Anna Wiśniewska 27.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Zapomniałam napisać o mojej namiętności do gulaszowej Na weselach zawsze wyjadam po kolka miseczek, olewając potępiające spojrzenia wysmukłych dziewcząt. No bo jak to tyle jeść o tak późnej godzinie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.02.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ech...a mi głowa pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Teska, a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.02.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witajcie To my, podróżnicy - Justyna&Juzek Dopiero co wróciliśmy z Warszawy.... A w niedzielę z Bytomia - więc mój brzuch poznaje Polskę. Ale nie wiem, czy w stolicy mu się podobało, bo spał. Za to w pociągu mnie kopał. Tyle, ze nie wiem, czy z niewygody czy z radości, ze pierwszy raz pociągiem jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam ponownie PP urodzisz podróżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg Smaczna froszka , wylizałam talerz, nie musisz zmywać poczęstowałam sie też jabłuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 witaj Aniu zur to ulubiona zupa Froscha ( obok ogorkowej , grochowki , fasolowki , rosolu , krupniku , kapusniaku , pomidorowej i smieciowki ) to tez moj uluboiny zestaw, tylko w innej kolejności pomidorowa, rosoł, ogorkowa, grochowa, kapusniak, fasolowa, krupnik i zur śmieciowki nie jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.02.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mąz wygonił mnie na siłownie, bo stwierdził ze się zrobiłam gruba (kurde , on chyba lubi takie z wystajacymi kośćmi biodrowymi i brzuchem przyklejonym do kręgosłupa) Ale nic to, poszłam, trochę kondycji sie przyda. Trener (wyglada niczym adonis ) opracowuje diete gratis,. popatrzył na mnie krytycznie i stwierdził ze tylko 2 kilo moge schudnać, bo wiecej nie trzeba. Phi tylko 2 kilo, a ten od razu ze gruba. Kazał mi jeść tylko ryż z kurczakiem 6 razy dziennie . Tak się tym zestresowałam ze po treningu zaraz zjadłam pączka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaja76 27.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 No to ja też się dopisze do tego rekordu. pozdrawiam prawie już budujący - czaja76 PS Ciekawe czy ktoś czytał wszystkie posty w tym wątku, jeżeli tak to szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 27.02.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzisiaj postanowiłem zrobić coś dobrego dla królika, dlatego napisałem tego posta, wiesz jea zawsze to to o jednego posta bliżej do nowej stronki , nie zmarnuj tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 27.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 veruuuuuniaaaa !!!!! beeeeeeti !!!!!!!!!!!! .....zuuuuupa stygnie smacznego http://img201.imageshack.us/img201/5919/imag0001yp4.jpg Froszka, ja biorę murzynki WSZYSTKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mąz wygonił mnie na siłownie, bo stwierdził ze się zrobiłam gruba (kurde , on chyba lubi takie z wystajacymi kośćmi biodrowymi i brzuchem przyklejonym do kręgosłupa) Ale nic to, poszłam, trochę kondycji sie przyda. Trener (wyglada niczym adonis ) opracowuje diete gratis,. popatrzył na mnie krytycznie i stwierdził ze tylko 2 kilo moge schudnać, bo wiecej nie trzeba. Phi tylko 2 kilo, a ten od razu ze gruba. Kazał mi jeść tylko ryż z kurczakiem 6 razy dziennie . Tak się tym zestresowałam ze po treningu zaraz zjadłam pączka . za gruba? eee...jak tak nie uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 mąz wygonił mnie na siłownie, bo stwierdził ze się zrobiłam gruba (kurde , on chyba lubi takie z wystajacymi kośćmi biodrowymi i brzuchem przyklejonym do kręgosłupa) Ale nic to, poszłam, trochę kondycji sie przyda. Trener (wyglada niczym adonis ) opracowuje diete gratis,. popatrzył na mnie krytycznie i stwierdził ze tylko 2 kilo moge schudnać, bo wiecej nie trzeba. Phi tylko 2 kilo, a ten od razu ze gruba. Kazał mi jeść tylko ryż z kurczakiem 6 razy dziennie . Tak się tym zestresowałam ze po treningu zaraz zjadłam pączka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witajcie To my, podróżnicy - Justyna&Juzek Dopiero co wróciliśmy z Warszawy.... A w niedzielę z Bytomia - więc mój brzuch poznaje Polskę. Ale nie wiem, czy w stolicy mu się podobało, bo spał. Za to w pociągu mnie kopał. Tyle, ze nie wiem, czy z niewygody czy z radości, ze pierwszy raz pociągiem jechał pewnie wtórował stukotowi kół, to to tak, to to tak, to to tak, to to tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witajcie To my, podróżnicy - Justyna&Juzek Dopiero co wróciliśmy z Warszawy.... A w niedzielę z Bytomia - więc mój brzuch poznaje Polskę. Ale nie wiem, czy w stolicy mu się podobało, bo spał. Za to w pociągu mnie kopał. Tyle, ze nie wiem, czy z niewygody czy z radości, ze pierwszy raz pociągiem jechał Ja obstawiam, że z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Heloł Desperado! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Czajniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Verunia, nogi Ci wystają z tych krzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts