andre59 28.02.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ojej... nie było mnie tu az 5 dni! i jak tu teraz zrobic podsumowanie? tak mi sie "nie kconco" na te grati trafiło i może ktos by mnie wyręcył??? może andre bo byłeś drugi, co??? tak ładnie prosze... a dostanę trzy buziaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ojej... nie było mnie tu az 5 dni! i jak tu teraz zrobic podsumowanie? tak mi sie "nie kconco" na te grati trafiło i może ktos by mnie wyręcył??? może andre bo byłeś drugi, co??? tak ładnie prosze... a dostanę trzy buziaki? aż trzy??? hmmm... kurcze... troche drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no taka.. sympatyczna a życzenie to ja mam jedno, ale nie powiem sympatyczna to ja jestem mow zyczenie , zaby je spelniaja kcem księżniczkę z bajki a znasz taka bajke , w ktorej trza zabke pocalowac ? bedziesz mial 3w1 : bajka, ksiezniczka i sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no taka.. sympatyczna a życzenie to ja mam jedno, ale nie powiem sympatyczna to ja jestem mow zyczenie , zaby je spelniaja kcem księżniczkę z bajki ale mam dla Ciebie księżniczkę... http://h2o.blox.pl/resource/candy_krolewna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 czesc ew-cia co tam pisza w gazetach o wiosennej kolekcji , bo mi zaslonilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ojej... nie było mnie tu az 5 dni! i jak tu teraz zrobic podsumowanie? tak mi sie "nie kconco" na te grati trafiło i może ktos by mnie wyręcył??? może andre bo byłeś drugi, co??? tak ładnie prosze... a dostanę trzy buziaki? aż trzy??? hmmm... kurcze... troche drogo... ale warto już piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dziękuję Froschka. Dobrze, że nie zabielam i nie słodzę kawy, bo bym jeszcze jeszcze trochę pomarudził. spokojnie , mam zabia cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no to niech będą te trzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzień dobry przelotnie i już mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzień doberek z rana wszystkim Jaki tutej ruch dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dziękuję Froschka. Dobrze, że nie zabielam i nie słodzę kawy, bo bym jeszcze jeszcze trochę pomarudził. spokojnie , mam zabia cierpliwosc A ja jestem marudny jak Marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 witajcie Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dziękuję Froschka. Dobrze, że nie zabielam i nie słodzę kawy, bo bym jeszcze jeszcze trochę pomarudził. spokojnie , mam zabia cierpliwosc A ja jestem marudny jak Marjucha nie takim Marjuchom dogadzalam witam kolejnych panow na M. (eM jak jea i eM jak inzynier ) ja tez , ja tez.... eM jak Froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 O kurcze, królik się pojawił. Cześć Jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 O kurcze, królik się pojawił. Cześć Jea to kurcze czy krolik , bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Streszczenium 2916: Stronkę rozpoczęła niezawodna Froschka. Dostała gatki i po pokazaniu ich Froschowi ma je schować w szafie. No bo poco komu gatki w nocy? .Aga JG też tak uważa . Jamles spóźnioł się na zupa i chcioł dropać łyżką po garcu ale mu Froschka pedziała , że mo broć z talyrza bo ona mo spullmaszyna i podropać to go może po plerach abo po fussach. Rano sympatyczna Froschka postawiła sympatyczną kawę, tylko Marjusze wody było mało Zakończyła dawno nieobecma Mundzia. Dziś są urodziny Beti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 O kurcze, królik się pojawił. Cześć Jea Cześć, widzę u Ciebie zdecydowaną poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzień dobry przelotnie i już mnie nie ma co to? "halny"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 O kurcze, królik się pojawił. Cześć Jea Cześć, widzę u Ciebie zdecydowaną poprawę nastroju A tak jakoś dzisiaj mam głupawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Streszczenium 2916: Stronkę rozpoczęła niezawodna Froschka. Dostała gatki i po pokazaniu ich Froschowi ma je schować w szafie. No bo poco komu gatki w nocy? .Aga JG też tak uważa . Jamles spóźnioł się na zupa i chcioł dropać łyżką po garcu ale mu Froschka pedziała , że mo broć z talyrza bo ona mo spullmaszyna i podropać to go może po plerach abo po fussach. Rano sympatyczna Froschka postawiła sympatyczną kawę, tylko Marjusze wody było mało Zakończyła dawno nieobecma Mundzia. Dziś są urodziny Beti no jaa cieee nie moge za takie streszczonko tylko trzy calusy ? slabo sie cenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts