mundzia 28.02.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Już jestem Byłam podciąć włosy Dziękuję wszystkim za pamięć o moim małym święcie i życzenia z tej okazji Szampana wypijecie? http://www.deserlandia.pl/repository/thumbnails/Szampan_champagne_marie_demets.47422.182x0.jpg no pewnie... przyniosłam kieliszki http://i18.photobucket.com/albums/b144/marysia_szeliga/kieliszki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 To ja łapię lampeczke i zaraz mzykma do prac domowych dzisiaj w 1 kolejności mycie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 biore jedna lampke mykam ..na poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Co tu jakoś tak pusto się zrobiło?? czyżby ten szampan miał aż takie powalające działanie??? wstawać!! jeszcze nie dopiliśmy do dna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.02.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Już jestem Byłam podciąć włosy Dziękuję wszystkim za pamięć o moim małym święcie i życzenia z tej okazji Szampana wypijecie? http://www.deserlandia.pl/repository/thumbnails/Szampan_champagne_marie_demets.47422.182x0.jpg Mam nadzieję, że bezalkoholowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Już jestem Byłam podciąć włosy Dziękuję wszystkim za pamięć o moim małym święcie i życzenia z tej okazji Szampana wypijecie? http://www.deserlandia.pl/repository/thumbnails/Szampan_champagne_marie_demets.47422.182x0.jpg Mam nadzieję, że bezalkoholowy. Ta, jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) a może gyros?? :)szybko, dobrze i smacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) Froschka, szampan na wszystko dobry jest Wena wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) a może gyros?? :)szybko, dobrze i smacznie gyrosa to sobie Frosch kupuje w Imbisie jak mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no rozrabiaki napisalam juz do architekta , do Legalettu , do Biura Projektow Energetycznych , wiec moge sie wyluzowac i napic sie z wami szampana ( moze mi pomoze wymyslic cos przyzwoitego na obiad , bo wena kulinarna mnie opuscila ) Froschka, szampan na wszystko dobry jest Wena wróci juz wrocila do szampana najbardziej schaboszczak mi pasuje zadowolona z nowej fryzury ? jakie masz wlosy ? nie widzialam nigdy twojej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota placki mialam w zeszlym tygodniu , szkoda , ze nie wiedzialam , ze lubisz z zurem bylby problem , bo nie mam ukiszonego , ale ja sie usmiechniesz do ew-ki , to cie w sobote poczestuje (ja dopiero w przyszlym tygodniu bede robila ) placki z zurem ......ciekawa kombinacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.02.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Zestaw ciekawy O.... ciąże, to Ciebie raczej nie podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Już jestem Byłam podciąć włosy Dziękuję wszystkim za pamięć o moim małym święcie i życzenia z tej okazji Szampana wypijecie? http://www.deserlandia.pl/repository/thumbnails/Szampan_champagne_marie_demets.47422.182x0.jpg Tak WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BETI!!! http://www.e-kwiaty.pl/photo/tulipany_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 28.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo Pepitka, nie widzę Twojego "suwaczka" I dziękuję za życzonka i piękny bukiet W sumie to tyle pięknych bukietów jeszcze nie dostałam, no może na ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Zerkam na "suwaczek" i widzę, ze przede mną 100 dni Powinnam czuć się studniówkowo No!! tylko na tej studniówce to tak nie szalej za bardzo gratulacje i odmierzamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 a to tez dołaczam sie do zyczonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 frosch, ja proszę placki ziemniaczane z żurem taka mnie najszła ochota Zestaw ciekawy O.... ciąże, to Ciebie raczej nie podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts