frosch 02.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 mikopiko ladne streszczonko niestety musze was opuscic pieniazki na mnie czekaja ( dobrze , ze nie na ulicy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam wsiech z rańca piękne słoneczko znowu świeci a u Ciebie Froszka mam nadzieje ,że pada ? bede tak zlosliwa jak ty i doniose ci , ze u mnie blekitne niebo i slonko jasno swiecace z lewej strony i chmury lekko szare ,ale dosc szybko plynace z prawej zeby byc bardziej zlosliwa doniose cie tez , ze te chmury wala na Berlin , wiec w strone Pl A dlaczego z lewej bo mam okna na poludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 witam wsiech z rańca piękne słoneczko znowu świeci a u Ciebie Froszka mam nadzieje ,że pada ? bede tak zlosliwa jak ty i doniose ci , ze u mnie blekitne niebo i slonko jasno swiecace z lewej strony i chmury lekko szare ,ale dosc szybko plynace z prawej zeby byc bardziej zlosliwa doniose cie tez , ze te chmury wala na Berlin , wiec w strone Pl A dlaczego z lewej ale się odgryzła ja złośliwa jestem tylko do tych ,których lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.03.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 mikopiko ladne streszczonko niestety musze was opuscic pieniazki na mnie czekaja ( dobrze , ze nie na ulicy ) To ja też idę zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ... O czym to wczoraj było? O tym, że Braille powoduje ładny charakter pisma , o skurczu przełyku u Bodzia (a właściwie wejściu przełyku do środka???), o dochtórce Jamlesa co ma coś z oczami i nie potrafi wystukać nr. tel ale ma za to ładne pismo, Ew-ka pochwaliła się historią gatek (piątkowa uczennica), o ćmoku, samotności we dwoje i miłości (troche innej?), o pysznej kawusi, budowie domu i podejrzanej Tepsie . No proszę, nowa a streszczonko jak należy 5 zasłużona PIATKA brawo i GATKI się należą ...a jak http://www.misterna.pl/zdjecia/gorset_shirley_9378_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 DZIEKUJE gatki są piękniuuuuusie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.03.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no to niestety, nie mnie tez pora, trzeba na weekend wrzuccić jakis grosz do wora... :D:D ale jeszcze Was tu odwiedzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam jak zwykle przelotem Nie mam jeszcze tego p&^%^*(*^% go netu a w pracy czasu brak . Jutro jadę śniegu szukać Mam nadzieję że gdzieś się uda pojeździć Do zobaczenia za tydzień Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 pojawiam się i znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 i znikam i znikam!.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam jak zwykle przelotem Nie mam jeszcze tego p&^%^*(*^% go netu a w pracy czasu brak . Jutro jadę śniegu szukać Mam nadzieję że gdzieś się uda pojeździć Do zobaczenia za tydzień Trzymajcie się Dobrej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a u nas powoli wygląda na to że wiosna zawita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 i znikam i znikam!.... ...mam na twym punkcie bzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...mam bzika, mam bzika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ja też znikam .....zadzieram kiecę i lecę ...do pracy Maxi ....miłego szusowania a wsiem życzę miłego dnia a to zostawiam na deser http://www.kulinaria.pl/foto/98-s2-19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 02.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A ja witam ,miałam znikać ale muszę jeszcze troszkę posiedzieć bo dopiero o 11 na budowie muszę być pan od alarmu przyjedzie kabelki rozkładać a w poniedziałek pierwsza próba oj będzie wyyyyłłłłooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.03.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ale tu pięknych gaci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam wszystkich Cześć marchewkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.03.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zytulina - piękny avatarek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts