Anna Wiśniewska 26.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Gudmorning! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Tomusiu Lybowy! Rośnij zdrowo! I dawaj rodzicom czadu jak najwięcej! Będą to potem cudownie wspominać http://www.fisher-price.com/img/product_shots/K4067_b_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Aniu, dziękuję w imieniu czadowego Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Cześć dziewczyny Olka życzonka dla Tomka, niech czadzi tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Cześć wszystkim.Dziś nareszcie trochę mniejszy mróz, da się znieść. Olka całuski Tomusiowi. Jea gaciorki http://img336.imageshack.us/img336/432/wedel0jn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dziękujem za gacie frosch nie opierniczysz mnie tym razom Ewci i Toli za czekoladkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzieńdoberek Wpadłam na chwilkę między jedną a drugą dziurą żeby się przywitać W domku neta niet ( taktyczna zmiana dostawcy ) . Mam nadzieję że za niedługo będę miała szeroki dostęp Do miłego Gaciorki Króliczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a ty tak bardzo sie boisz mojego opeera ? kcesz kawe? nie bede sama pila http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 czesc maxi lap szybko kawe http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a ty tak bardzo sie boisz mojego opeera ? kcesz kawe? nie bede sama pila http://www.eberlein.at/images/kaffeetasse.JPG respekta mam kawa jak najbardziej wskazana w Twoim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wpadłam na chwilkę między jedną a drugą dziurą Ja tak wpadam jeżdżąc po naszych ulicach Za oknem mam teraz zamieć śnieżną, bez grzańca ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzieńdoberek Wpadłam na chwilkę między jedną a drugą dziurą żeby się przywitać W domku neta niet ( taktyczna zmiana dostawcy ) . Mam nadzieję że za niedługo będę miała szeroki dostęp Do miłego Gaciorki Króliczku Dzięki też bym powpadał, no może nie w takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wpadłam na chwilkę między jedną a drugą dziurą Ja tak wpadam jeżdżąc po naszych ulicach Za oknem mam teraz zamieć śnieżną, bez grzańca ani rusz. Nasze ulice też pięknością nie grzeszą Zimy niby nie było a dziury jak zawsze się zrobiły froschka , dzięki za kawkę Pyszotka Taka jak lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 26.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 hej wszystkim. Wpadłem do Was na jednego wpisa, bo coś dzisiaj zalatany jestem taki No to miłego popołudnia wszystkim życzę i do juterka. Narka everybody P.s. Wszystkiego najlepszego dla czadowego Tomusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a ty tak bardzo sie boisz mojego opeera ? kcesz kawe? nie bede sama pila respekta mam kawa jak najbardziej wskazana w Twoim towarzystwie nie taka zaba straszna , na jaka wyglada masz jeszcze cos do kawy ( nie bede sama jadla ) http://images.ciao.com/ide/images/products/normal/557/Dickmanns_Schokokusse__469557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Muszę się już żegnać bo praca do mnie idzie Miłego dzionka i tygodnia bo nie wiem kiedy tu znowu zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 hej wszystkim. Wpadłem do Was na jednego wpisa, bo coś dzisiaj zalatany jestem taki No to miłego popołudnia wszystkim życzę i do juterka. Narka everybody P.s. Wszystkiego najlepszego dla czadowego Tomusia a kolega byl tam , gdzie mial isc czy jeszcze sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 tolu , dla ciebie /skin/_ide_przeskakujac_pagorki/Grzaniec.jpg ktos ma jeszcze jakies zyczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Muszę się już żegnać bo praca do mnie idzie Miłego dzionka i tygodnia bo nie wiem kiedy tu znowu zawitam 3m sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Dzięki Froschka Jak się tak grzańcem doprawię to i dziury będą mniej straszne Ty dzisiaj jak Złota Rybka, może mi jeszcze włączniki do domu załatwisz, miałabym problem wyboru z głowy. Czy Wy wieciecie, jakie się Wam podobają? bo ja nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts