mundzia 01.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 piękna pogoda u mnie ....słoneczko świeci i wieje ciepły wiatr powynosiłam już wszystkie kwiaty na taras (oleander ,lipkę , bieluń i inne) podobno idzie temp.do góry ....zapowiadaja w przyszlym tyg. nawet 17 st o kurcze, gdzie miszkacie?? u mnie leje i jest nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 http://www.se.com.pl/_gAllery/10/50/44/105044.jpg HAMBURGERA PRZYNIESŁAM ......ponoć najwiekszy na świecie (56kg) dzień dobry wsiem o ja!! a od której strony mozna zęby wbijać?? lekko głodniałam bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 o kurcze, gdzie miszkacie?? u mnie leje i jest nie fajnie w opolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 piękna pogoda u mnie ....słoneczko świeci i wieje ciepły wiatr powynosiłam już wszystkie kwiaty na taras (oleander ,lipkę , bieluń i inne) podobno idzie temp.do góry ....zapowiadaja w przyszlym tyg. nawet 17 st a na zachodzie paskudnie : wieje , leje i pizdzi jak w kieleckim , abylo juz tak ladnie (przeszlo 20st C w sloneczku ) nareszcie Niemcownia ma gorzej od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 piękna pogoda u mnie ....słoneczko świeci i wieje ciepły wiatr powynosiłam już wszystkie kwiaty na taras (oleander ,lipkę , bieluń i inne) podobno idzie temp.do góry ....zapowiadaja w przyszlym tyg. nawet 17 st a na zachodzie paskudnie : wieje , leje i pizdzi jak w kieleckim , abylo juz tak ladnie (przeszlo 20st C w sloneczku ) nareszcie Niemcownia ma gorzej od nas ty wredna jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 piękna pogoda u mnie ....słoneczko świeci i wieje ciepły wiatr powynosiłam już wszystkie kwiaty na taras (oleander ,lipkę , bieluń i inne) podobno idzie temp.do góry ....zapowiadaja w przyszlym tyg. nawet 17 st a na zachodzie paskudnie : wieje , leje i pizdzi jak w kieleckim , abylo juz tak ladnie (przeszlo 20st C w sloneczku ) nareszcie Niemcownia ma gorzej od nas ty wredna jestes a TY myślałaś ,że jaka ? milusia taka pewnie ....akurat całe zło wyłazi ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 piękna pogoda u mnie ....słoneczko świeci i wieje ciepły wiatr powynosiłam już wszystkie kwiaty na taras (oleander ,lipkę , bieluń i inne) podobno idzie temp.do góry ....zapowiadaja w przyszlym tyg. nawet 17 st a na zachodzie paskudnie : wieje , leje i pizdzi jak w kieleckim , abylo juz tak ladnie (przeszlo 20st C w sloneczku ) nareszcie Niemcownia ma gorzej od nas ty wredna jestes a TY myślałaś ,że jaka ? milusia taka pewnie ....akurat całe zło wyłazi ze mnie nie przeszkadza mi to wcale , jestem taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no to ja spadam do pracy ...pa pa ...miłego dnia ps.....moj wysoki pracownik wczoraj sie pozegnal jedzie do Włoch do pracy ja sie załamię ...nie ma ludzi do pracy w Polsce !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj zamienilam sie z verunia dietami (dla mnie cycki i ryz pliz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no to ja spadam do pracy ...pa pa ...miłego dnia ps.....moj wysoki pracownik wczoraj sie pozegnal jedzie do Włoch do pracy ja sie załamię ...nie ma ludzi do pracy w Polsce !!!!!! a to pech wpadne do ciebie w interesach kolo Wielkanocy ( zeby bylo smiesznie , bo masz wtedy najwiekszy ruch ), wiec skoluj tam jakiegos nowego przystojniaka ( nie musi byc za wysoki , cobym z ryczka nie musiala jezdzic ) milej pracuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 troszkę wiosny Wam przyniesłam .....i juz mnie nie ma http://www.ga.com.pl/foto03/00836.jpg http://www.ga.com.pl/foto20/09657x.jpg słyszycie jak sie zbliża ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.03.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no to ja spadam do pracy ...pa pa ...miłego dnia ps.....moj wysoki pracownik wczoraj sie pozegnal jedzie do Włoch do pracy ja sie załamię ...nie ma ludzi do pracy w Polsce !!!!!! a to pech wpadne do ciebie w interesach kolo Wielkanocy ( zeby bylo smiesznie , bo masz wtedy najwiekszy ruch ), wiec skoluj tam jakiegos nowego przystojniaka ( nie musi byc za wysoki , cobym z ryczka nie musiala jezdzic ) milej pracuni jak to mój kolega mówi ....dla pięknych Pań mam zawsze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz czy mogłbym Ci jakoś pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 no to ja spadam do pracy ...pa pa ...miłego dnia ps.....moj wysoki pracownik wczoraj sie pozegnal jedzie do Włoch do pracy ja sie załamię ...nie ma ludzi do pracy w Polsce !!!!!! a to pech wpadne do ciebie w interesach kolo Wielkanocy ( zeby bylo smiesznie , bo masz wtedy najwiekszy ruch ), wiec skoluj tam jakiegos nowego przystojniaka ( nie musi byc za wysoki , cobym z ryczka nie musiala jezdzic ) milej pracuni jak to mój kolega mówi ....dla pięknych Pań mam zawsze czas coz ...wiec mnie nie obsluzysz ? moze twoj Henio ? zawiazemy mu oczy , zeby nie musial sie na mnie gapic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz czy mogłbym Ci jakoś pomóc moglbys z nim jesc , bo lubicie podobne zestawy obiadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz Badziochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz czy mogłbym Ci jakoś pomóc moglbys z nim jesc , bo lubicie podobne zestawy obiadowe pragnienia chyba też mamy podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts