Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

tolu , ja lubie sciemniacze tego typu ( mam w kazdym pokoju )

http://ogniwo.ehost.pl/sklep/images/ton_bialy/sciemniacz.jpg

i dopasowane zwykle pstrykacze (biale)

http://ogniwo.ehost.pl/sklep/images/ospel/ton/srebro_satyna/1bieg.jpg

mysle , ze jak wpadniesz do jakiegos sklepu z osprzetem elektrycznym znajdziesz cos dla siebie ciekawego

podobaja mi sie teraz wszelkie srebrne ( bo nie zolkna, jednoczesnie sa jasne), ale nie wiem co jeszcze wymysle zanim sie wybuduje :roll: :wink:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Witam ponownie :)

Dzisiaj mój mężulek ma imieniny. Chciałam mu dać w prezencie takie elektryczne cuś do polerowania samochodów, bo mój Mirus jest maniakiem mycia aut :roll: I wiecie, że tego nigdzie nie ma? szok :o :o :o Ile ja sklepów zjeździłam, to już sama nie wiem :-? Wszędzie słyszałam, że "wiosną"...

Dupa blada :(

A pojutrze ja mam urodzinki :wink:

Dzisiaj mój mężulek ma imieniny. Chciałam mu dać w prezencie takie elektryczne cuś do polerowania samochodów, bo mój Mirus jest maniakiem mycia aut :roll: I wiecie, że tego nigdzie nie ma? szok :o :o :o Ile ja sklepów zjeździłam, to już sama nie wiem :-? Wszędzie słyszałam, że "wiosną"...

pupa blada :(

Z facetami to jest tak

Kup mu spawarke. I tone różnych blach i prętów.Zniknie na 3 dni po czym przybędzie wygłodniały, spragniony i przytarga nowy mebel do domu cos jak HIGH -TECH ale nie do końca. Bo wiesz cos do polerowania do samochodu to nie teges ...ja bym sie wkurzył.

pupa blada :(

Z facetami to jest tak

Kup mu spawarke. I tone różnych blach i prętów.Zniknie na 3 dni po czym przybędzie wygłodniały, spragniony i przytarga nowy mebel do domu cos jak HIGH -TECH ale nie do końca. Bo wiesz cos do polerowania do samochodu to nie teges ...ja bym sie wkurzył.

W tym rzecz, ze mój mąż naprawde uwielbia myć samochody... Ja zawsze jeżdzę czystym (oczywiscie dzieki niemu :wink: ), no chyba, że akurat pada...

I wiem, ze taka polerka to byłby strzał w 10-tkę :wink:

beti widzialam takie polerki ostatnio w Obi (w Praktikerze tez chyba byly)

a co ty chcesz na urodziny ? :roll: :wink:

masz fajnie ze 28-ego ( moja przyjaciolka ma 29-ego :o :-? )

Polerkę najwyżej kupię na urodziny... albo taką myjkę... Jednak chciałabym taką chociaż w miarę porządną... A urodziny ma w czerwcu, to może o takiej porze roku będzie wybór :D

A ja zawsze cieszę sie z perfum. Jestem straszną "perfumiarą". Uwielbiam ładne zapachy. I zawsze ucieszy mnie Angel albo Samsara... albo Euphoria :wink: I nigdy mi tego dość :lol: