ....to niech pan przywiezie jeszcze 3 tony koksu ....Właściciel pojechał ...wraca z koksem ....zrzuca koło węgla .....z domu wychodzi gospodarz ....i pyta po co ten koks ? no ...zamówiony był -odpowieda właściciel składu i prosi o rozliczenie ...Jaki rachunek ? dziwi sie gospodarz ,,,,pańskiemu koledze zapłaciłem - właściciel składu - jakiemu koledze ? to nie był nikt od pana ? Nie - mówił ,że ze Śląska węgiel wożą -tanio chciał

Wujek mówił ,że najgorsze było to wrzucanie koksu łopatami na samochód

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ludzie to maja tupet i fantazje malo z krzesla nie spadlem

Muhamed codziennie spóźniał się do pracy. Pewnego dnia jego szef nie wytrzymał i wziął go na dywanik.

- Słuchaj no: tego już za wiele. Dlaczego notorycznie spóźniasz się do pracy?

- Szefie to nie moja wina. Rano jak wstaję to tak mnie wszystkie bolą kości, mięśnie, stawy i kręgosłup, że nie mogę się podnieść.

- Wiesz co, mam dla ciebie dobrą radę. Od czasu do czasu też mam takie dolegliwości, wtedy proszę moją żonę, żeby zrobiła mi laskę. Mówię ci jak ręką odjął.

Następnego dnia Muhamed nie spóźnił się do pracy. Pracował za trzech, więc szef zadowolony podchodzi do niego i mówi:

- A nie mówiłem.

Na to Muhamed:

- Miał szef rację, a poza tym niezłą ma szef chałupę

:wink:

Facet, który przyszedł do fryzjera i zamówił golenie, skarży się, że ostatnio na policzkach pozostały mu kępki zarostu. Fryzjer odpowiada, że ma sposób na dokładniejsze golenie i wyciąga z szuflady drewnianą kulkę. Każe ją facetowi włożyć w usta i rzeczywiście, perfekcyjnie goli napreżoną w ten sposób skórę policzków.

Zadowolony z efektu klient płaci za usługę i szykując się do wyjścia pyta:

- A co by się stało, gdybym przez przypadek połknął tę kulkę?

- Nic strasznego - uspokoił go fryzjer - przyniósłby pan ją jutro. A bo to mało razy się tak już zdarzyło? :wink:

Spotykają się kumple i jedem mówi:

- Wiesz właśnie wróciłem z Norwegii, staaary czego ja tam nie widziałem:

niedzwiedzie, renifery po prostu wszystko...

Drugi mówi:

- A fiordy widziałeś? widziałeś fiordy? widziałeś?

A ten na to:

- Staaaary, fiordy to mi z ręki jadły... :wink:

- Jasiu, gdzie pracuje twój ojciec? - pyta nauczycielka Jasia.

- W prostytucji.

- Ależ co ty mówisz?!

- No tak prosze pani. Zawsze rano jak wychodzi do pracy powtarza: "Idę już do tego burdelu", a mama mu odpowiada: "Żeby te kurwy chociaż dobrze płaciły" :wink: