andre59 01.03.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jedna z naszych koleżanek "zjadła" "R" z wyrazu GRATKI, kto inny skojarzył i wkleił fotkę gatek czyli majteczek i tak już zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to już rozumiem te wasze gatki Dzięki frosch, dzięki tola!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzięki andre59!I też witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.03.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Andre Witaj Tola Miło znowu Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Andre Witaj Tola Miło znowu Cię widzieć miło to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.03.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dobry wieczór miłym paniom witaj sympatyczny andre Witaj Froschko sympatoszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 booooshe !!!! a wy znowu o milosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.03.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dzięki andre59! I też witam! Teraz już jesteś wtajemniczona Życzę powodzenia w otwieraniu stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dobry wieczór miłym paniom witaj sympatyczny andre Witaj Froschko sympatoszko a co z nasza piosenka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dobry wieczór miłym paniom witaj sympatyczny andre Witaj Froschko sympatoszko a co z nasza piosenka ? Załozyłem wątek u poetów ale na razie odzewu ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dobry wieczór miłym paniom witaj sympatyczny andre Witaj Froschko sympatoszko a co z nasza piosenka ? Załozyłem wątek u poetów ale na razie odzewu ni ma tola jest , zaraz nam pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Andre Witaj Tola Miło znowu Cię widzieć great hits sie write Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 tola to poeta, tylko głowa nie ta Jamles a tak poza tym, wszyscy zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.03.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Przekopiowałem z notatnika: I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. lub propozycja Ave!: Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Śliczne domki budujemy, inwestorzy z nas, że hej! wielkie moce nadal drzemią w nas nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr. ?????? dla przypomnienia tu jest melodia: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 Ave! napisała: i propozycja ll zwr tutaj sie wymieniamy naszymi opiniami i klimat fajny jest .... Tu dziecko sie urodzi i kazdy się z tym zgodzi, że wirtualnie... wszystko mozliwe jest Froschka napisała: tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.03.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Andre Witaj Tola Miło znowu Cię widzieć great hits sie write Jamles, lepiej byś drugą zwrotkę napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.03.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Optuje za Froschka napisała: tu dziecko sie urodzi tu rura sie uszkodzi wszystko mozliwe jest wszystko mozliwe jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jamles a tak poza tym, wszyscy zdrowi ostatnio Bodzio polegiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj Andre Witaj Tola Miło znowu Cię widzieć great hits sie write Jamles, lepiej byś drugą zwrotkę napisał ja mam bardzo brzydki charakter...... pisma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jamles a tak poza tym, wszyscy zdrowi ostatnio Bodzio polegiwał ale to dawno i nieprawda, wiesz w jakiej on teraz formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts