frosch 27.02.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich. W końcu udało mi się zalogować. Problemy mam od wczoraj . To miłego dnia. Pewnie jeszcze Tu dzisiaj zawitam czytalam , ze trzeba jakies krakersy wykluczyc , jak ktos ma problemy z zalogowaniem , ale nie kumam co ma ciastko do budowy Niema żaba się nam trafiła dobrze ,ze nie slepa przynajmniej widze co piszesz A źle piszę? a dalabym taka minke na koncu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam się z tymi, których nie witałem frosch, gdzie byłaś jak Cię nie było? za dużo widzisz gdzie mnie nie bylo ? kiedy ? z kim ? nic nie zauwazylam bylismy umowieni ? nie byliśmy dobrze lornetke mam, to szczegóły bliższe... szkoda , prosilabym o nowy termin tez sobie sprawie lornetke , bede lepiej widziec , szczegolnie ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.02.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj beti co z ta polerka ? Polerka "się odwlekła w czasie"... Kupiłam w końcu zestaw pielęgnacyjny samochodu (szampony, woski, spraye do różnych części auta, nową szczotkę, nową ściereczke) Też się przyda Najwazniejsze, że Miruś się ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.02.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 To i ja sie przywitam Dzień Dobry Cześć Beti. Ładną dziś mamy pogodę, nie Oj ładną Moi dekarze zeszli z dachu, tak wiało... Jeszcze by pospadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj beti co z ta polerka ? Polerka "się odwlekła w czasie"... Kupiłam w końcu zestaw pielęgnacyjny samochodu (szampony, woski, spraye do różnych części auta, nową szczotkę, nową ściereczke) Też się przyda Najwazniejsze, że Miruś się ucieszył super , najwazniejsze , ze spelnilas jego marzenia moze jutro on spelni twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie bedzie gotowa ok. 16-ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.02.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj beti co z ta polerka ? Polerka "się odwlekła w czasie"... Kupiłam w końcu zestaw pielęgnacyjny samochodu (szampony, woski, spraye do różnych części auta, nową szczotkę, nową ściereczke) Też się przyda Najwazniejsze, że Miruś się ucieszył super , najwazniejsze , ze spelnilas jego marzenia moze jutro on spelni twoje Hmmm, marzeń to chyba jednak nie spełniłam Ale starałam się Co do jutra, to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 27.02.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie bedzie gotowa ok. 16-ej Ja też lubie grochóweczkę... Bardzo Mogę sie wprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam się z tymi, których nie witałem frosch, gdzie byłaś jak Cię nie było? za dużo widzisz gdzie mnie nie bylo ? kiedy ? z kim ? nic nie zauwazylam bylismy umowieni ? nie byliśmy dobrze lornetke mam, to szczegóły bliższe... szkoda , prosilabym o nowy termin tez sobie sprawie lornetke , bede lepiej widziec , szczegolnie ciebie Dla Ciebie zawsze mam wolny bilecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 verunia hej hej!!! gotuje grochowke masz ochote ? Pierdziowkę? Chętnie bedzie gotowa ok. 16-ej Ja też lubie grochóweczkę... Bardzo Mogę sie wprosić? jasne , ze mozesz co ty gadasz ? kazdy porzadny facet marzy o zestwie srodkow do pielegnacji samochodu ( my z Froschem zawsze obchodzimy miesiecznice naszego bycia ze soba i obdarowywujemy sie roznymi pierdolami ,ustalone mamy , ze ma byc drobiazg , najlepiej smieszny ...i wiesz co ? najbardziej sie cieszy z zapachow do samochodu a raz udalo mi sie go uszczesliwic chusteczkami do pielegnacji szyb w aucie .choc musze przyznac , ze nie jest fanatykiem mycia auta , za to jego szwagier moze sie zakumplowac z twoim mezem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dla Ciebie zawsze mam wolny bilecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A ja dziś serwowałam żórek.Dzień dobry Państwu ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 STRESZCZENIEStronkę prawie zaczął i skończył jea, a pomiędzy było pełno pięknych gaci, uścisków dla Mirków - solenizantów, narzekania na pogodę, poszukiwania domu i takich tam innych też fajnych rzeczy. Kto chce znać szczeguły - zapraszam do osobistej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) Ja jeszcze uwielbiam barszcz ukraiński. Ale tych strączkowych nie lubię I krupniku też nie A co to śmieciówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) Ja jeszcze uwielbiam barszcz ukraiński. Ale tych strączkowych nie lubię I krupniku też nie A co to śmieciówka? powiedzmy , ze taki przeglad ogrodka (czasem moze wyjsc z tego nawet barszcz ukrainski ) za kazdym razem inaczej smakuje , bo ma inny sklad generalnie mozna ja tez nazwac zupa jarzynowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts