andre59 28.02.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 no no Andre super!!!! serio a dalej... pustka, weny brak no to cała nadzieja w ....Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.02.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 zmykam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzieńdobrek w marca pierwszy dzionek :D Dzis jestem tak wczesnie bo pociągiem jechałam do pracy, męża mi wygnało na jakis wyjazd i tak se sama musze radzic ale za to dzis nie gotuje obiadu co tam u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzień dobry mundzia u mnie pogoda się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 frosch gratki ciężko Cię dogonić http://www.ghabi.com/foto/kornelia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kawka z rana wskazana http://www.vena-cafe.nrs.pl/zdjecia/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hej jea na kawunie to sie chetnie załapie w tak miłym towarzystwie ale chyba reszta to jeszcze śpi albo co... po tym szampanie wczorajszym, nie mowić juz o studniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Czołgiem ! Dawno nie zaglądałam, ale jakoś zajęta byłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cześć Rekordowicze! Kawka z rana wskazana http://www.vena-cafe.nrs.pl/zdjecia/kawa.jpg O jak dla mnie jest idealna Zabieram ją i powoli ruszam w kierunku Warszawy... Może gdzieś w tłumie wypatrzę warszawskich muratorowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hej jea na kawunie to sie chetnie załapie w tak miłym towarzystwie ale chyba reszta to jeszcze śpi albo co... po tym szampanie wczorajszym, nie mowić juz o studniówce Moja studniówka minęła z wielkim hukiem Dziś 1 marca - a jak marzec, to już tak wiosennie... http://explora.koszalin.art.pl/c740/wiosna.jpg Miłego dnia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ooo, jaki piękny kwiatek premium, może mojego męża wypatrzysz bo własnie do warszawy dzis sie wybrał umówiliście sie czy co??? bede za 1,5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hej jea na kawunie to sie chetnie załapie w tak miłym towarzystwie ale chyba reszta to jeszcze śpi albo co... po tym szampanie wczorajszym, nie mowić juz o studniówce Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.03.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ooo, jaki piękny kwiatek premium, może mojego męża wypatrzysz bo własnie do warszawy dzis sie wybrał umówiliście sie czy co??? bede za 1,5 godziny Musisz męża zapytać Dobra uciekam już. Do wieczorka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Czołgiem ! Dawno nie zaglądałam, ale jakoś zajęta byłam..... Czołem! Gdzie bywałaś i co Cię zajmowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.03.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 i miałam dzieciaka w szpitalu ...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cześć Rekordowicze! Kawka z rana wskazana http://www.vena-cafe.nrs.pl/zdjecia/kawa.jpg O jak dla mnie jest idealna Zabieram ją i powoli ruszam w kierunku Warszawy... Może gdzieś w tłumie wypatrzę warszawskich muratorowiczów wal na wiejska i zrób porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 jakaś paskudna infekcja żołądkowa, a myśleliśmy , że to atak wyrostka robaczkowegocałe szczęście że mogłam być cały czas z nim na oddziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 i miałam dzieciaka w szpitalu ...................... ale wszystko już ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 01.03.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 a z tematów weselszych - dzisiaj mój starszy syn kończy 17 lat Ja nie wiedziałam że jestem taka stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 jakaś paskudna infekcja żołądkowa, a myśleliśmy , że to atak wyrostka robaczkowego całe szczęście że mogłam być cały czas z nim na oddziale. ostatnio te infekcje często się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts