frosch 04.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co i przegapiles wkleilam 2tygodnie temu ale na Rw nadawalo sie do gab , ale naszych zwierzakow A jest jeszcze na RW? Kurcze musiałem mieć wolne powinno byc , bo nie mialam powodow go kasowac sprawdz 18 i 19 luty ogolnie zdjecia wyzszly nam beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 jestem jestem usypialam psa Wiesz, przypomniało mi się, że jakiś czas temu obiecałaś wkleić swoje zdjecie z carnivalu. I co i przegapiles wkleilam 2tygodnie temu ale na Rw nadawalo sie do gab , ale naszych zwierzakow A jest jeszcze na RW? Kurcze musiałem mieć wolne a kiedy coś wyraźniejszego? powinno byc , bo nie mialam powodow go kasowac sprawdz 18 i 19 luty ogolnie zdjecia wyzszly nam beznadziejne Zgadzam się, wyszły beznadziejnie. Tylko ogólny zarys widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 wiesz jak to mlodziez (plci meskiej ) dorwie sie do aparatu , ktorego nie zna i grzebie cos w ustawieniach na szczescie mamy tez nagray filmik na kamerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego jak bede miala to wkleje nie lubie pokazywac moich fotek , bo zadna ze mnie atrakcja (powiedzialabym , ze nawet bardziej abstrakcja ) tu na Rw jakos nie mam zadnych objekcji , pewnie to wina fajnych , normalnych ludzi a moze pokazalbys nam siebie i.......... Anie , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego jak bede miala to wkleje nie lubie pokazywac moich fotek , bo zadna ze mnie atrakcja (powiedzialabym , ze nawet bardziej abstrakcja ) tu na Rw jakos nie mam zadnych objekcji , pewnie to wina fajnych , normalnych ludzi a moze pokazalbys nam siebie i.......... Anie , co? mam dobry humor, to mogę ewentualnie siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A kiedy coś wyraźniejszego jak bede miala to wkleje nie lubie pokazywac moich fotek , bo zadna ze mnie atrakcja (powiedzialabym , ze nawet bardziej abstrakcja ) tu na Rw jakos nie mam zadnych objekcji , pewnie to wina fajnych , normalnych ludzi a moze pokazalbys nam siebie i.......... Anie , co? mam dobry humor, to mogę ewentualnie siebie mozesz bardzo proooosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Tak wyglądałem za "najlepszych" czasów w czasie pieszej wędrówki po Kaszubach http://images22.fotosik.pl/15/f116517e48e6cfd9med.jpg Robi wrażenie, co? Brzuch oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 brzuch robi faktycznie wrazenie , no , ale wiem , ze pozbyles sie juz tego argumentu wieksze jednak na mnie robia twoje wlosy naprawde sa booooooskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 brzuch robi faktycznie wrazenie , no , ale wiem , ze pozbyles sie juz tego argumentu wieksze jednak na mnie robia twoje wlosy naprawde sa booooooskie No, ale mam też duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A potem wyglądałem tak: http://images22.fotosik.pl/15/fe5141040c9884d9med.jpg Już trochę lepiej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 brzuch robi faktycznie wrazenie , no , ale wiem , ze pozbyles sie juz tego argumentu wieksze jednak na mnie robia twoje wlosy naprawde sa booooooskie No, ale mam też duszę przeciez juz dawno mowilam , ze cus w tobie jest ja mam ponoc dobre serce , ale na fotkach tego nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 noooo potem robi juz wielka roznice jest jeszcze jakies calkiem potem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 brzuch robi faktycznie wrazenie , no , ale wiem , ze pozbyles sie juz tego argumentu wieksze jednak na mnie robia twoje wlosy naprawde sa booooooskie No, ale mam też duszę przeciez juz dawno mowilam , ze cus w tobie jest ja mam ponoc dobre serce , ale na fotkach tego nie widac Bo niewyraźne te zdjęcia. Inaczej byłoby widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 noooo potem robi juz wielka roznice jest jeszcze jakies calkiem potem ? A która stronę ta wielka różnica? Mam jeszcze jedną fotkę, ale teraz nie wiem czy pokazać, bo możesz sie wystraszyć. A swoją drogą, to ciekawe, jak inni zareagują jak mnie zobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 noooo potem robi juz wielka roznice jest jeszcze jakies calkiem potem ? A która stronę ta wielka różnica? Mam jeszcze jedną fotkę, ale teraz nie wiem czy pokazać, bo możesz sie wystraszyć. A swoją drogą, to ciekawe, jak inni zareagują jak mnie zobaczą w strone Plusa ( moglbys wystepowac w reklamie pewnej sieci komorkowej , nie ew-ka ? ) pokaz mi cos wiecej wszyskie laski z Rw , sie zabujajom w tobie i dostana od twojej Anki w zeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 noooo potem robi juz wielka roznice jest jeszcze jakies calkiem potem ? A która stronę ta wielka różnica? Mam jeszcze jedną fotkę, ale teraz nie wiem czy pokazać, bo możesz sie wystraszyć. A swoją drogą, to ciekawe, jak inni zareagują jak mnie zobaczą w strone Plusa ( moglbys wystepowac w reklamie pewnej sieci komorkowej , nie ew-ka ? ) pokaz mi cos wiecej wszyskie laski z Rw , sie zabujajom w tobie i dostana od twojej Anki w zeby Baju, baju będziesz w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A tak mniej więcej wyglądałem w te wakacje. Te pustaki to narożnik budynku gospodarczego, który wybudowałem w tym roku rodzicom. Projekt też był mój. A kielnię pierwszy raz w życiu trzymałem http://images21.fotosik.pl/41/be524ec8ba7cee92med.jpg I jak? Rozczarowanie? Gdzie ten brzuch się podział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Froscka poszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 nikogo więcej nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts