frosch 26.02.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 tolu , ja lubie sciemniacze tego typu ( mam w kazdym pokoju ) http://ogniwo.ehost.pl/sklep/images/ton_bialy/sciemniacz.jpg i dopasowane zwykle pstrykacze (biale) http://ogniwo.ehost.pl/sklep/images/ospel/ton/srebro_satyna/1bieg.jpg mysle , ze jak wpadniesz do jakiegos sklepu z osprzetem elektrycznym znajdziesz cos dla siebie ciekawego podobaja mi sie teraz wszelkie srebrne ( bo nie zolkna, jednoczesnie sa jasne), ale nie wiem co jeszcze wymysle zanim sie wybuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.02.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam ponownie Dzisiaj mój mężulek ma imieniny. Chciałam mu dać w prezencie takie elektryczne cuś do polerowania samochodów, bo mój Mirus jest maniakiem mycia aut I wiecie, że tego nigdzie nie ma? szok Ile ja sklepów zjeździłam, to już sama nie wiem Wszędzie słyszałam, że "wiosną"... Dupa blada A pojutrze ja mam urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.02.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 beti widzialam takie polerki ostatnio w Obi (w Praktikerze tez chyba byly) a co ty chcesz na urodziny ? masz fajnie ze 28-ego ( moja przyjaciolka ma 29-ego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 beti a może myjka ciśnieniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 26.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam ponownie Dzisiaj mój mężulek ma imieniny. Chciałam mu dać w prezencie takie elektryczne cuś do polerowania samochodów, bo mój Mirus jest maniakiem mycia aut I wiecie, że tego nigdzie nie ma? szok Ile ja sklepów zjeździłam, to już sama nie wiem Wszędzie słyszałam, że "wiosną"... pupa blada A pojutrze ja mam urodzinki Z facetami to jest tak Kup mu spawarke. I tone różnych blach i prętów.Zniknie na 3 dni po czym przybędzie wygłodniały, spragniony i przytarga nowy mebel do domu cos jak HIGH -TECH ale nie do końca. Bo wiesz cos do polerowania do samochodu to nie teges ...ja bym sie wkurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.02.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 beti a może myjka ciśnieniowa? Za drogo niestety Nie mam tyle kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 beti a może myjka ciśnieniowa? Za drogo niestety Nie mam tyle kasy Gdzieś widziałem za niecałe 200zł, oczywiście nie firmówka do domu wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.02.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam ponownie Dzisiaj mój mężulek ma imieniny. Chciałam mu dać w prezencie takie elektryczne cuś do polerowania samochodów, bo mój Mirus jest maniakiem mycia aut I wiecie, że tego nigdzie nie ma? szok Ile ja sklepów zjeździłam, to już sama nie wiem Wszędzie słyszałam, że "wiosną"... pupa blada A pojutrze ja mam urodzinki Z facetami to jest tak Kup mu spawarke. I tone różnych blach i prętów.Zniknie na 3 dni po czym przybędzie wygłodniały, spragniony i przytarga nowy mebel do domu cos jak HIGH -TECH ale nie do końca. Bo wiesz cos do polerowania do samochodu to nie teges ...ja bym sie wkurzył. W tym rzecz, ze mój mąż naprawde uwielbia myć samochody... Ja zawsze jeżdzę czystym (oczywiscie dzieki niemu ), no chyba, że akurat pada... I wiem, ze taka polerka to byłby strzał w 10-tkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 26.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Trzeba podejmowac wyzwania a bicie rekordu wpisów to fajny pomysl wiec masz moj glos... Pozdrawiam wszystkich budujacych i tych ktorzy juz sie wprowadzili do wlasnego domku(tak jak ja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 26.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 beti widzialam takie polerki ostatnio w Obi (w Praktikerze tez chyba byly) a co ty chcesz na urodziny ? masz fajnie ze 28-ego ( moja przyjaciolka ma 29-ego ) Polerkę najwyżej kupię na urodziny... albo taką myjkę... Jednak chciałabym taką chociaż w miarę porządną... A urodziny ma w czerwcu, to może o takiej porze roku będzie wybór A ja zawsze cieszę sie z perfum. Jestem straszną "perfumiarą". Uwielbiam ładne zapachy. I zawsze ucieszy mnie Angel albo Samsara... albo Euphoria I nigdy mi tego dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Popołudniowe cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Paweł też jest dziś czadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 To chyba po wczorajszym torcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Albo z nadmiaru wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Znowu taka martwa godzina mi się trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ile do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Mam nadzieję, że niedużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja naprawdę nie lubię sama ze sobą gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ale czasami muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.02.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Przedostatni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts