frosch 02.03.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę niezla dieta odchudzajaca tutaj masz wateczek Uwaga! Zalogowani na stałe nie mogący się zalogować!!!http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94973 moze ci to w czyms pomoze , bo ja przeciez musze dbac o swoje argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę wejdz w narzędzia---potem wejdz w opcje internetowe --- potem zaznacz -usun pliki cookie i powinno być ok też tak miałam - administrator tak mi poradził zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja wczoraj zamówiłam okna do naszego domku Mają być za dwa tygodnie I jutro kończą kłaść nam dach No, to się pochwaliłam super doczekamy sie jakiegos dziennika ? Hmmm, dziennika niestety nie będe pisała, bo obawiam się, ze nie byłabym w tym systematyczna szkoda ale mozesz na Rw sstematycznie pokazywac postepy budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę niezla dieta odchudzajaca tutaj masz wateczek Uwaga! Zalogowani na stałe nie mogący się zalogować!!!http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94973 moze ci to w czyms pomoze , bo ja przeciez musze dbac o swoje argumenty Jesteś nieoceniona. Już pomogła Tylko ciekawe na jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę wejdz w narzędzia---potem wejdz w opcje internetowe --- potem zaznacz -usun pliki cookie i powinno być ok też tak miałam - administrator tak mi poradził zrobić ty to masz znajomosci w administracji mnie od wczoraj nie powiadamiaja o przyjsciu prywatnych wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLKA 02.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 cześć beti555. Zamówiłaś okna , super! Spotkajmy się na gg , omówimy szczegóły. Pozdrawiam sylwia, miło cie tu widzieć kochaniutka , nie bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę wejdz w narzędzia---potem wejdz w opcje internetowe --- potem zaznacz -usun pliki cookie i powinno być ok też tak miałam - administrator tak mi poradził zrobić Dzięki Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę niezla dieta odchudzajaca tutaj masz wateczek Uwaga! Zalogowani na stałe nie mogący się zalogować!!!http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94973 moze ci to w czyms pomoze , bo ja przeciez musze dbac o swoje argumenty Jesteś nieoceniona. Już pomogła Tylko ciekawe na jak długo jest nas dwie na Hanyskach zawsze mozna polegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 CZEŚĆ BETI555. ZAMÓWIŁAŚ OKNA , SUPER! SPOTKAJMY SIĘ NA GG , OMÓWIMY SZCZEGÓŁY. POZDRAWIAM Sylwia, miło Cie tu widzieć KOCHANIUTKA , NIE BYWAM. czemu krzyczysz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 CZEŚĆ BETI555. ZAMÓWIŁAŚ OKNA , SUPER! SPOTKAJMY SIĘ NA GG , OMÓWIMY SZCZEGÓŁY. POZDRAWIAM Sylwia, miło Cie tu widzieć KOCHANIUTKA , NIE BYWAM. czas najwyzszy zaczac zawsze sie dowiesz co beti se kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Dzieńdoberek wszystkim. Kurcze, a ja znowu przez dwie godziny nie mogłem się zalogować. Nawet reinstalacja firefoxa nie pomogła No ale w końcu jestem, bo pewnie byście uschli z tęsknoty za moją skromną osobą To miłego dnia wszystkim życzę niezla dieta odchudzajaca tutaj masz wateczek Uwaga! Zalogowani na stałe nie mogący się zalogować!!!http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=94973 moze ci to w czyms pomoze , bo ja przeciez musze dbac o swoje argumenty Jesteś nieoceniona. Już pomogła Tylko ciekawe na jak długo jest nas dwie na Hanyskach zawsze mozna polegac Jak na Zawiszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 REKORDUM RANKINGUM 1. Jajcek - 303 2. inż. Mamoń - 270 3. SławekD-żonka - 196 4. verunia - 149 5. Joanna i Janusz - 142 6. kze - 133 7. Olkalybowa - 127 8. Whisper - 119 9. fizyk - 99 10. kasztanka - 92 11. Majka - 85 12. maksiu - 84 13. Ania Wiśniewska - 67 14. teska - 65 15. frosch - 62 16. Sonika - 53 17. badi - 52 18. jea - 46 19. monka - 44 20. andre59 - 42 21. andrzejka - 41 22. Aga J.G - 40 23. Moniś, ew-ka - 36 25. facio, , - 35 26. zaba_gonia, - 34 27. markus_gdynia, - 29 28. Jezier, pp - 28 30. Witos, Nefer - 27 32. marcel2000 - 23 33. Funia, Trini - 20 35. Maxtorka, tola - 18 37. gaweł - 17 38. Sylvia1 - 16 39. Agniesia - 14 40. joola, Karolkal - 13 42. Jane, Wojty, prymasek - 10 45. kasia64, duende, ania - 9 48. kolia, Zielonooka, jamles - 7 51. Januszz, tabaluga1, - 6 53. lafcadio, edzia, Paty, ave!, ewuś - 5 58. Pawson, Marjucha- 4 60. damiangajda, Jacek69, Daria, Agacka, DARIO2, mundzia - 3 65. Baba_budowniczy, Gryfpc,beti555, - 2 68. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, Mychalina, Maluszek, Sloneczko, ArtiW, Beatka i Paweł, S_a_r_a_21,Mikopiko-1 O czym to wczoraj było?O tym, że Braille powoduje ładny charakter pisma , o skurczu przełyku u Bodzia (a właściwie wejściu przełyku do środka???), o dochtórce Jamlesa co ma coś z oczami i nie potrafi wystukać nr. tel ale ma za to ładne pismo,Ew-ka pochwaliła się historią gatek (piątkowa uczennica), o ćmoku, samotności we dwoje i miłości (troche innej?), o pysznej kawusi, budowie domu i podejrzanej Tepsie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam wsiech z rańca piękne słoneczko znowu świeci a u Ciebie Froszka mam nadzieje ,że pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLKA 02.03.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 CZEŚĆ BETI555. ZAMÓWIŁAŚ OKNA , SUPER! SPOTKAJMY SIĘ NA GG , OMÓWIMY SZCZEGÓŁY. POZDRAWIAM Sylwia, miło Cie tu widzieć KOCHANIUTKA , NIE BYWAM. czas najwyzszy zaczac zawsze sie dowiesz co beti se kupila Może to jest jakiś sposób, na newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam wsiech z rańca piękne słoneczko znowu świeci a u Ciebie Froszka mam nadzieje ,że pada ? bede tak zlosliwa jak ty i doniose ci , ze u mnie blekitne niebo i slonko jasno swiecace z lewej strony i chmury lekko szare ,ale dosc szybko plynace z prawej zeby byc bardziej zlosliwa doniose cie tez , ze te chmury wala na Berlin , wiec w strone Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 cześć szesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.03.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ... O czym to wczoraj było? O tym, że Braille powoduje ładny charakter pisma , o skurczu przełyku u Bodzia (a właściwie wejściu przełyku do środka???), o dochtórce Jamlesa co ma coś z oczami i nie potrafi wystukać nr. tel ale ma za to ładne pismo, Ew-ka pochwaliła się historią gatek (piątkowa uczennica), o ćmoku, samotności we dwoje i miłości (troche innej?), o pysznej kawusi, budowie domu i podejrzanej Tepsie . No proszę, nowa a streszczonko jak należy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam wsiech z rańca piękne słoneczko znowu świeci a u Ciebie Froszka mam nadzieje ,że pada ? bede tak zlosliwa jak ty i doniose ci , ze u mnie blekitne niebo i slonko jasno swiecace z lewej strony i chmury lekko szare ,ale dosc szybko plynace z prawej zeby byc bardziej zlosliwa doniose cie tez , ze te chmury wala na Berlin , wiec w strone Pl A dlaczego z lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts