beti555 01.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzień Dobry wszystkim Wpadłam się przywitać i co widze? Rozprawiacie o 40-stkachi o tych, no, większych Jak zwykle jest ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz Badziochy? a co to badziochy ? babochy wiem co to , ale nie lubie za duzych , blee czy to cos od Bodzia ? bo wtedy lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Badziochy, brzucholce , samary i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz czy mogłbym Ci jakoś pomóc moglbys z nim jesc , bo lubicie podobne zestawy obiadowe pragnienia chyba też mamy podobne piwo tez lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz Badziochy? a co to badziochy ? babochy wiem co to , ale nie lubie za duzych , blee czy to cos od Bodzia ? bo wtedy lubie Naprawdę? Przecież to hektary szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzień Dobry wszystkim Wpadłam się przywitać i co widze? Rozprawiacie o 40-stkachi o tych, no, większych Jak zwykle jest ciekawie na szczescie do 40-tki mi daleko ( kurde , nie zabardzo daleko ) i wiekowej i rozmiarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzień Dobry wszystkim Wpadłam się przywitać i co widze? Rozprawiacie o 40-stkachi o tych, no, większych Jak zwykle jest ciekawie Cześć bo wam ino rozmiar w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 bierz najpierw ogorki , bo jak jea wpadnie to sie juz nie zalapiesz właśnie wpadłem a Ty zdaje się tyć masz... , to wsuwaj No ponoć ma, bo frosch większe lubi, te, no wiesz niech sam sobie tyje , ja te lubie wieksze te , no wiesz Badziochy? a co to badziochy ? babochy wiem co to , ale nie lubie za duzych , blee czy to cos od Bodzia ? bo wtedy lubie Naprawdę? Przecież to hektary szczęścia wole sie inaczej uszczesliwiac co to te badziochy ? gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzień Dobry wszystkim Wpadłam się przywitać i co widze? Rozprawiacie o 40-stkachi o tych, no, większych Jak zwykle jest ciekawie Cześć bo wam ino rozmiar w głowie a wam diety tuczace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ktos tu ma pragnienie?? trzeba ugasić... może jakis drineczek?? http://www.premiumclub.pl/a/drinki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Badziochy to takie cóś co się wielu facetom do brzucha przylepia. Też taki miałem, ale go zgubiłem gdzieś po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ide do obowiazkow jea , mozesz se stronke strzelic , coby byc blizej moich kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wpadłam się przywitać i co widze? Rozprawiacie o 40-stkach i o tych, no, większych Jak zwykle jest ciekawie Cześć bo wam ino rozmiar w głowie a wam diety tuczace Diety tuczące nasze... piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A tak w ogóle, to daleko jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ide do obowiazkow jea , mozesz se stronke strzelic , coby byc blizej moich kolan :D:D:D:D czyli pięty juz minął?? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ktos tu ma pragnienie?? trzeba ugasić... może jakis drineczek?? http://www.premiumclub.pl/a/drinki.jpg Za wcześnie jak dla mnie... Dopiero pracę zaczęłam... Nie może mi sie zaryrać w głowie, bo pomylę sie przy sprzedaży ksiażek Schowam sobie na później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A tak w ogóle, to daleko jeszcze? chyba 4 jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 01.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ktos tu ma pragnienie?? trzeba ugasić... może jakis drineczek?? http://www.premiumclub.pl/a/drinki.jpg Za wcześnie jak dla mnie... Dopiero pracę zaczęłam... Nie może mi sie zaryrać w głowie, bo pomylę sie przy sprzedaży ksiażek Schowam sobie na później tylko schowaj w chłodne miejce bo lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A tak w ogóle, to daleko jeszcze? Chyba daleko, bo jea zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Alkohol? O tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts